BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedino što mislim je da je baron najveca ljiga koja postoji, a ti tigre, prestani se pravit glup, jer, ne kazem da si extra, al prosjecno pametan bi mogao biti, pa stoga, oladi od ovih igrica, važi?

pricajmo dalje ak hoces normalno.

di je sad taj baron nestao???
sigurno bi imao interesantnu repliku na ove postove….

[img]http://www.coolinarika.com/repository_images/image_raw/77662/blowup[/img]
evo zakaj mi teško rastemo….zato jer su bikova muda završila v loncu

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

A barone, trenurno agassi,kad vec udaras nisko, a znam ga i ja zavuc tako…

POŠTOVANE KOLEGE..

Na 1400 baron me molio da drukam prema dolje, NUDIO MI JE NOVAC,!!!!!! samo da što više potkopavamo tržište, jer njega kako kaže boli k…. za ljude i jedino mu je bitno zaraditi.

Barone , poštenje i moral ne možeš platiti niti kupiti, barem mene ne, makar jasno mi je da ti misliš drugacije , kad imaš primjer najbližih kako i na koji sve nacin možeš zaraditi 5 kn [bye]

Kakav novac ajde ne trabunjaj.
Pa ne bi ja takvoj seljačini sa 0% znanja o dionicama nudio novac za drukanje.
To bi ponudio entetirnisu, Alienu, Realbearu, ili nekome pametnijem.

A ne seljačni poput tebe. To bi bilo čisto bacanje novaca!!!
Ajde se smiri, budalo. Očito imaš prebujnu maštu, pa bi bolje bilo da me se okaniš.
Što mi ne odgovaraš na PM, šupak stiso?
[lol]

KNELE JA TI NE BOKSAM, JA TI LOMIM RUKE I NOGE, PA TI VIDI. ALI IMA JEDNA STVAR. BOJIM SE DA ĆE ME TVOJA MAMA "ŠPOTATI" AKO TI NEŠTO NAPRAVIM !!!

Budi ti danas mnogi potvrdili to, otvorit cu posobnu temu za to , pa ces vidjeti tko ce sve napisati da si mu nudio lovu.. [bye]

Budi ti danas mnogi potvrdili to, otvorit cu posobnu temu za to , pa ces vidjeti tko ce sve napisati da si mu nudio lovu.. [bye]

Nemam ti ja vremena za tvoje igrice u pješčaniku.
Adio.

PS. Ajde da se malo preko PM-a , vidim da si već dosadan ljudima. Slavene !!!

KNELE JA TI NE BOKSAM, JA TI LOMIM RUKE I NOGE, PA TI VIDI. ALI IMA JEDNA STVAR. BOJIM SE DA ĆE ME TVOJA MAMA "ŠPOTATI" AKO TI NEŠTO NAPRAVIM !!!

specialno samo za barona..svakodnevno se nalazi u ovoj pjesmi
http://www.youtube.com/watch?v=ToTk5B4_ZAQ

ma ko ce napisati da je nudio lovu…

i daj vise recite o kojoj se lovi radi?
som , dva?
ili punooo vise???

http://www.finance.si/232131/Za%E8etek_re%B9evanja_velikih_treh_v_ZDA_je_na%E8eloma_dogovorjen

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

žestoko na prisavlju
Latin: Hloverka štiti mafiju, a Sutlić je kukavica

Dvoličnost urednice pokazala se na primjeru novinara Gordana Malića, kojem je zabranila gostovanje na HTV-u pod optužbom da je ‘britanski špijun’, a prije ga je dovodila u vlastite emisije, tvrdi Latin
piše saša jadrijević tomas

O rasulu na HRT-u obaviještene su i međunarodne novinarske
udruge, kaže Latin
– Ja ili ona, druge opcije više nema. Ili ćemo se baviti novinarstvom, ili ćemo pustiti da Hloverka i njezini pokrovitelji, bilo politički, bilo financijski, Televiziju do kraja pretvore u podaničku, korumpiranu, cenzurom zahvaćen medij koji štiti mafijaše i kriminalce, prodaje televizijske reportaže za velik novac, trguje eterom i puni nečiji džep, tako je Denis Latin započeo razgovor za “Slobodnu” u povodu najnovijeg sukoba s urednicom Informativnog programa HTV-a Hloverkom Novak-Srzić, koja mu je od plaće oduzela 8000 kuna jer je u emisiju “Srpska i hrvatska mafija – gdje su spone?” pozvao novinara Jutarnjeg lista Gordana Malića, iako je ona strogo naredila da se Maliću zabrani gostovanje.

Kao razlog je navela, tvrdi Latin, kvalifikaciju da je Malić britanski špijun i kao takav nije poželjan na HTV-u. Hloverka je i u drugim emisijama pokušala iz etera eliminirati novinara “Jutarnjeg”, što nam je potvrdio i Petar Štefanić, urednik emisije “Dossier.hr”.

– Istina, kao nadređena urednica rekla mi je da ga ne zovem, rekao nam je Štefanić, dok su i drugi HTV-ovci potvrdili da je Malić prozvan nepoželjnim špijunom.

– Ne mogu više ovako raditi, neće ona vrijeđati goste, cenzurirati, zabranjivati i određivati tko je dovoljno dobar za moju emisiju. Gradonačelnik Slavonskog Broda govori o tome kako je plaćao velike novčane iznose da dođe u emisije “Brisani prostor” i “Otvoreno”, HTV-om vlada korupcija, a ona mene kažnjava. Njoj je u interesu da štiti tu mafiju koja ubija i krade po zemlji, jer kako objasniti njezino upiranje da se iz etera izbaci Malića koji je, što se tiče znanja o organiziranom kriminalu, jedan od najeduciranijih novinara u zemlji, kaže Latin, koji nije zadovoljan ni glavnim ravnateljem HRT-a.

– Vanja Sutlić odobrava kažnjavanja novinara koji žele samo normalno raditi, a ne želi se baviti korumpiranim novinarima i urednicima koji prodaju emisije jer ga je strah. Strah ga je i da se njegovi novinari bave temama od javnog interesa. Ako se boji, Sutlić treba otići s mjesta ravnatelja, jer za kukavice nema mjesta na čelnoj poziciji najmoćnijeg medija u zemlji, kaže Latin, kojega smo nakon ovih riječi upitali želi li reći da je Sutlić, kojega je on nekada podržavao, sada kukavica.

– Da, kukavica je! Kukavica je jer dopušta da meni i ostalim kolegama oduzimaju od plaće, dopušta mobing nad novinarima koji žele raditi, a žmiri na prodaju emisija, trgovanje eterom, utjecaj politike i dopušta da Hloverka, po naputku politike, drma Televizijom, novčano kažnjava kako joj puhne i naše kolege bezobrazno vrijeđa. Sutlić je sve to mogao spriječiti, a nije, kaže nam taj novinar, kojega smo upitali je li ga strah da ne dobije otkaz nakon ovog “iskaza”, jer već ima jednu opomenu pred otkaz, a sljedeća bi značila i raskid ugovora o radu.

– Ne mogu šutjeti, jer ovo je rat – oni ili mi. Mafija ili zakon i red, prodaja emisija ili zakonito poslovanje, trgovina TV reportažama ili profesionalno novinarstvo. Kako ne reagirati kada Hloverka želi maknuti Malića jer je dobila signal “odozgo”. Klasična poslušnica, koja sada nekoga lažno optužuje da je špijun, a sama je tijekom devedesetih proganjala ljude, koristila se obavještajnim materijalima kako bi naudila nekim osobama, pozivala na uhićenje Ankice Lepej, stavljala kojekakve huškačke proglase u program, kaže Latin, dodajući da su o rasulu na HRT-u već obaviještene međunarodne novinarske udruge, prijave idu i u Sabor, pa Hrvatska, kaže on, ne može očekivati pozitivnu ocjenu o stanju medijskih sloboda. Drži i da će stanje na javnoj televiziji dodatno otežati i hrvatski pristup EU-u.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Šef, daj mi no reči, kak ti se da stalno te vijesti kopi-pastati? Ionak niš pametno od toga….
Suni jednu lepu vjest…

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Nemoguće da od 20,28 sati na ovome krasnom forumu nema nikoga. Crtate grafove i brojite valove za sutra. Ameri u minusu, futuri u minusu, a mi….isto u MINUSU. Moje prognoze za sutra, vidjet cemo dali je kristalna kugla pogodila.

I very much love INGRA !!

PRORAČUNSKA MATEMATIKA
Sanader: Deficit ispod 1 % dokaz je da država može izdržati krizu

Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – U naporima da se državni proračun za 2009. dodatno uravnoteži, Vlada će amandmanima na proračun pokušati učiniti sve da deficit bude ispod 1 posto BDP-a, najavio je danas premijer Ivo Sanader, predstavljajući u Hrvatskom saboru prijedlog proračuna za iduću godinu.

"Vlada time šalje jasnu poruku da Hrvatska može upravljati javnim financijama i u kriznim vremenima", poručio je premijer zastupnicima, pozvavši ih da podrže predloženi proračun, koji se, naglasio je, pripremao u okolnostima globalnih tektonskih ekonomskih i financijskih poremećaja.

Istaknuo je kako Hrvatsku, kao i ostatak svijeta, u 2009. očekuju brojni izazovi, da svjetska ekonomija izlazi s projekcijama o značajnijem usporavanju gospodarskog rasta pa i stagnacije u članicama EU koje su najveći hrvatski trgovinski partneri i iz njih dolazi najviše turista.

Sanader je kazao da zbog tih uvjeta Vlada u idućoj godini planira gospodarski rast od 2 posto, da fiskalna politika, koja će i dalje biti u fokusu ekonomske politike, ostaje usmjerena na smanjenje deficita, uz smanjenje prihoda na koje se Vlada pripremila, povećavajući proračunske prihode prijašnjih godina.

Poručio je da je Vlada pokazala kako s manjom potrošnjom, uz jasno iskazane prioritete i kvalitetne programe, može ostvariti gospodarske projekte i udovoljiti potrebama stanovništva, izdvajati za ravnomjerni regionalni razvoj, poticati znanje i izvrsnost, rast investicija, informatizaciju, ulagati u poljoprivredu i ruralni razvoj.

Naglasio je da je udar svjetske financijske krize Vlada dočekala dobro pripremljena, da je pravilnim odlukama izbjegla veće financijske turbulencije, te da i dalje pomno prati događaje i priprema projekt poticaja za razvoj izvozne konkurentnosti te malog i srednjeg poduzetništva.

"Vlada može utjecati na negativna kretanja i očuvati stabilnost", dodao je Sanader, istaknuvši kako će u 2009. biti očuvana sva stečena prava, a zakonska prava osigurana.

Napomenuo je da se proračun pripremao u uvjetima sindikalnog odbijanja predložene odgode rasta plaća u 2009., istaknuvši kako je Vlada i u tim pregovorima sa sindikatima i poslodavcima potvrdila razvoj socijalno-tržišnog gospodarstva u kojemu socijalni partneri ravnopravno sudjeluju u kreiranju politike i za to snose odgovornost.

"Za nas socijalni dijalog nije nekakva floskula, nego ozbiljno zajedničko promišljanje budućnosti", naglasio je Sanader.

Poručio je i da Vlada, unatoč krizi, kreće u sveobuhvatnu reformu zdravstva, da usprkos smanjenju potrošnje neće dopustiti da građani, posebno oni najsiromašniji, snose najveći teret financijske krize – proračunom je predviđeno 1,8 milijardi kuna za mirovine i socijalna davanja.

Nastavlja se, kaže, i s kapitalnim ulaganjima kao pretpostavkom gospodarskog rasta, iako se neki projekti u 2009. neće moći ostvariti u planiranom obujmu.

"Iduća godina neće biti jednostavna, očekuju nas brojni izazovi, ali i važni uspjesi, ulazak u NATO i očekivani završetak pregovora s EU, što je težak cilj, ali ne i neostvariv", kazao je Sanader, uvjeren kako će ta dva glavna vanjskopolitička cilja dati važan poticaj razvoju Hrvatske i boljem životu građana.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close