BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a gle ovo:
David Bowie kriv za financijsku krizu?
Vaš link

(tako bar tvrdi ugledni Daily Mirror)

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

recite vi šta oćete ali onaj Pupovac je veći hrvat od mnogih koji sjede u saborskim klupama .. žalosno ali istinito

da tako se inače ponašaju oni koji u ratu izgube šansu za svoje pozadnje prikrivene ideje.
pravi u vreći…..ovaj sjedi za stolom u ZG i moli boga da kiša pada u Beogradu
fuj za njega a prvenstveno za one koji su ga iz mrtvih digli da bi sačuvali vlast. ebo ih on i slični

dan je pametniji od noći

znam ali kad god se netki HDZ-ovac brani poziva se na 3-4 godine vladavine SDP-a … nije da branim SDP ali za ovo sranje u kojem smo sada je zaslužan HDZ u omjeru od 75% minimalno … a šta imamo gospodo .. oni koji brane HDZ neka mi kažu šta je to dobro u ovoj državi od njenog postanka … ja sam zaključio da od postanka smo sve prodali i još ćemo i ovo što je malo ostalo, čak ćemo otet svom narodu i prodat strancima, dodatno smo se zadužili i to ne malo nego tako jako da će unuci naših unuka vraća pare a jedino što imamo su ceste koje su koštale 5-6 puta iznad svoje realne cijene …

Cookie Monster

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/clanak/art-2009,1,14,,148278.jl

Ovo vam je jedna nova metoda, ja isprobao, djeluje 100%, a nema nuspojava…

http://www.poslovni.hr/105831.aspx

Ono čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Smanjena potrošnja plina 18%. To što pola poduzeća trpe enormne gubitka zbog toga, nema veze zadatak ispunjen ! Idemo dalje…

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

sv

znam ali kad god se netki HDZ-ovac brani poziva se na 3-4 godine vladavine SDP-a … nije da branim SDP ali za ovo sranje u kojem smo sada je zaslužan HDZ u omjeru od 75% minimalno … a šta imamo gospodo .. oni koji brane HDZ neka mi kažu šta je to dobro u ovoj državi od njenog postanka … ja sam zaključio da od postanka smo sve prodali i još ćemo i ovo što je malo ostalo, čak ćemo otet svom narodu i prodat strancima, dodatno smo se zadužili i to ne malo nego tako jako da će unuci naših unuka vraća pare a jedino što imamo su ceste koje su koštale 5-6 puta iznad svoje realne cijene …

sve si u pravu bez iznimke! 100% se slažem nisam čal niti jedne stranke.

dan je pametniji od noći

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

@gusar
, gubernator i ekipa

Prošlo je točno tjedan dana[thumbsup]

…kaj se događa….ja kupio jučer po 810, danas po 790, mislio idemo na 900, a kad ono…
…pa Bdi raste neumoljivo…premarket drys isto…zašto padamo….opet sam u težem pušingu…
…pa tko je ovo mogao predvidjeti… [lol]

malo grobi klasike…

kolega,
prodao sam Ht na 195, cekajuci pad na 140 prema Vasim uputama,
ima li tu nade za to?
hvala
[/quote]
Kolega istu situaciju u svom portfelju imam i ja.
Vlad molim te ako možeš navesti kako da sada postupim s Ht-om, ja sam ga prodao po 201 kn u nadi daću ga ponovno kupiti na 130-140 kako ste mi preporučili. Kada mogu očekivati te cijene?

[/quote]
Od svega što je VLAD pogodio je kad je govorio ide to doli ide to doli i stvarno je išlo ali u tome trenutku to i nije bio neki problem jer je sentiment tržišta bio takav ali kad je trebalo pogoditi trend obrata potpuno je zakazao, jedini je kolega ALEXANDER to uočio na vrjeme i javno obznanio da je tržište dotaklo dno i da je on sav cash utukao u dionice.

Svaka čast kolega ALEXANDER

Vlad sad govori da tržište ide gore pa valjda je svima jasno da je trend uzlazni i da će to još potrajati.
Kolega vlad vi samo pišite jer više različitih stavova pa netka svako sam odluči.
[/quote]

Kolega hvala na pohvalama.
Ja nemam pojma TA,ali znam puno više od samozvanih tehničara i znam da neke stvari ne mogu samo pravocrtno dolje i znam da su cijene na 1400 jednostavno nerealne. Barem za ovo vrijeme. Orijentiran sam bikovski, i ne vjerujem da crobex ide na 1000 bodova, ali naucio sam da nema nemoguceg i ako dodje Baba Vanga možda i 500 bodova bude skupo, pa se onda budemo borili za goli život, ali tako gledajuci, svi koji ste se nedavno oženili nemojte slucajno pravit djecu jer ionako dolazi smak svijeta

[/quote]

Eto da se malo oglasim doduše rijetko,na pitanje kada ce Ht se kupovati na 130-140 kn onda kada ga gospon Ivica bude kupoval na 145 kn, a na prognoze ocemo gore ili dole to bog otac na ovom nasem trzistu nezna.Sve dok sa 50 milja netko radi sta hoce nema srece već je sve čista kocka.
Čisti primjer petak .Pa nisu blesavi da plaćaju 7 dana prije nove godine skupo kada u novoj si u tjedan dana kupe i vrijednost udjela fondova raste.Takvu stvar sam već preživio kraj 2005 a onda prvi dani 2006 up.Gledajte HDEL,Tehniku,Viadukt,IPKK,….. i more drugih sa par stotina kuna cijena se bitno mijenja ,…..Mislim da nam predstiji rast do razina početka ponora (2600 ) bez puno muke.
LOva za plaće osigurana,najbolji bankar,nema pritiska na prodaju,….. fondovi žele lovu a mi smo lakomi brzo zaboravljamo što se desili prije nekoliko mjeseci.Primjer ATPL kada je padala ko picka na beton 1000 kupnje 18000 prodaje , sada svi bi kupili a onaj tko nije prodao na 500-600 neće ni sada prošli bozic i nova godina,……
Buduci sam 85% u dionicama mogu samo gledati razvoj ne mislim ništa prodavati , jer ionako ideu u Ameriku tri tjedna pa uživajmo.(Da nebi bilo zabune sa dionicama se bavim od 2001 godine)
Pozdrav

[/quote]
Pazite da se ne upecate u mrežu kao prije par mjeseci.Jedanput im je uspjelo,a drugi puta bi mogla zemlja zaplakati.Valjda vam je jasno kakvi mjeseci slijede.Šta mislite koliko će dugo učitelji, policajci,doktori… dobivati plaću na vrijeme.Ne nasjedajte euforiji.Vidjet ćete na kraju tjedna gdje će biti DOW kada sutra krenu njihova izvješća.
[/quote]
Nakon ovoga su me kolega governor i još neki tobožnji "stručnjaci" popljuvali da drukam pad.Ovdje kao da neki žive u svom svijetu,kao da ne vide ili ne žele vidjeti šta se dešava i u HR i u vani.Ja sam prvi da dionice počnu rasti,ali ne na ovaj način kao proteklih dana.I ja sam kao i većina izgubio jako puno(umalo i razvod braka),pa razumijem da se želi što prije povratiti gubitak.Na kraju krajeva svako je kovač svoje sreće.Imao sam najbolju namjeru da se ne ponovi ono prije 3-4 mjeseca.Ubuduće neću nikoga više upozoravati na ono što je nekima na sreću ovdje bilo jasno šta fondovi ponovo rade.Svi oni koji su trezveno razmišljali odmah su optuživani da dru

http://www.poslovni.hr/105831.aspx

Ono čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Smanjena potrošnja plina 18%. To što pola poduzeća trpe enormne gubitka zbog toga, nema veze zadatak ispunjen ! Idemo dalje…

Da, a usput Vlada (nadl. ministar) nije zaboravila naručiti nove policijske aute za polijevanje građana u nemirima (koje valjda očekuje pojačano). Pa to su im redovni poslovi, ali im redovni poslovi nisu plin i eto zaboravila naručiti veće količine alternativnog plina, o tome nisu razmislili, koje eto sad se sjetila, kad već to svi traže, pa ajmo pitati Alžirce možda oni što prodaju i to baš kad je potražnja najveća.
Nema veze, na izborima za to ionako nitko neće pitati….

Sutra na otvaranju propadnemo do 700 i do kraja dana se oporavimo na 730, jel ima to logike po TA?

Kostolany:"..na burzi je sve moguce, pa i ono sto je logicno.."

jeb’o TA [thumbsup]
[/quote]
“Izazov burze” mi je lektira ujutro kad idem na JUS,, za one koji ne znaju J-utarnji S-indrom, a i preko dana kad pocne sve padat pa kad me uhvati trckavica [lol]

No pain no Game

Sutra na otvaranju propadnemo do 700 i do kraja dana se oporavimo na 730, jel ima to logike po TA?

Kostolany:"..na burzi je sve moguce, pa i ono sto je logicno.."

jeb’o TA [thumbsup]
[/quote]
Izazov burze mi je lektira ujutro kad idem na JUS,, za one koji ne znaju J-utarnji Sindrom, s i preko dana kad pocne sve padat pa kad me uhvati trckavica [lol]
[/quote]

OK Hvala na odgovoru !!

E ova ti je prava. Ja sam Izazov naručio 30.12 putem neta, danas su mi javili da dolazi navodno sutra. Jedva čekam da vidim što tamo trkelja Kosta. Ja ti slabo idem u JUS, ali s desne strane ladica puna plavih po 10mg i žutih po 25mg. Nemoš od ovih padalina zaspad i da hočeš. Krikmane može li, ili netko drugi grafić crobia s cjenovnim kanalom da vidim kako to izgleda u stvarnosti.
Hvala !!

I very much love INGRA !!

Ponzijeve sheme – vic

Young Chuck moved to Texas and bought a donkey from a farmer for $100.00. The farmer agreed to deliver the donkey the next day. The next day he drove up and said, Sorry son, but I have some bad news, the donkey died.’
Chuck replied,
‘Well, then just give me my money back.’
The farmer said,
‘Can’t do that. I went and spent it already.’
Chuck said,
‘Ok, then, just bring me the dead donkey.’
The farmer asked,
‘What ya gonna do with him?’
Chuck said,
‘I’m going to raffle him off.’
The farmer said,
‘You can’t raffle off a dead donkey!’
Chuck said,
‘Sure I can Watch me. I just won’t tell anybody he’s dead.’
A month later, the farmer met up with Chuck and asked,
‘What happened with that dead donkey?’
Chuck said,
‘I raffled him off. I sold 500 tickets at two dollars a piece and made a profit of $998.00.’
The farmer said,
‘Didn’t anyone complain?’
Chuck said,
‘Just the guy who won. So I gave him his two dollars back.’
Chuck now works for the government.

New Report

Close