BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
znaći sutra nam slijedi lagani pad ili stagnacija????

Otprilike tako. Lagani pad ispod 1700 pa stagnacija do 1500.
Nekima se ovo neće sviđati… [cool]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Stanje FUTURES-a za Sad i EU te Equity-a za Aziju.

Obratiti pažnju na bold.
FUTURES
VALUE CHANGE % CHANGE
DJStoxx 50 2,164.00 -21.00 -0.96
FTSE 100 4,011.00 -7.00 -0.17
DAX 30 4,235.50 -27.00 -0.63
CAC 40 2,869.00 -38.00 -1.31 S
&P/MIB 17,364.00 –335.00 -1.89

EQUITY INDEXES
VALUE CHANGE % CHANGE
Topix 773.55 –22.36 -2.81
Hang Seng 12,604.71 -53.28 -0.42
Singapore Straits Times 1,701.42 -7.35 -0.43
S&P/ASX 3,342.70 -144.10 -4.13

FUTURES
VALUE CHANGE % CHANGE
Dow 8,042.00 -50.00 -0.62
S&P 500 819.90 -5.60 -0.68
NASDAQ 100 1,167.50 -4.75 -0.41
S&P/TSX 60 508.90 -16.30 -3.10
Mexico Bolsa 19,469.00 -154.00 -0.78
Brazil Bovespa 38,371.00 -428.00 -1.10

Dionice Leda i ZVZD u fokusu ulagača?
Dionicom Leda protrgovano je 2 cijela komada uz promet od skoro 10 000 kn, dok je zvijezdina izvedba bila nešto lošija te je vlasnika izmjenila 1 dionica za skoro 4 000 kn. Time je nastavljena solidna izvedba ovih izdanja.
Dionicom SNBA nije se trgovalo od 14. 01. 2009. kada je prikupila 12 544 kn prometa uz nemali pad od 24%.
Izvor: by Vatreni. [thumbsup]

Halid Bešlić nakon hotela i benzinske pumpe krenuo u biznis s energetskim pićimaAutor/izvor: SEEbiz / Avaz
SARAJEVO – Firma Bešlić BB uvoznik je njemačkog energetskog pića "BQ". Jasno, vlasnik firme je jedan od najboljih bh. pjevača Halid Bešlić.

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/halid-beslic-nakon-hotela-i-benzinske-pumpe-krenuo-u-biznis-s-energetskim-picima,35645.html

ŽIlav je crobex ,nikako da probije 1710

A zašto bi prijatelju probio 1710. Čitajuči TA američku, kako i Lambada pita, prije ćemo probiti 1800 nego 1710 i u to se kladim u čevape i pivo. Ovo je gledajuči po TA a može se uzeti kao i savjet savjesnog građanina RH !!

I very much love INGRA !!

ZVZD bez prometa. Ledo udvostručio promet te sada on dostiže blizu 20 000 kn.
Toda prodaje Konzum. Balon puca. Š.. se koprca u dugovima grca i sad mu se štuca.

Poštovane kolege Multinick, Lmpadina i Gusar molim vas da mi ne šaljete više zahtjeve za prijateljstvo jer ga ne želim.
Hvala.

Hanfa organizira brokerski ispit i ispit za ostalo znam da nije tema,ali eto zainteresirani neka malo prelistaju stranice od hanfe,pozdrav.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Analitičari: Ionako slab promet danas gotovo zamro
Balgač je progovorio. Obratite pažnju na posljednji odlomak. Ako želite. [bye] [bye]

sta se dogodilo kod susjeda na berzi da su ovoliko skocili.. kako vidim najvise su rasle banke??

idući tjedan će bit bolje...

Mislim, vlad iz 1001 noći je rekao ovo, vlad je rekao ono,smiješno u najmanju ruku.Otkad pratim ovaj forum od njega nisam čula ništa konkretno,osim u stilu "izvjestan h&s ili klin" i to uz dužnu upozorbu (na njoj ti posebno hvala,inače bi se ja onako opustila) ako prijeđe tu i tu razinu i sl.Navodnu karizmu među totalnim neznalicama TA je izgradio pucajući donje targete,a gornje targete prema svojoj još "urbi et orbi" neobjavljenoj metodi još drži u tajnosti.Nama običnom puku tu i tamo baci poneki targetić na osnovu obične TA koja je normalno inferiornija od njegove kombinacije "metafizičko kreativne geometrije sa malim osvrtom na amerikansku burzu i usklađenim tajmingom".

@ vlad
"ovo iz mojih formacija, ne ewt, ne ganić, ne klasični obrasci"
Tvoje formacije su drukerske,to mi svi koji pratimo ovaj forum znamo.Da si neznam kakav znalac(mislim na TA),ti si uvijek u kešu,a u kešu si jer se bojiš,a burza nije za takve.
Vama nikad neće biti dovoljno jeftino,jer ćete se uvijek bojati,i zato te pozivam da ne plašiš ostale sa tim tvojim katastrofičnim predviđanjima,jer kao što si sam naveo,koja nisu temeljena na ničemu,nego su samo tvoje mišljenje.Zavraga ti knjige koje si pročitao kad ih neznaš primjeniti u praksi(ulaganjem).Ostavi se ćorava posla i ne pravi paniku.
Stavija si sebi u glavu da si faca,a to sve zahvaljujući par down targeta,i par nekih koji su te molili,
"please,Vlad,please",koje u onoj situaciji,potpomognuto tvojim drukanjem,nije tribalo nikakvo znanje da se pogode.
Pošto si tu na forum stekao nekav imidž,a ti ga koristiš za drukanje,molio bih te da prestaneš,ili moderatora da ne pušta tvoje drukerske postove,ili ostale forumaše da ignoriraju tvoje postove.

New Report

Close