Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
Evo da rezimiramo dan kada vidimo kuda idu ovi "vani"
Znači lijepo pitam gubernera hoće li se ovo dogoditi, veli on nema frke stari samo kupi, kaj uopće pitaš samo kupi, luzer si ak ne kupiš…
Ok, ja si pomislim, ajmo još jednog zavezat…
Lijepo čovjeku ponudim uvijete, on ih ne prihvati, ja podebljam ponudu, one ne kaže ništa, prešutno da…
I tako ja danas kupim, naravno da ne ode ni 10% gore, al sretan sam danas mi je bio zadnji dan za kupnju…
No rok ulaganja je 5 dana, a ne 5 godina…a kako sad ide bit će po mom, za 5 , pardon 4 dana bit ću na nuli, s propuštenom šansom za zaradu na trejdu…
No dobro svjesno sam ušao u to iz jednostavnog razloga, kako smo se zbog istih ovih razloga "riješili "nekih drugih cijenjenih korisnika (mr.blue aka zimzi i matrice), tako i tu postupamo…
U najgorem slučaju ja mogu biti u krivu i zaraditi i sebi i gubernatoru, ak neće tu siću "za njega" uplatit ću njegov dio dobiti u humanitarne svrhe…
A ak budem u pravu zadovoljstvo: neprocjenjivo, lik ne bude više nikom drukao kaj da kupuje/prodaje jer imamo čisti dokaz za druk bez ikakvih osnova čak i špekulativnih…
Čak i da se lik danas meni istresao, još bolje…nije sve u lovi…a dugoročno nitko ne bu spušio, ne…al mi tu ne pričamo o dugoročno…već kupi sad i digni u 2 tjedna 50%….eeee…kad bi to sam tak bilo…
Al daj bože da bude…pa da ljude kojima fakat treba lova usrećimo s donacijom…ak ne bude…bumo sebe usrećili s ovom anegdotom..zar ne… ipak smijeh pokreče svijet…
Tako da ljudi ostanite sretni…a ja…pa makar ostao bez i jedne kune…drukers will be revealed…for the future generations…jer njima sve ostaje…
P.s. čak su mi neki korisnici pisali kaj se zezam s tim likovima…svi znaju kaj su oni…ne svi…uvijek ima jedan kojem treba svijetlo u mraku, a ne šapat kupi…kupi…kupi…
Pozdrav svim konstruktivnim ljudima koji žele dijeliti svoje misli na ovoj i inim temama, a svim ostalima…neki drugi put…
Znači lijepo pitam gubernera hoće li se ovo dogoditi, veli on nema frke stari samo kupi, kaj uopće pitaš samo kupi, luzer si ak ne kupiš…
Lijepo čovjeku ponudim uvijete, on ih ne prihvati, ja podebljam ponudu, one ne kaže ništa, prešutno da…
I tako ja danas kupim, naravno da ne ode ni 10% gore, al sretan sam danas mi je bio zadnji dan za kupnju…
No rok ulaganja je 5 dana, a ne 5 godina…a kako sad ide bit će po mom, za 5 , pardon 4 dana bit ću na nuli, s propuštenom šansom za zaradu na trejdu…
No dobro svjesno sam ušao u to iz jednostavnog razloga, kako smo se zbog istih ovih razloga "riješili "nekih drugih cijenjenih korisnika (mr.blue aka zimzi i matrice), tako i tu postupamo…
U najgorem slučaju ja mogu biti u krivu i zaraditi i sebi i gubernatoru, ak neće tu siću "za njega" uplatit ću njegov dio dobiti u humanitarne svrhe…
A ak budem u pravu zadovoljstvo: neprocjenjivo, lik ne bude više nikom drukao kaj da kupuje/prodaje jer imamo čisti dokaz za druk bez ikakvih osnova čak i špekulativnih…
Čak i da se lik danas meni istresao, još bolje…nije sve u lovi…a dugoročno nitko ne bu spušio, ne…al mi tu ne pričamo o dugoročno…već kupi sad i digni u 2 tjedna 50%….eeee…kad bi to sam tak bilo…
Al daj bože da bude…pa da ljude kojima fakat treba lova usrećimo s donacijom…ak ne bude…bumo sebe usrećili s ovom anegdotom..zar ne… ipak smijeh pokreče svijet…
Tako da ljudi ostanite sretni…a ja…pa makar ostao bez i jedne kune…drukers will be revealed…for the future generations…jer njima sve ostaje…
P.s. čak su mi neki korisnici pisali kaj se zezam s tim likovima…svi znaju kaj su oni…ne svi…uvijek ima jedan kojem treba svijetlo u mraku, a ne šapat kupi…kupi…kupi…
Pozdrav svim konstruktivnim ljudima koji žele dijeliti svoje misli na ovoj i inim temama, a svim ostalima…neki drugi put…
Kolega dionice se ne kupuju na pet dana već na pet godina, vi ste očito zalutali u ovaj business.
iskreno, siguran sam da nemaš niti jednu dionicu ATPL, a kamoli da si uočio na vjerovanje nekome s foruma. Jer ako jesi, onda si zaista… I ne diraj guvernera, diraš njega diraš mene [lol]
[Kolega dionice se ne kupuju na pet dana već na pet godina, vi ste očito zalutali u ovaj business.
Bravo, evo jedan pljesak, a daj mi onda objasnite kaj nitko ne kupuje sad dionice za slijedećih 5 godine nego čuče u kešu….jednostavan razlog…ili razlozi…
Kupim danas sutra padne…preksutra raste i tak cijelu godinu…pa koliko puta se moglo zatrejdati samo atpl u zadnja 2 mjeseca…
Ili bolje pitanje zašto je itko onda prodavao s ATH…po vama crobi je mogao biti sad na 7000…hrvatski perpetumobile…
Hvala na komentaru
iskreno, siguran sam da nemaš niti jednu dionicu ATPL, a kamoli da si uočio na vjerovanje nekome s foruma. Jer ako jesi, onda si zaista… I ne diraj guvernera, diraš njega diraš mene [lol]
[/quote]
Evo da potkrijepim…stanje atpl na računu i kupnja danas…
ATPL-R-A 547 757,43 414.312,67 750,00 410.250,00
7.1.2009 KUPNJA xxxxx/xx-K, 500 kom. ATPL-R-A 379.122,59
7.1.2009 KUPNJA xxxxx/xx-K, 47 kom. ATPL-R-A 35.190,08
A što se tiče vjerovanja…pa o tom i pišem…
Nema drukanja više bez provjere i argumenata…a gubernator piše upravo tako…ono veli samo kupi i to je to…ok, ja kupio a kaj će biti bumo vidli…to neznam niti ja niti on…ja sam riskirao…na očiti druk…idem li time protiv sebe…možda…al više bu to reklo o drugome…
Hvala na komentaru
[/quote]
Evo da potkrijepim…stanje atpl na računu i kupnja danas…
ATPL-R-A 547 757,43 414.312,67 750,00 410.250,00
7.1.2009 KUPNJA xxxxx/xx-K, 500 kom. ATPL-R-A 379.122,59
7.1.2009 KUPNJA xxxxx/xx-K, 47 kom. ATPL-R-A 35.190,08
A što se tiče vjerovanja…pa o tom i pišem…
Nema drukanja više bez provjere i argumenata…a gubernator piše upravo tako…ono veli samo kupi i to je to…ok, ja kupio a kaj će biti bumo vidli…to neznam niti ja niti on…ja sam riskirao…na očiti druk…idem li time protiv sebe…možda…al više bu to reklo o drugome…
Hvala na komentaru
[/quote]
Ako tvrdiš da si kupio na druk, pretpostavljam na PM-u, onda to možeš i postati ovdje, jer toliki naivac, mislim da nisi…
sori, može li neka jasnija uvertira uz ovaj post? nije mi (a vjerujem ni mnogima drugima) jasno o čemu se tu radi.
Ako tvrdiš da si kupio na druk, pretpostavljam na PM-u, onda to možeš i postati ovdje, jer toliki naivac, mislim da nisi…
Pročešljaj zadnjih 100 strana ,nick gubernator, pa ćeš pročitati, nema kod mene Pm kupi prodaj, pa ovo je forum tu smo da si pomognemo…u različitom razmišljanju, stavu, argumentu…sve kaj mislim postam…dopisujem se minimalno…
Kupio sam jel lik tvrdi da propuštamo zaradu…ja mu tvrdim i drugima koji čitaju, a nisu educirani da se ne zaletavaju…da ništa kod kupnje dionica nije konačno…da nitko ne može reći ,ok ja sam kupio atpl na 750 i ona ne bude padala…ma bude…jer i kad smo imali bull tržište bilo je toga, a kamoli sada…
Ovo nema veze s naivom…ovo se bude pretvorilo u tešku tragediju…ja ću s gubernatorovim "načinom trgovanja" biti u kudikamao goroj situaciji nego da to nisam napravio, a upravo taj drugi put sam htio s njim raspraviti…i to je poanta…nema konačne kupnje…u sadašnjem stanju svijesti na burzi treba davati takve savjete…al to je opet po meni…bumo vidli, daj bože da griješim…
sori, može li neka jasnija uvertira uz ovaj post? nije mi (a vjerujem ni mnogima drugima) jasno o čemu se tu radi.
O tome da ti ja tjedima tupim da kupiš recimo atpl…i ti pukneš i veliš mi ne, ne kupovati…biti oprezan…a ja, ma koji si ti luzer pa daj kupi, kaj nas toviš s tim nemojte kupovati, ti si druker na dole u kešu, pun vas je forum, itd…i ti onda veliš ok, kupit ću i neće rasti, tj.padat će, pa će rasti, pa tako gore dole…i ja onda šutim jer …
A poanta je da tu ima ekipe koji kupe i ne trejdaju kao ja i ostali već misle gle ovaj je pogodio rast 5% pa kupit ću ja uvjerljivo zvuči…
Zašto pisati takve postove koji navlače, i to direktno…protiv toga se ja svojom lovom borim…smatraj me budalom…ali lova je prolazna…zaradiš ju, potrošiš…zadovoljstvo kad pomogneš je neprocjenjivo i to je sva istina kaj se mene tiče…pa vjerujte ili nemojte…isto ko i guberneru…
Kupio sam jel lik tvrdi da propuštamo zaradu…ja mu tvrdim i drugima koji čitaju, a nisu educirani da se ne zaletavaju…da ništa kod kupnje dionica nije konačno…da nitko ne može reći ,ok ja sam kupio atpl na 750 i ona ne bude padala…ma bude…jer i kad smo imali bull tržište bilo je toga, a kamoli sada…
Sve ok kolega ali sve je pitanje megalomanije. Ako ste doista kupili 547 kom svaka čast ali pitanje je ljudske žeđi za brzom zaradom i u kojoj mjeri vas to tangira. Pustite forum, imate i vani tehničkih analiza, ljudi koji su ipak malo dulje u poslu od nas ovdje i sve ukazuje da će ove godine brodari imati sigurno jači oporavak od ostalih sektora. Pa pogledajte futurese na Imarexu za mjesece unaprijed, odreda u plusu. E sad ako ste željeli na 400.000 dići u jednom danu 40.000 i to strpati u džep to je u redu ali i tu sumu da zaradite do ljeta, to je lijep novac. Ili se profesionalno bavite trgovanjem pa tih 40.000 zarađenih morate utrošiti u vlastiti rad. Mnoge bi taj novac na godišnjoj bazi riješio egzistencijalnih pitanja. Za kraj, budite svjesni da je ovo malo tržište i 400.000 kuna na njemu zna nekad odrediti smjer kretanja dionice cijeli dan. Na Nasdaqu, u DRYS-u, Excelu, Eaglu ili Diani bi vas pojeli za zajutrak.
Pročešljaj zadnjih 100 strana ,nick gubernator, pa ćeš pročitati, nema kod mene Pm kupi prodaj, pa ovo je forum tu smo da si pomognemo…u različitom razmišljanju, stavu, argumentu…sve kaj mislim postam…dopisujem se minimalno…
Ovo nema veze s naivom…ovo se bude pretvorilo u tešku tragediju…ja ću s gubernatorovim "načinom trgovanja" biti u kudikamao goroj situaciji nego da to nisam napravio, a upravo taj drugi put sam htio s njim raspraviti…i to je poanta…nema konačne kupnje…u sadašnjem stanju svijesti na burzi treba davati takve savjete…al to je opet po meni…bumo vidli, daj bože da griješim…
[/quote]
ma sve je ok, nemoj šiziti… ako te imalo tješi, osobno znam lika koji je kupio stotinjak dionica po 760 🙂
nema zarade sljedećih tjedan-dva, no nije pušiona.
al ako ćeš baš razmatrati, pogledaj gurue tehničke analize – pa po njima se kupuje atpl po 380, ht na 120, igh na 2200 i sl.
znaj da nitko ništa ne zna, a najbolje prolaze oni koji stvarno, ali baš stvarno ništa ne znaju, nego su jednostavno na pravom mjestu u pravom trenutku. ili dobiju "pouzdanu" informaciju od "pouzdane" osobe da kupe tu-i-tu dionicu, "pouzdani" je nisu kupili iz neznanih razloga, i ispadne baš dobitna kobinacija, a onda se "pozdani"busaju u prsa uz famozno ono: "jesam ti rekao, ha?"
kako ti pišem: nećeš zaraditi toliko koliko si mislio, no ipak hoćeš, a izgubiti ne možeš ono što nemaš.