BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Smeta me to što su zli ljudi zamijenili maske i glume poštenjačine, smiju su u kutku i prave druge budalama. Zarađuju s našim mirovinama za svoja skijanja, svoje kuće i svoje automobile, i uz sve to rugaju se ovdje na forumu. Skrbničke banke, koje rade za te fondove, dakako, koriste situaciju (info-inside) te zarađuju na jednostavan način. Živimo u vrijeme kaosa, sofisticiranih prijevara, gdje imaš argumente, a nemaš zakon, jednostavno.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Ovo mi ne miriši na dobro,,,jučer se javio Zli idemo gore, Vlad isto ulazi u određene, idemo UP. Ako me šesto ćulo ne vara kada je Crobex išao gore ovih dana bivali su online, bez komentara i grafova. Mislim da su nanjušili pad i sada UP – kupujte 1785 itd,itd. Ljudima dajete lažnu nadu. Sada koliko ja vidim idemo u 3pm. SAVJET: Vlad i Zliprorok: Prodati, čekati dno ili nešto treće.

I very much love INGRA !!

Točno mrgud, kada viče kupuju, on prodaje i tu se nema što reći jer se po n-ti puta dešava suprotno, osim kod pada, tada sa svojom artiljerijom znato radi. To se zove licemjerje.

"Julio"
Još ti nemogu citirati i neznam dali će moj post proći ali na ovome forumu ima jako malo iskrenih ljudi. Upravo danas sam se ćuo s jednom jako dobrom osobom s ovoga foruma, čak i telefonskim putem.. kada bi takovih barem bilo više, ali uvijek netko za nekoga radi, možda i za proviziju a možda i iz zlobe. Osobno sam bio iskren prema Vladu nekoliko puta na PS-u, čak mi je dao i dobar savjet JEDNOM. Ali gdje su sada Vlad grafovi, gdje je znanje. Pa nisi li mogao predvidjeti ronu danas…baš kada si ti kupovao ?? Ovo je tvoja jedinica ili….

Upravo tako, govoriti da je rally, a cijene doslovno padaju.

@mrgud

ja sam ocekivao malu korkciju nakon jutarnjeg uzleta.
uvijek imas uzlet pa korekciju, pa opet uzlet…
relaxiraj se malo i sjedni na bid.

sta da ti drugo kazem?

Tigrus mi djeluje pošten. Reci nam onda za IGH, gdje njega vidiš?

J.. ga Tigrus čim se dirne u Zlog i Vlada moji postovi ne prolaze ZAŠTO !!
Davno prije napisao sam da netko sjedi s druge strane pokeraškog stola i vara Nas, sada sve više vidim i slutim tko bi to mogao biti, možda ih je više, čak tri, možda i 4… sve će se to jednoga lijepoga dana otkriti.
Aj uzdravlje Vi koji ste ispravni i realni, možda i ja griješim, a volio bih to NO NEZNAM !!

..ako se bilo kada netko od ovih dolje nickova zapitao; tko mi to daje stotke, za nekada, bezvezne komentare..
sad će znati da samo prijatelji od sherry-ja uvijek dobivaju stotke a oni koji trenutno to nisu, oni svi odreda, samo jedinice….!

živili svi moji prijatelji i sretan vam božić, vama i vašim obiteljima! [img]http://www.fotorola.com/uploads/e110202dd5.gif[/img][/url]

julio, luki007, 106 XR, zmrklic, BabaJula, pofuk, bakar, Vergilije, toka, krpa, minimaxi, STANIslav, BAKICAAA, opciones, Sailor, Conan, asdfgh123, bernada, malibu, pupovac, opcija, mrcha, tomo7, MiniBar, DiAbLeRo, zvone101, alojzije, ico63, marijano, Therion, enterobakt, llllllllll, lime, super24, dikan, valentine, inspektore, pobjeda, KRKANKO, tigrus, coyote.sk, vlad1111, HugoChavez, jeff, goldy, igoreidem, Foto5, Prinos, Rocky5, cenzura, momir, macan, vodavoda, Duser, sadni, Direktor1, james1, lavgar, Šef, mastodont, krediti, GoranA, bosančeros, vazduh, Hoću lovu, dakladd, ALEXANDAR… [img]http://www.fotorola.com/uploads/c6860b61ea.gif[/img][/url]

"Oprosti tvojim neprijateljima, ali ne zaboravi nikada njihova imena" John F. Kennedy

MORE
Prema nekim novijim istrazivanjima, Slovenija navodno ima more. Ocevici tvrde da su ga vidjeli oko Pirana i Kopra, a prema njihovim svjedocanstvima u Piranskoj je luci zabranjeno sidrenje brodova duzih od 5 metara, jer zalaze u medjunarodne vode. U sklopu koparskog hotela "Triglav" u tijeku je takodjer i izgradnja suvremenog bazena s morskom vodom, cime ce povrsina slovenskog teritorijalnog mora biti povecana za 42%. Slanost mu je nesto manje od 38 promila, cime slovensko more spada u neslanije sale ovog dijela Sredozemlja.

If something is too good to be true...it probably is.

NAVODNO OSLOBODILACKI RAT
Rat za nezavisnost Slovenije (1991-1991) jedan je od najkrvavijih, najduzih i najiscprljujucih ratova u povijesti. Od rata – u kojemu je ovu drzavu napalo nekoliko desetaka regruta JNA sa 14 oklopnih transportera i koji je, s kracim prekidima, trajao punih 7 dana – izmrcvarena Slovenija oporavila se u nepune tri godine, razvivsi se u vodecu gospodarsku i vojnu silu Piranskog zaljeva.

PRIRODNE OSOBINE
Republika Slovenija se nalazi na neatraktivnoj parceli u podnozju Alpa i prostire se na jedva 20 000 km2. Na karti Europe, Slovenija se nalazi izmedju Italije, Austrije, Madjarske i Hrvatske, ali se ne moze vidjeti golim okom osim kad je lijepo vrijeme. Slovenija se moze vidjeti tek na karti Republike Slovenije). Najvisi planinski vrh je Triglav, visok 2863m, dok je najtuplji vrh – drzavni. Klima je srednjeeuropska, u sjeverozapadnom dijelu alpska, antihrvatska a u posljednje vrijeme i antisrpska. Takva klima pogoduje uzgoju voca u Makedoniji.

New Report

Close