BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Kjeliću

To dal sam ja pogodio kao čorava kokoš ili ne je ne bitno..vidim da ti puno znaš, sve si pogodio [wink], možeš nam reci što će biti dalje?

Ja se vrlo radujem rastu od 1400-1750, meni je taj rast donio preko 100 000e ( čitaj 100 tisuca eura)
A¸pajdo ti je mogao uzeti zvzd po 3200, a bez problema prodati po 3700, uostalom, pogodio je ko prstop u .upak… u takvim situacijama se ulazi u nekoliko dionica, prvenstveno radi lakseg izlaska ako se zaguzva.
Poznajem osobno forumaša teškog nekoliko milijuna eura, sve je zaradio na burzi, nikada,NIKADA nije izlazio iz dionica, preživio je krizu i lom crobexa s 1300 na 400.. Moj burzovni idol!

Uostalom najbogatiji na svijetu Buffet kaže za tehničku, okreni je naopačke i dobiješ istu qurac

Mene se ne tice dali si ti ulazio na 2700 pa prodao na 1500… NISAM JA TEBE PROZVAO GLUPANOM ILI DA NE ZNAS INVESTIRATI!

TI MENE (TEHNICARA) PROZIVAS KAKO NE ZNAM! A odavno sam pricao kako nam slijedi veliki pad -jos od 4000 bodova !

TI mene prozivas ,a da si me poslusao sada bi bio u PLUSU , a ne nekakvom minusu!
Razumijes li ti sta pricam?
Razumijes li da trenutno mogu kupiti 300% vise dionica TNPL od kad sam izasao?

U CEMU SAM JA POGRIJESIO PO TEBI ???

2.12.2008

Dvije stvari koje sada mogu na vidjelo, jer se neće moći reći da su jutros usmjerile tržište. To je razlog zašto to nisam jučer stavio na forum. Nakon jutrošnje potvrde trenda, daljnje zadržavanje informacije je besmisleno.

Prva. Jučer je došlo do propadanja Crobexa u niži cjenovni razred.

Druga. Jučer je probijen i kratkoročni i dugoročno kanal podrške kupaca. Prevedeno, od jučer je Crobex ostao bez podrške kupaca.

[/b]

Evo druže, kazes da nema kupnje na 1400, da idemo u provaliju, a onda okret…sorry al ne ide uvijek kako bi htio [bye]
[/quote]

Jel ti to pokušavaš reći da sam tu nešto krivo napisao? Napisao netočno? E moj Alaksa. A tu istu poruku su neki drugi kotristili kao argument da ja "upravljam" s tržištem.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

2.12.2008

Dvije stvari koje sada mogu na vidjelo, jer se neće moći reći da su jutros usmjerile tržište. To je razlog zašto to nisam jučer stavio na forum. Nakon jutrošnje potvrde trenda, daljnje zadržavanje informacije je besmisleno.

Prva. Jučer je došlo do propadanja Crobexa u niži cjenovni razred.

Druga. Jučer je probijen i kratkoročni i dugoročno kanal podrške kupaca. Prevedeno, od jučer je Crobex ostao bez podrške kupaca.

[/b]

Evo druže, kazes da nema kupnje na 1400, da idemo u provaliju, a onda okret…sorry al ne ide uvijek kako bi htio [bye]
[/quote]

Jel ti to pokušavaš reći da sam tu nešto krivo napisao? Napisao netočno? E moj Alaksa. A tu istu poruku su neki drugi kotristili kao argument da ja "upravljam" s tržištem.

[/quote]
šta si tu pogodio????
Drukaš i samo drukaš od kad jesi tu na forumu! Pisao si da ce ameri udlućit gdje ce nase tržište, gore ili dolje, ti si naravno bio za dolje…Vec sam rekao, ovdje jedini Vlad i Croman znaju, Geronimo zna ali mu se neda pisat, ostali ….2 ovce na slici da vam netko da čuvat, jednu bi izgubili

Kad si već tražio nešto što bi te trebalo dotući onda si trebao citirati nešto stariju poruku. Kao naprimjer, ovu, od 26.11:
"MMM | profil
korisnik od: 27.07.2008.

ocjena poruke
41%
zajednica –
moderatori
Friške analize kažu da će Božić i Nova godina ipak proći u veselju. Prema zadnjim proračunima kraj 5. vala bi se mogao dogoditi najranije oko 4. prosinca. No, za očekivati je da će do tada biti određenih odbijanja gore-dolje, pa bi se dno trebalo dosegnuti nešto kasnije, ali najvjerojatnije prije 15. prosinca"

Sva moja greška je bila u tome što nisam eksplicite predvidio da će Crobex možda ići pravocrtno dolje. A bilo je to ipak 6-7 dana prije odbijanja od 1430. E moj Aleksa.

Mene se ne tice dali si ti ulazio na 2700 pa prodao na 1500… NISAM JA TEBE PROZVAO GLUPANOM ILI DA NE ZNAS INVESTIRATI!

TI MENE (TEHNICARA) PROZIVAS KAKO NE ZNAM! A odavno sam pricao kako nam slijedi veliki pad -jos od 4000 bodova !

TI mene prozivas ,a da si me poslusao sada bi bio u PLUSU , a ne nekakvom minusu!
Razumijes li ti sta pricam?
Razumijes li da trenutno mogu kupiti 300% vise dionica TNPL od kad sam izasao?

U CEMU SAM JA POGRIJESIO PO TEBI ???
[/quote]
Neznam odakle vam pravo da se nazivate tehničarem kad nikada ne stavljate grafe.
Vi se samoreklamirate po cijele dane suhoparnom pričom i to je to.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

šta si tu pogodio????
Drukaš i samo drukaš od kad jesi tu na forumu! Pisao si da ce ameri udlućit gdje ce nase tržište, gore ili dolje, ti si naravno bio za dolje…Vec sam rekao, ovdje jedini Vlad i Croman znaju, Geronimo zna ali mu se neda pisat, ostali ….2 ovce na slici da vam netko da čuvat, jednu bi izgubili

Aleksa veze ti nemaš. A još si i pokvaren.

mmm

Te gluposti koje švrljaš možeš prodavat zlom proroku na onoj vašoj pišariji od foruma..JEDINI vlad i croman znaju, ostali sto mjesta prazno, onda opet nitko [bye]

Baron je za tebe kralj, čovjek otvoreno druka, a ti onaku suptilno, kao da pjevaš u zboru bečkih dječaka

To dal sam ja pogodio kao čorava kokoš ili ne je ne bitno..

Ako si ti pogrijesio -300 bodova, onda i ja mogu ‘fulati’ dno za 300 bodova i reci kako prema TA slijedi BULL razdoblje! Ima dosta dionica koje nisu potegle kao one sto su naglo pale. Isti qrac.

Ti si zaradio 100k eura? Ako je istina, cestitam! Jedino je pitanje obzirom kako ne prodajes dionice sta je sa onima na 2000 ili 3000 bodova ?

Taj isti Buffet je rekao kako nebi kupovao americke dionice ni za zivu glavu tamo negdje 2005-6 jer su precjenjene ,a trziste je naraslo puno vise nego nas Crobex u zadnjih 3 tjedna sto tebe JAKO veseli! Po tebi je Buffet usrao motku jer je prerano dao tu izjavu.
Koliko sam citao njegova zadnja kupnja dionica trenutno stoji -25% . Nebitno jer sve pada … i uopce ne volim takve usporedbe sa Buffetom ili Soros ili Kostalani. Ispravi me ako pogrijesim , dali je Kostalani rekao da je normalno da covjek i bankrotira na burzi te krene ponovo sto ga moze uciniti milijunasom? I to negdje pise, ali osobno nebi volio proci takav put stjecanja iskustva na burzi!

Ja polako prestajem sa raspravom … vidim kako ni ti ni governer ne pisete o TA tematici .

šta si tu pogodio????

Aleksa veze ti nemaš. A još si i pokvaren.
[/quote]

Najpokvareniji ako treba, najprljaviji, najpodliji.

Zato i jesam tu di jesam
Koliko imaš godina?
Što si napravio do sad u životu tim svojim znanjem..Bez uvrede, pretpostavljam da otplačuješ kredit za stan, voziš auto tipa golf radiš za pristojnu plaću i to je to..Nije malo, za prosjecnog gradjanina..(neka se ne uvrijede ljudi koji se nadju ovdje, ovo sam naveo radi usporedbe moje i njegove sposobnosti)
slobodno se smij mom primitivizmu, al s 25 sam vozio auto od milju kuna s 600(w 220) , imao gajbu na ksaveru, i zaradjivao 5 mjesecnih placa tjedno.
Sve sam svojim rukama…danas se sve umnožilo..A vi svi pošteni crtajte grafove, pišite da je knele glup, pokvaren i lažov i zao..na forumu me poznaje barem 20 ljudi, od Miga, Geronima, Febe, zmrklica, zg 28, pofuka…Niko od njih za mene ne tvrdi ovakve stvari

mmm

Te gluposti koje švrljaš možeš prodavat zlom proroku na onoj vašoj pišariji od foruma..JEDINI vlad i croman znaju, ostali sto mjesta prazno, onda opet nitko [bye]

Baron je za tebe kralj, čovjek otvoreno druka, a ti onaku suptilno, kao da pjevaš u zboru bečkih dječaka

Aleksa – je li to imaš nekih problema? Reci čovječe, pa ćemo nešto smisliti. Ne valja kad na vrijeme kažem ide gore. Nevalja kad na vrijeme kažem ide dolje. Što te muči? NI gore od tebe nismo ostavljali na cjedilu.

mmm

Aleksa – je li to imaš nekih problema? Reci čovječe, pa ćemo nešto smisliti. Ne valja kad na vrijeme kažem ide gore. Nevalja kad na vrijeme kažem ide dolje. Što te muči? NI gore od tebe nismo ostavljali na cjedilu.
[/quote]
jesi ti normalan čovjece??? Tebe da pitam za savjet?? To mi je kao da uzmem lovu i bacim kroz prozor, u tom slučaju ce je bar pokupiti ljudi na cesti

New Report

Close