BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: DLKV (Dalekovod d.d.)

neznam,al znaš ono kako ide,pas koji laje,ne grize!!!!!a vi samo piskarate i mlatite tuđim k….. po plotu!!!!!!

kad ne mogu da karam
moram da piskaram
tako ti je to.

JEST ĆU JA I ŽIREVA AKO TREBA

Gdje si Gojko?

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

SRETNA VAM SVIMA NOVA GODINA!!!! (NEKI LJUDI I SADA RADE:)

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Sve najbolje kolegama!

Only God, Muammar and Libya!

Sad će burza gore kad se skijaši-manager vrate 🙂

Cookie Monster

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Najveće gluposti koje sam čuo u 2009 godini..IDEMO DOLE, bull shit, idemo gore i to je sigurno 100%, mislim da to sada već i mala djeca znaju ako gledaju TV ili prate kretanje i rast dionica ostalog dijela svijeta uključivši i Sloveniju. Zato po meni, mislim da je krajnje i ozbiljno vrijeme kupovine i ulaza u dinicarstvo, jer tko sada ne uđe, teško da če kasnije ući na ovako niskoj razini. Dosta je stvarno drukanja na dole !! Ili najgore kada se netko pozove na krizu iz 1939 ili što ti ja znam tamo neke godine kada si morao upregnuti kola i konje da bi došao do ine osobe ili banke da ti odobri ili da pomoć kako bi se izvukao iz slučajno ili što ti ja znam kakove krizne situacije. Sada upališ komp stisneš slovo "D" i već ti sama tražilica google izbaci riječ dionice… i lažne prijatelje koji ti savjetuju ne kupuj idemo DLOE,, al u k….!!

I very much love INGRA !!

Najveće gluposti koje sam čuo u 2009 godini..IDEMO DOLE, bull shit, idemo gore i to je sigurno 100%, mislim da to sada već i mala djeca znaju ako gledaju TV ili prate kretanje i rast dionica ostalog dijela svijeta uključivši i Sloveniju. Zato po meni, mislim da je krajnje i ozbiljno vrijeme kupovine i ulaza u dinicarstvo, jer tko sada ne uđe, teško da če kasnije ući na ovako niskoj razini. Dosta je stvarno drukanja na dole !! Ili najgore kada se netko pozove na krizu iz 1939 ili što ti ja znam tamo neke godine kada si morao upregnuti kola i konje da bi došao do ine osobe ili banke da ti odobri ili da pomoć kako bi se izvukao iz slučajno ili što ti ja znam kakove krizne situacije. Sada upališ komp stisneš slovo "D" i već ti sama tražilica google izbaci riječ dionice… i lažne prijatelje koji ti savjetuju ne kupuj idemo DLOE,, al u k….!!

Štovani kolega
Uz ispravak da je kriza o kojoj govoriš bila 1929 (ne, 1939) evo i malo mojih "bisera"
Siječanj će biti poprilično dobar, kako na svjetskim tako i na ovom našem jadu od burze. Pošto mi je omjer 70:30 u korist dionica, nastojati ću nešto unovčiti (počinjem u ponedjeljak)
Da je "ova" kriza gotova i da je sada najpovoljniji trenutak za "ulazak", ne bih se složio. Mislim da će biti puno povoljnije za 2-3 mjeseca jer po meni tek će nas tada "puknuti" punom snagom.
Što se fondova tiče (mislim na mirovince, jer OIF-i dišu na škrge) oni će i dalje kupovati obveznice, pa makar im dospijeće bilo i 2014. jer su takve naputke dobili. Naravno, paziće i da crobex previše ne naraste jer će im masa udjeličara otići (ovako ih drže u pat poziciji jer sa velikim gubicima ostaće u fondovima) I na kraju tu su FI-i (prvo za 2008. a onda za 1 kvartal 2009) koji će biti lošiji od očekivanja (osim za par tvrtki, ali ne želim drukati, pa ih neću spominjati, a i to im neće puno dići cijenu dionica) pa se postavlja pitanje "tko će podići TK"? Mali? Da, mogu jer ima se casha, ali ima li se hrabrosti? Svi čekaju potvrdu trenda, lijepo ćemo krenuti u pon. i taman kad pomislimo da je to potvrda, sve se preko noći promijeni.
Dao bog da sam pogriješio, ali izvadićemo ovaj post iz naftalina za 2 mjeseca.
Sretno vam svima bilo u 2009.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Analiza ATPL.
Ne bu dobro.
A o rastu slijedećeg tjedna od 20%, samo ludaci razmišljaju.

…AJMO DA ĆU POGODITI…vi kolega SIGURNO nemate ATPL!?
[/quote]

Kolega imam ATPL i to jako puno, ali više me npr. brine INGRa koje isto imam još i više od "jako puno", jer se u nju direktno umješala politika. A što se ATPL tiče kupovao je po 62..i neku kunu a za koji mjesec dva ću je prodavati po 1100 kn i to sam siguran 100%. Što se tiče godine da ne repliciram predugo traje ono 1939 sam napisao bezveze i uopće nije bitno bila 1929 ili 1949 bitno je za koje i kola i za internet (brzina dotoka informacija brzinom svjetlosti) I što se tiče da sada nije trenutak ulaska..otom potom. Po Vladu nije bilo ni na 14.. i nekoj kuni ali ja sam ušao na 15… i neku pa eto omaklo mi se. Dakako i ovo što sam napisao o ulasku sada izvadit ćemo iz naftalina.. a ALEXANDAR moze biti svjedok i Vlad koliko sam uložio i u koje dionice. Puno, puno sreće svima ali…. sada je pravi trenutak. Čujemo se za koji dan, tamo idući tjedan.
Pozdrav svima OPTIMISTIČNI Mrgud !!

Štovani kolega
Uz ispravak da je kriza o kojoj govoriš bila 1929 (ne, 1939) evo i malo mojih "bisera"
Siječanj će biti poprilično dobar, kako na svjetskim tako i na ovom našem jadu od burze. Pošto mi je omjer 70:30 u korist dionica, nastojati ću nešto unovčiti (počinjem u ponedjeljak)
Da je "ova" kriza gotova i da je sada najpovoljniji trenutak za "ulazak", ne bih se složio. Mislim da će biti puno povoljnije za 2-3 mjeseca jer po meni tek će nas tada "puknuti" punom snagom.
Što se fondova tiče (mislim na mirovince, jer OIF-i dišu na škrge) oni će i dalje kupovati obveznice, pa makar im dospijeće bilo i 2014. jer su takve naputke dobili. Naravno, paziće i da crobex previše ne naraste jer će im masa udjeličara otići (ovako ih drže u pat poziciji jer sa velikim gubicima ostaće u fondovima) I na kraju tu su FI-i (prvo za 2008. a onda za 1 kvartal 2009) koji će biti lošiji od očekivanja (osim za par tvrtki, ali ne želim drukati, pa ih neću spominjati, a i to im neće puno dići cijenu dionica) pa se postavlja pitanje "tko će podići TK"? Mali? Da, mogu jer ima se casha, ali ima li se hrabrosti? Svi čekaju potvrdu trenda, lijepo ćemo krenuti u pon. i taman kad pomislimo da je to potvrda, sve se preko noći promijeni.
Dao bog da sam pogriješio, ali izvadićemo ovaj post iz naftalina za 2 mjeseca.
Sretno vam svima bilo u 2009.

..ima u ovom tvom i istine…neće biti lako, no cijene na burzi nažalost ne ovise o realnim kretanjima već o raspoloženju onih koji kupuju i onih koji prodaju. A kakvo će biti raspoloženje ovisi o puno faktora, kao što smo vidjeli u 2008. Neko će prodavati jer cijene padaju, neki će kupovati iz istog razloga. Drugi će prodavati jer cijene rastu a treći će kupovati iz istog razloga. I ajd sad ti budi pametan… Može biti svakako… A tako će i biti… ??%#*?/&%%%###"!?=&%$#?%##…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

@mrgud28

Ma sve 5, kolega. Demokracija je i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Drago mi je da si optimističan i volio bih da si TI u pravu. Ja sam samo oprezan, možda i previše jer sam u 2008. dobio dosta po prstima.
NHF? [thumbsup]

@filija

Slažem se, biti će teško, ali iduće godine u ovo vrijeme možda ćemo se svemu ovome smijati i biti zadovoljni.

@mrgud28

Ma sve 5, kolega. Demokracija je i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Drago mi je da si optimističan i volio bih da si TI u pravu. Ja sam samo oprezan, možda i previše jer sam u 2008. dobio dosta po prstima.
NHF? [thumbsup]

Vjeruj mi i ja sam prošle godine dosta izgubio, mogu reči i puno na DDJH i HT-u, medjutim uvijek se ide naprijed a sada mislim da je to došlo, pa ako i kojim slučajem nije, hvala dragom Bogu, život ide dalje. Opet nastavljamo. Pa k vragu jednom mora i krenuti GORE, a ja sam optimista OVAJ put i ….. neznam vrijeme će pokazati svoje. Samo znaš što prijatelju teško je ući u dionice i pogoditi trenutak kada, a iz njih je lako izaći pa i ako si koju tisuću u plusu…super !!
Sretno prijatelju i razmisli ozbiljno o ulasku. I još samo jedno dosta mi je grafova i klinova..trokuta, jednostavno pročitaj ovo,ono, pogledaj svjetska tržišta kako se naglo oporavljaju i mogu reći brzo, pa zašto onda nebi brzo digao kamatu od recimo 10-15 %. Fantazija a sigurno vjeruj mi čeka NAS !!

New Report

Close