Molim korisnike da smanje postove jer razvodnjavaju Šefa. [thumbsup]
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
@MatijLalic
Pa dobro kolega ja zaista ne vjerujem svojim očima kada čitam da ste kupili 500 komada atlantske
na Guvernerov očiti druk. Pa di ste vi zaradili tih 400000kn ? Ako ste ih zaista zaradili poslom onda
niste toliko bedasti da vjerujete ljudima sa foruma. Ako ste to nasljedili ili "dobili" tko vam je kriv
što ne pazite. Što niste onda uložili u neki konkretni biznis?
I kakvo je to ulaganje od 400000 na 5 dana? Pa niste valjda krenuli u dionice na nagovor onih
našmrkanih kretena sa reklama o "dijoničarstvu u hrvata" kojim su nas bombardirali prije godinu dana?
Pa dajte se sredite malo….knjigu u ruke ili barem malo progoglajte na temu ulaganja prije bilo
kakve kupnje.
Aha, sad je očiti druk…a prije 3 dana je bilo dobro ulaganje…zanimljivo…neka svaka škola se plaća…tako i gubernerova…
@MatijLalic
Pa dobro kolega ja zaista ne vjerujem svojim očima kada čitam da ste kupili 500 komada atlantske
na Guvernerov očiti druk. Pa di ste vi zaradili tih 400000kn ? Ako ste ih zaista zaradili poslom onda
niste toliko bedasti da vjerujete ljudima sa foruma. Ako ste to nasljedili ili "dobili" tko vam je kriv
što ne pazite. Što niste onda uložili u neki konkretni biznis?
I kakvo je to ulaganje od 400000 na 5 dana? Pa niste valjda krenuli u dionice na nagovor onih
našmrkanih kretena sa reklama o "dijoničarstvu u hrvata" kojim su nas bombardirali prije godinu dana?
Pa dajte se sredite malo….knjigu u ruke ili barem malo progoglajte na temu ulaganja prije bilo
kakve kupnje.
… ne bojim se ja za njega… [yawn]
Stanje sada….
Boldano kolko sam platio jučer, podvučeno ….
ATPL-R-A K P 547 757,43 414.312,67 720,00 393.840,00
E moj guberneru…danas mi visiš već…ajd da zaokružimo…20 iljada…
Da ne imenujem korisnika bu se prepoznao…štitonoša gubernerov…
Nemoj čovjeka toliko vrijeđati, dao ti je povoljan znak za ulaz (kad već nisi znao sam procijeniti i ući još ranije). Sada lijepo keširaj dionice kada dođu na 10% od tvoje ulazne cifre i izađi van iz dionica. Čisto prijateljski savjet od mene, da smanjim tvoj jal. A onda poslije se ispričaj i zahvali istom čovjeku. Lijep pozdrav.
Odgovor:
Frende ja ulazim i izlazim od 550, a kaj da velim onima koje je upecao, sori naivčine, mislio je dobro, al je radio loše…
Evo ga i obostinilo se….
Jučer skočilo sa 735 na 760…
Danas palo na 720 pa skočilo na 750…
Jel kužiš gubernatoru kaj ti pričam… ne ljude navlačiti…uvijek se istina dozna…samo kaj ljude boli lula za nju…
Pozdrav do daljnjega…a ak zaradim kaj do utorka uplatil bum lovicu bokcima ili kojima god ti veliš…
živio ti meni i kapu nakrivio…
Evo ga i obostinilo se….
Jučer skočilo sa 735 na 760…
Danas palo na 720 pa skočilo na 750…
Jel kužiš gubernatoru kaj ti pričam… ne ljude navlačiti…uvijek se istina dozna…samo kaj ljude boli lula za nju…
Pozdrav do daljnjega…a ak zaradim kaj do utorka uplatil bum lovicu bokcima ili kojima god ti veliš…
živio ti meni i kapu nakrivio…
matija
hej, pa daj malo na kočnicu, nije ništa strašno. još bih shvatio da si kupio na 1400 pa da je roknula na 475. znaš i sam da ovo sve skupa nije realno i samo da je pitanje hoćeš li izgubiti 3,5, 7 ili 21 dan, ne možeš nekog sada hebat jer, kako ti veliš, popušio si ne zarađujući…
na burzi možeš izgubiti:
a)vrijeme
b)novac
c)oboje
d)nešto od gorenavednog + kosa
svi smo u pušioni i htjeli mi ili ne, kad bi baš tražili, forenzikom bi i dokučili čiji smo druk možda i nesvjesno poslušali.
žao mi je samo ako ti je egzistencija ugrožena. ako nije, nemaš beda. smijat ćeš se sam sebi za par dana.
get a life!
matija
hej, pa daj malo na kočnicu, nije ništa strašno. još bih shvatio da si kupio na 1400 pa da je roknula na 475. znaš i sam da ovo sve skupa nije realno i samo da je pitanje hoćeš li izgubiti 3,5, 7 ili 21 dan, ne možeš nekog sada hebat jer, kako ti veliš, popušio si ne zarađujući…
na burzi možeš izgubiti:
a)vrijeme
b)novac
c)oboje
d)nešto od gorenavednog + kosa
svi smo u pušioni i htjeli mi ili ne, kad bi baš tražili, forenzikom bi i dokučili čiji smo druk možda i nesvjesno poslušali.
žao mi je samo ako ti je egzistencija ugrožena. ako nije, nemaš beda. smijat ćeš se sam sebi za par dana.
get a life!
Meni nije strašno, no već sam objasnio da ovo ne radim isključivo zbog sebe nego kao primjer drugima…neki tu daju primjer samo riječima…ja sam odlučio djelovati…
Znam li ja da ovo nije realno…jel znaš ti…jel bio realan pad sa 3400 na 475…nećemo sad o floskulama iz hrvatskih sitcoma…to je druga priča…
Tako je jer u današnje vrijeme i izmakla dobit je gubitak…
Zaboravio si ti još dosta stvari koje možeš izgubiti…kao jučer onaj njemac…al dobro pišemo kaj nam paše ne…pa to i ja radim…
Ne shvaćam pa tu ima likova koje čitam i koje sam čitao, koji samo drukaju i pak drugih koji lijepo pišu i tu i tam im izleti…dvaput godišnje…ali oni su barem korektni pa raspravljaju argumentima, dok ovi drugi…infantilno…jer kad nema argumenata svi mi postanemo djeca i velimo moj tata bu tvog tatu…
Ovo je stvarno za poluditi… Industrija nam je u banani i bez dodatnih problema a sad zahvaljujući neodgovornom ponašanju naše vlade i nedostatku plina moraju smanjivati proizvodnju ili ju čak obustaviti.
No glavno da oni održavaju svoje telefonske konferencije. [thumbsup]
Ma ovo nemre biti…e da mi je love sad koja je vezana još 4 dana…
Pvo pad…pa rast….pa opt pad…a još ni 12…e moj guberneru…a jesam ti lijepo napisao kaj će se dogoditi…no dobro…bumo vidli kolko bim tvojim načinom uprihodio…
[lol] hehehe kolega matijLalic, nadam se da ne dijelite okolo ovo na čem ste vi.
Zapamtite: obavezno dealera promijenit. Loš acid vam je uvaljo. [bye]
CHICAGO (Reuters) – U.S. scientists have found a way to levitate the very smallest objects using the strange forces of quantum mechanics, and said on Wednesday they might use it to help make tiny nanotechnology machines.
"The emerging technology of nanomechanics has the potential to improve medicine and other fields," he said in a statement
http://www.reuters.com/article/scienceNews/idUSTRE50672320090107
[thumbsup]