Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Samo je jedan razlog – satna razina zbivanja prethode dnevnoj razini zbivanja. Ako ameri uspiju svladati ove probleme na satnoj razini, onda neće biti problema na dnevnoj razini. A ako ne uspiju, onda će biti problema i na dnevnoj razini.
[/quote]
Budeš ti opet priznavao da si pogriješio, sjecas se kad si migu pisao da si se jako uznemirio jer amerikanci rastu..postovi su ti cistog subjektivnog, drukerskog, karaktera [bye]
Budeš ti opet priznavao da si pogriješio, sjecas se kad si migu pisao da si se jako uznemirio jer amerikanci rastu..postovi su ti cistog subjektivnog, drukerskog, karaktera [bye]
Znači MIG je tvoj sluga! Pa i nisi baš neki gazda.
ej upravo sam ti skeljio jedinicu, sve se nadajuc da ces se uvrijediti (po jedno 20-ti put) i vise neces pisati. Ali ovaj put zauvijek….
a jesi ti onaj hrabri, što se kitiš tuđim perjem. Ma nije baš neko perje, od hangara je. Nemaš muda niti reći "dobro jutro narode".
ej upravo sam ti skeljio jedinicu, sve se nadajuc da ces se uvrijediti (po jedno 20-ti put) i vise neces pisati. Ali ovaj put zauvijek….
sakai, dati ću ti 100 kuna – samo prestani brabonjat
@sakai – ti čak nisi niti sluga ALEKSI. Ti si tako, za malo brabonjat.
[
sjecaš se onih papaka iz škole koji su bili najbolji frendovi s curama, anti talenti za bilo koji sport,doušnici ravnatelja i pedagoga, te uvijek u prvoj klupi s visoko podignutom rukom "mogu ja mogu ja"????
To ti je naš kolega koji se pogubio i ne zna šta će od muke pa se vadi na sve načine a još dublje tone
[/quote]
hahahahaha
gledaj kako sve raste i znoji se od muke, samo nemoj puknut [bye]
Sine, opet si krivo sve prognozirao…. [lol]
ŠTA JE MEDVJEDI DI VAM JE PRODAJA??? NESTALO, HA??? A DI SU VAM DIONICE? KOD NEKOG DRUGOG…
Pssst. Idemo polako, svatko sa svojime doma. Jedni s novcima, a drugi s dionicama. Pa kad nekom usfale dionice, natrag na burzu. A kad nekom usfale novci …
[/quote]
tako je ti ides s novcima koje ceš poslije potrošiti na naše dionice [bye]
MMM
ti toliko si gluposti napisao da sam odustao od citanja sve sto je dulje od 1 reda
a slijedjenje tvojih uputa na TA je isto kao pišanje uz vjetar
LP
Sine, opet si krivo sve prognozirao…. [lol]
[/quote]
Di će on prognozirat, vec sam jednom napisao, pa cu ponovo, dvije krave na slici da mu daš čuvat, jednu bi izgubio [lol]
[/quote]
nikad te nisam nicim uvrijedio, iako sam uvijek znao da si ljigavac i da drukas kako ti pase pod krinkom TA.na ovo ti ne budem ostao duzan, a trebao sam to napraviti i prije.
tvoja mama je meni sluga, slobodni si dodji po nju, supcino.
baron je gospodin za tebe, prljavi drukeru!
03.11.08. | 12:20
što se mene tiče, MIG me je prošli tjedan promptno razotkrio. Naime, čekao sam početak 4. vala. Znao sam da je amerima potreban rast od 4-5% da bi mi potvrdili ulazak u 4. val. Ko za vraga oni su porasli 11% (MIG primjetio da sam nervozan!). Tad mi je bilo manje atraktivno ulaziti, jer sam ocjenio da mi je pametnije čekati B val pa se ukrcati. To upravo i radim, čekam B val, koji obično korigira A val za oko 62%.