šala mala:
“Što PLIVADON izgradi, to VOLTAREN razgradi”…. [smiley1]
šala mala:
“Što PLIVADON izgradi, to VOLTAREN razgradi”…. [smiley1]
Nemoj mi Voltaren spominjat, odmah me srce štrecne…
Nemoj mi Voltaren spominjat, odmah me srce štrecne…
Mene strecne portfelj
Kolege voltaren je prema najnovijim nalazima štetan a obzirom da je za sutra predviđen veći pad dioničkih indexa preporuča se nešto jače tipa: Xanax, Lexaurin, Normabel te ciklički antidepresivi. Ako želite da Vas nešto digne mislim da ćete morati uzeti kokain koga ne preporučam jer je zabranjem Zakonom RH. Uzmite brašno ( postupak je isti efekti različiti ) pa Vas možda pogodi placebo efekt.
Sta te briga za portfelj kad si u CASH-R-A. Ovo je samo mala privremena korekcija koja nece trajati duze od mjesec dana.
Kolege voltaren je prema najnovijim nalazima štetan a obzirom da je za sutra predviđen veći pad dioničkih indexa preporuča se nešto jače tipa: Xanax, Lexaurin, Normabel te ciklički antidepresivi. Ako želite da Vas nešto digne mislim da ćete morati uzeti kokain koga ne preporučam jer je zabranjem Zakonom RH. Uzmite brašno ( postupak je isti efekti različiti ) pa Vas možda pogodi placebo efekt.
Kolega nije Voltaren samo stetan, on u mnogo slucajeva i pomaze. Ne znam jedino kakav je u korekciji?
mislim da su ove studije koje pokazuju štetnost voltarena upitne…. ali nekima koji misle da su već u korekciji ne štete na srce nego izgleda na neurone….
Sta te briga za portfelj kad si u CASH-R-A. Ovo je samo mala privremena korekcija koja nece trajati duze od mjesec dana.
Ovo mi je ko saka u oko, ko da ti netko kaze upucat cu te, ali samo jednom
[smiley2]
preporuča se nešto jače tipa: Xanax, Lexaurin, Normabel te ciklički antidepresivi.
Vidi se da netko ima iskustva sa svim i svacim hehe
znanac: ” preporuča se nešto jače tipa: Xanax, Lexaurin, Normabel te ciklički antidepresivi. ” Vidi se da netko ima iskustva sa svim i svacim hehe
mmmm za informaciju Helix Vam je najjači … ako netko treba recept neka se javi… ipak je to moja prava struka 🙂
Ipak ovo s brasnom mu je najbolje. Zato ga znaci traze dileri po Korculi?[smiley1]
mmmm za informaciju Helix Vam je najjači … ako netko treba recept neka se javi… ipak je to moja prava struka 🙂
Kolega, nista ne smiruje tako ucinkovito ko metak u celo… ipak je to moja prava struka
[smiley2]