Elvar: ” Kolegice Seve, već bi ja vas izveo na jedan takt plesnjak. Onako uljudno…[smiley3] ” Jel negdje na terasu kakovog dalmatinskog hotela, u okruzenju starih njemaca sa kriglama piva, i taktove: “Marina, Marina, Marina…..” [smiley2][smiley2]
Slk, samo se ti sprdaj oko toga, ali ja ti garantiram da bi se ja i Elvar proveli carski na kakvoj terasi opatijskog hotela. “Starinski kov” frajera. Oduvjek sam žalila što su ti dani prošli. Muškarci su bili frajeri, a žene su bile dame.
I btw. taktove “Marine” bi nam svirao jedan solista… na klavijaturama, naravno.
SLK:
Slk, samo se ti sprdaj oko toga, ali ja ti garantiram da bi se ja i Elvar proveli carski na kakvoj terasi opatijskog hotela. “Starinski kov” frajera. Oduvjek sam žalila što su ti dani prošli. Muškarci su bili frajeri, a žene su bile dame.
I btw. taktove “Marine” bi nam svirao jedan solista… na klavijaturama, naravno.
Na solistu sam i mislio. Klavijature (stara Yamaha DX7), barska stolica, bijela kosulja, i crni prslucic. Frizura, malo kraca fudbalerka…
Ma meni je te OK. I danas toga ima, i bas mi je slatko kad to vidim. Budi nostalgiju, kad sam sa starcima bio na moru.[smiley11]
darko09, nisam htio ništa najvljivati, malo se sramim priznati ali imam brata došao je iz indije i cijelo vrijeme me kopira i nešto me navlači… [smiley4]
Sve je u padu. [smiley10] Sva jada koju imam. Doduše laganom, ali dovoljno da sam živčana ka pas.
Pa ne mogu vjerovati. Baš sada kada pokušavam skupiti za inicu.
Blak, bljak, bljak.. bbbbuuuljaaaakkkk. [smiley15]
Hakela, kamo si ti nestao danima već?
Zanima me s čime je Sanader platio gostovanje kod Busha. Američka poslovica kaže da nema besplatne večere.
“Drugarice i drugovi” meni se čini da smo mi polako ušli u mini-korekciju. Neka sklizne još malo sve dolje pa će se početi tržiti a i mislim da nam je to i trebalo.
Pozdrav![smiley2]
Da..izgleda da je pogodilo sve sto je “raslo”[smiley2]