BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma naši su fakulteti katastrofa. Ekonomija pogotovo. Veni, vidi, vici…

Ma stvarno. 🙂

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Da, predavanja se paralelno mogu držati i na engleskom, ovisi o interesu studenata, velika većina profa je iz HNB-a. Imaju jake katedre statistike, računovodstva, 5-6 financijskih predmeta…dolaze gosti predavači sa drugih sveučilišta, a programi su uzeti sa američkih koledža. Nema starije knjige od 3-4 godine. Vrlo zanimljiv faks.

Onda znam jednu studenticu koja je pred diplomiranjem. Tata joj ima jedan od vecih trgovackih lanaca u Hrvatskoj, godisnji promet oko 600 mil kuna. Nekidan si je kupio novu Modenu…. Eto prigode za svjezi kapital u vas portfelj, drage neozenjene kolege.
[smiley11]

No respect

Nisam taj, nažalost…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nisam taj, nažalost…

Žao ti je što si oženjen ili što nisi neoženjen?[smiley2]

Salim se. Nisam ni ja neozenjen, ali sam sretan…

No respect

studoš:

Nisam taj, nažalost…

Žao ti je što si oženjen ili što nisi neoženjen?[smiley2]

Salim se. Nisam ni ja neozenjen, ali sam sretan…

Daleko od toga da sam nesretak. Naprotiv. Zaboravio sam staviti navodnike. Bilo je rečeno ironično.[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Uuuuuuuu izgleda da sam samo ja ovdje istinski sretna …… i neudana još. [smiley2][smiley2][smiley2]
Jeee… we have a party… (50 Cent)[smiley1]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Se prisjećate “tih dana”? Taktova? He-he-he… [smiley1]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Se prisjećate “tih dana”? Taktova? He-he-he… [smiley1]

Shut up. [smiley1] Glazba moje mladosti bila je techno i dance i ne sramim se toga. Ne nedostaju mi trodnevni ludjacki izlasci, ne nedostaju mi zene jer sam ih razguzio dovoljno, da kad se ozenim, ne moram patit za momackim zivotom.[smiley11]

I sad sam sretan.

No respect

Uuuuuuuu izgleda da sam samo ja ovdje istinski sretna …… i neudana još. [smiley2][smiley2][smiley2] Jeee… we have a party… (50 Cent)[smiley1]

Kolegice Seve, već bi ja vas izveo na jedan takt plesnjak. Onako uljudno…[smiley3]

nema mi druge nego se zae..ti

Seve: ” Se prisjećate “tih dana”? Taktova? He-he-he… [smiley1] ” Shut up. [smiley1] Glazba moje mladosti bila je techno i dance i ne sramim se toga. Ne nedostaju mi trodnevni ludjacki izlasci, ne nedostaju mi zene jer sam ih razguzio dovoljno, da kad se ozenim, ne moram patit za momackim zivotom.[smiley11] I sad sam sretan.

Gospodine SLK, pazite malo na težinu takvih riječi. Ima razlika između zadovoljan i sretan…

Kolegice Seve, već bi ja vas izveo na jedan takt plesnjak. Onako uljudno…[smiley3]

Jel negdje na terasu kakovog dalmatinskog hotela, u okruzenju starih njemaca sa kriglama piva, i taktove: “Marina, Marina, Marina…..”
[smiley2][smiley2]

No respect

Kolega SLK ma ne možete vi uvidjeti razinu koja treba kolegici Seve, pa to je daleko od ičega…

New Report

Close