BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

novak, 06.01.2009. u 22:11
Vlad, može li prognoza crobexa za sutra i prekosutra? Onako, zdravo seljački, za mase.

sta si se prepao, ti i Braun znate da ide dolje

@ne znam, a ti kao znaš’? u ostalom što se to pozitivno dogodilo da bi vrijednost crobija rasla?
Osim što to svi žele nema drugog racionalnog razloga. Kod nas u ostalom kriza još nije ni počela.Eto to je moje mišljenje. A opet niko od nas nije na burzi baš iz pukog altruizma, ako me razumiješ.

Zanimljivo će biti vidjeti (a i poučno) kako će ameri riješiti ove probleme.

evo riješili su ih [bye]

Nego daj neki savjet, samo treba kontra tebe i zarada zagarantirana
[/quote]

Kad sutra svi nahrupe kupovati, a ti tiho počni prodavati, kako bi uspio sve unovčiti, tamo do razine Crobexa od 2000-2100. U međuvremenu će i ameri odraditi ovaj H&S. A onda – vidjet ćemo.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

evo riješili su ih [bye]

[/quote]

Kad sutra svi nahrupe kupovati, a ti tiho počni prodavati, kako bi uspio sve unovčiti, tamo do razine Crobexa od 2000-2100. U međuvremenu će i ameri odraditi ovaj H&S. A onda – vidjet ćemo.
[/quote]

neću još, pričekat ću tebe da tebi uvalim…uostalom zaboravio sam da slušati tebe je isto kao i baciti lovu kroz prozor..
Nego što je s onim tvojim napuhanim minutnim oscilatorima koje si prije dva dana postao u nadi da će prodaja nadjacati kupnju??

Uostalom to si i napisao, da prodaja dominira

Vrlo vrlo zanimljivo, ljudi, samo kontra mmm i ne možete fulati

@novak

ne, ne razumijem..
ja sam tu da bih razmijenio informacije, dao svoje iskreno vidjenje, kao i procitao tudja iskrena vidjenja, informacije i stavove.mogao bih to nazvati i altruizmom, jer cak i da ne primim nikakvu korisnu informaciju, spreman sam podijeliti svoje.
ti si se slomio objasnjavajuci zadnjih par dana kako se ide dolje(zajedno sa Braunom) ne razumijem sta te sad zbunjuje.
a to sto kriza nije ni pocela, a index je pao vec 80%, je samo kontraargument tvojoj poziciji.
zivio

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

evo riješili su ih [bye]

[/quote]

ono o prodaji nek ostane među nama, jer ako to i drugi saznaju, primijetiti će se preko money flow indeksa.

@mig29

daj čovječe, što se odmah ljutiš?
ako kriza nije počela a crobi je pao za 80%, to samo znači da će još pasti i da je vlad dobro procijenio na koliko je dno dna .

@novak

ako expanzija nije ni počela, a ameri ovako divljaju, kako će tek onda biti [yawn]

vlad1111 je pogodio stvari koje npr. ja, nisam ni sanjao.
i to mu niko ne moze osporiti.je, bilo je i fulavanja, ali onaj ko ima 51% pogodaka je dobar,a njegov postotak je bitno veci.
uz Dixija najbolji tehnicar na ovom forumu, po mom misljenju.
al ima prgavu narav i (pre)velik ego. [kiss]

MMM je lik kojem se ne treba vjerovati, jer pise ovisno kako i sto mu treba, visekratno uhvacen u pokusaju obmanjivanja i namjernog ocitog drukanja.uzas! [bye] [bye] [bye]

S ovim za MMM se potpuno slažem jer piše i druka iz svojih potreba, bez imalo morala.

A uz Vlada i dixija nikako ne smijemo zaboraviti Cromana

Vlad ne nabadaj bezveze, vidiš da su te i znalci prokužili [lol]
Je, je nabacuje bez veze, i ja sam primjetio. Sve je pogodio….
A, vi kolega uzmite digitron u ruke. [bye]

Atpl na 2700, ptkm na 315…. ima toga jos… ali nije poanta u tome, vec da su i neki drugi, jako glasni forumasi utihnuli nakon slicnih prognoza….

da, forumasko pamcenje je jako plitko…
[/quote]

DA da da

Gdje je onaj muljator MMM, ili onaj Zli prorok?
[/quote]

i to mu niko ne moze osporiti.je, bilo je i fulavanja, ali onaj ko ima 51% pogodaka je dobar,a njegov postotak je bitno veci.

MMM je lik kojem se ne treba vjerovati, jer pise ovisno kako i sto mu treba, visekratno uhvacen u pokusaju obmanjivanja i namjernog ocitog drukanja.uzas!

[bye] [bye] [bye]
[/quote]

a šta mogu kad nisam iz bankarskog miljea

@mig29

daj čovječe, što se odmah ljutiš?
ako kriza nije počela a crobi je pao za 80%, to samo znači da će još pasti i da je vlad dobro procijenio na koliko je dno dna .

moguce, ne znam..

vladu svaka cast, vec sam napisao sto mislim o njemu, ali imam svoju glavu, pa mislim s njom.
nisam mu vjerovao ni prije pa je bilo po njegovom, dosli smo tu di jesmo.ali nisam vjerovao u dublji pad i "targete" pa se evo u ovoj rundi nisu ostvarili.

ono na sto mene podsjeca ova situacija je ko na crobex 5400 svi unutra (ukljucujuci i mene) i razglabaju jel se ide na 7000pts, ili direkt na 10 000pts.kakva korekcija, kakva amerika..
sad je obratno, svi su u cashu (ukljucujuci i mene) i prica se kako korekcija nije ni pocela..

a index razvalio sve fibonaccije i ostalo.. [huh]

Ima jedan decko tu, koji je zatvorio portfelj u ljeto 07′.kad su svi skvicali kako ide gore, vec par mjeseci lagano ulazi.
racunam, ako je fulao vrh za 6mj. nek fula i dno za isto toliko..pa to je onda tu negdje?
a tip zna, pravi je lukavac!ziher sam da ne mulja a i ima znanje! [wink]

eto, to ti jedno moje altruisticno razmisljanje, mozda nisam u pravu, krhko je znanje.
zato svakodnevno ulazem u znanje i oprez!

a sto ce na kraju biti istina, vrijeme ce pokazati! [thumbsup]

Gle, ja ti non stop keljim jedinice samo da se uvrijedis i vise ne pises… sto se tice vlada i njegovih pickova, do sad nije pogodio niti jedan up target..a pumpa si ego na temelju predvidjanja padova koji se lagano ostvarivali….

No to je njegova stvar i stvarno je jadno sto pokusavas insiunirati jer covjek definitivno nije iz nikakvog bankarskog miljea…

Uglavnom, ajde lijepo odleprsaj, otvori si novi nick kako bi ovog puta mogao dati puni obol "tehnicka analiza – predvidajmo sve nakon sto je gotovo", jer ti cak ni to nisi uspio uciniti…

[bye]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

MMM je lik kojem se ne treba vjerovati, jer pise ovisno kako i sto mu treba, visekratno uhvacen u pokusaju obmanjivanja i namjernog ocitog drukanja.uzas!

[bye] [bye] [bye]

[/quote]

ali se ponasas ko da jesi
[yawn]

nista valjda nije Samodol dzabe donosio ovaj zakon..
taman si dovoljno mala riba da najebes, a dovoljno velika da te pokazu u novinama i kazu da si ti kriv za propast hrvatske burze [bye]
ozbiljno razmisljam da im skupim tvoje postove i posaljem[bye]

New Report

Close