Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Poštovani Mig!
Nije mi jasna vaša žestina, pa niste vi Plavi da se služite ovakvom demagogijom. Ako sam ja priznao da sam kriv i da sam izgubio novce, ne znam zašto ste vi tako napadači orjentirani. Ja inače imam samo jedan nik i ako sam ga nespretno odabrao ne znači da vi morate odmah optuživati druge za razne nikove. Ne bih se htio svaditi sa vama. Želim vam sve najbolje.
Poštovani Alamo!
Bojim se da od čitanja nema ništa jer kako Vlad kaže i on je razočaran slabom realizacijom klasičnih obrazaca. Imate li vi kakvo predviđanje kuda mi to idemo?
Poštovani Futra!
Ja jedino Vlada doživljavam kao stručnjaka one proroke i Merline Morojke ne uvažavam nimalo!
Bez uvrede, ali nitko nema koristi od tih tvojih pretpostavki kad ih vec mjesecima ovdje ne pokazujes. Neke ljude to iritira i onda uslijede negativne poruke na tvoj racun. Npr., ja sam pokusao s tobom komunicirati, nisam dobio povratnu informaciju i tu je prica za mene zavrsena. Medjutim, velika vecina sto zbog enormnih gubitaka, sto zbog neznanja sizi na sve koji "pametuju", a ne daju nikakva vidjenja. Tako npr i jedan MIG pobire stotke, a covjek bi i vrata promasio a kamoli uspio pogditi neku prognozu. Ali, ekipa na PD-u ipak ga cijeni jer daje svoje svrljotine, a od tebe ne dobiva ni mrvice… U svakom slucaju jedan bizaran i posve poremecen sustav…uostalom kao i cijela nasa burza i diJonicari! [cool]
Vlad…malo si ga zabrijao…
Bacao si ti dosta targeta po svojim formacijama koji se niti blizu nisu ostvarili…
Zato…uz svo dužno pođtovanje…ohladi malo…
aha, dakle ono sto pogodis je "formacija" a sto ne, to je zlocesta "klasika"??
a sad kad je klizavo, onda se ne daju prognoze, u svrhu zastite formacijskog lika i djela?
odlicna taktika!!
[lol] [lol]
svako dobro!
[kiss]
[/quote]
moje formacije su pogodile SVE (za sada).
ca 30 down targeta.
a klasika puši.
živio rodjo!
[/quote]
i dalje ne vidim zasto HT 135kn nije promasen, a ADRS klin jeste?
razliku ne vidim..
ali dobro, ako ti kazes da su formacije SVE pogodile,a klasika puši, nema razloga da to ne uzmemeo zdravo za gotovo!
to je jasno, rekao bi Sančo-Dikan!
[smiley]
over and out
[/quote]
@vlad,
Bez uvrede, cijenim tvoje postove i grafove i predvidjanja ali bio bi puno vjerodostojniji da uz njih pokazes i malo vise srcanosti i ulozis i novac. Jer badave ti sve znanje i teorija ako nisi, a nisi, zaradio nista od 14xx do 1870. Shvacam da ides na sigurno ali ne vidim koliko siguran bi ti trebao biti? nastavis li tako preskakati zavrsiti ces kao i ekipa koja ne zna nista a uvijek kuka kako to moze jos dolje ili je pak preskupo. Inace rekao si davno da igras na sigurno i da ti je dosta 10-15% zarade godisnje. pa kad vidim koliki trud ulazes u sve ovo a na orocenju mozes dobiti 5-6% bez ikakvog rizika pitam se da li ti se to isplati? ili kakva ce onda biti razlika izmedju tebe i ostatka neuke ekipe. Kad bude sigurno za uci uci ce debela vecina i malo tko ce zaraditi ispod 10-15%. Za to ne treba toliko znanje i izgubljeno vrijeme na ucenje.
…ovih 15 hiljadarki ide na otplatu kredita koje sam dignul za trgovanje s dionicama…tak da fala na dividendi…umjesto da prodam 15 dionica…bum dobil dividendu…i pokril kredu…na kraju kad svedem sve…ne loše…fala gubiju za savjet za kupnju prije 3-4 tjedna ( i kaj mi je rekel za dividendu) [thumbsup]
mislim da si opet jeo bunike. Jedini PM koji sam s tobom razmjenio je kad si me pitao di da uplatiš novce koje si zaradio na "moj savjet o kupnji". Napisao sam ti da uplatiš sve onim jadnicima što im izgori kuća, osim zadnje tisuće. A da s tim somićem izvedeš ženu na večeru. Ti si tada odgovorio da nemaš ženu nego dečka jer si kao još premlad za brak i da ništa do tridesete.
sve i da sam imao info o dividendi ne bih rekao tebi, ne zbog dečka, nego zbog toga što još uvijek nisi platio ljudima a obećao si.
Poštovani Mig!
Nije mi jasna vaša žestina, pa niste vi Plavi da se služite ovakvom demagogijom.
Srčeko moje, pa što ti mene sad spominješ i u trećem licu jednine i to kada mi se ne obračaš?
Kaj je , kriza?
Uostalom dobro ti kaže Mig, kakav je to ulagač koji kupuje na temelju onoga što pročita na forumu, i kada spuši onda krivi nekoga za to?
Svašta.
…ovih 15 hiljadarki ide na otplatu kredita koje sam dignul za trgovanje s dionicama…tak da fala na dividendi…umjesto da prodam 15 dionica…bum dobil dividendu…i pokril kredu…na kraju kad svedem sve…ne loše…fala gubiju za savjet za kupnju prije 3-4 tjedna ( i kaj mi je rekel za dividendu) [thumbsup]
mislim da si opet jeo bunike. Jedini PM koji sam s tobom razmjenio je kad si me pitao di da uplatiš novce koje si zaradio na "moj savjet o kupnji". Napisao sam ti da uplatiš sve onim jadnicima što im izgori kuća, osim zadnje tisuće. A da s tim somićem izvedeš ženu na večeru. Ti si tada odgovorio da nemaš ženu nego dečka jer si kao još premlad za brak i da ništa do tridesete.
sve i da sam imao info o dividendi ne bih rekao tebi, ne zbog dečka, nego zbog toga što još uvijek nisi platio ljudima a obećao si.
[/quote]
Jedino da nije kolega MatijaLalić htio od Vas nešto drugo??
Čitajući ovo sve i slažući kockice.
Mislim…gledajući po Vašoj slici.. tko zna..?
A da znate, i mene se jedno vrijeme primo i nikako da me pusti na miru.
U mom slućaju bio sam kriv za njegove gubitke na Zabi.
A ko će ga znati koji je bio pravi razlog?
Stoga oprez! [shocked]
[/quote]
Stoga oprez! [shocked]
[/quote]
Kolega Plavi, ja mu nisam kriv za gubitke nego za dobitke, iako mu nikad ništa nisam savjetovao, mora da je jeo bunike. Nemam ja ništa protiv da se primio mene, dapače samo imponira i hrani ego. Pa ja sam zgodan momak, naviko sam na svašta[cool]. Kolega Sanč.. ovaj Mat.. ovaj.. Baron bilda moju popularnost, a meni je to drago. Nebitno piše li se dobro ili loše, bitno da se piše. Takav je život nas estradnjaka [thumbsup]
ljudi moji,,, ovdje se nezna tko pije a tko plaća… volio bi samo da se izjasne oni koji su u 2008 zaradili na burzi… neka se jave, ja im skidam kapu…svaka čast…ali bojim se da se takvi neće javiti….. nema ih… a oni koji su zaradili, takvi ne piskaraju po ovim forumima…
[/quote]
Nemojte tako gsn. gubernator….nisam rekao da imam dečka…hehehe…dobar pokušaj…ovo ostalo kaj ste napisali je istina…sem uplate naravno…
…pročitajte malo unatrag…kaj ste mi govorili…a zaključak vašeg druka je bio…kupi…kej ne…i kao što znate ja kupio…tak da nemojte…se zekati…lijepo sam vas nagradio za savjet…a o ovom o dividendi ne bi više…jer nas propisi priječe da o tome javno pričamo…al zato postoje pm poruke… [cool]…
[/quote]
Stoga oprez! [shocked]
[/quote]
…a kaj vas se ne bi primio…vjerodostojnost prijatelju…sad opet ispada da nemate niti jednu dionicu ingre (sami ste rekli da nemrete sudjelovati u dokap)…s vama sam završio…tu i tam ću podsjetiti ljude da vas ne treba shvaćati ozbiljno…a do onda ti piši kak je ingra super…i prodaj…
Kolega Plavi, ja mu nisam kriv za gubitke nego za dobitke, iako mu nikad ništa nisam savjetovao, mora da je jeo bunike. Nemam ja ništa protiv da se primio mene, dapače samo imponira i hrani ego. Pa ja sam zgodan momak, naviko sam na svašta[cool]. Kolega Sanč.. ovaj Mat.. ovaj.. Baron bilda moju popularnost, a meni je to drago. Nebitno piše li se dobro ili loše, bitno da se piše. Takav je život nas estradnjaka [thumbsup]
…evo nemrem vjerovat…al se u nećem slažemo…hehehe…krivi za dobitke…???…zanimljivo…kao niste imali pojme o divid…a dionica je na onim razinama na kojim sam ju ja kupio onda…da nisam bio pametniji i prodao ju na 820+…al nema veze za engleze…vjerojatno ste to i vi radili…samo kaj sam ja rekao da to činim…a vi ste rekli ma ko, ja…ja samo kupujem hehehe…pozz
p.s. nisam ja sančo i ovim putem molim da vam se pravi sančo javi jer, ma bez veze je reći da je ovo prešlo sve granice dobrog ukusa…al daj se čovječe javi i recim…vidiš da ne razumiju…