Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
ma mogao bih ja njima i te kako kontrirati, ali neću.
neću polemizirati.
razlozi njihovog oponiranja su različiti:
Nemaš ti njima što kontrirati. Ja ovo pratim već skoro godinu dana i točniji TA nisam nigdje vido od tvojeg. Nemam pojma kako radiš ali radiš točno. Barem ovo što sam gledao tu. I neke tvoje procjene se itekako poklapaju sa mojima. Ja spremam ulaz u prvom valu na 1200-1250 Crobexa i u drugom oko 900. Da li ćemo imati te vrijednosti? Gotovo sam siguran da hoćemo. Ali bih itekako volio ako mi možeš nabaciti svoje targete do dna na dionicama iz prethodnog posta na private.
Netko je ovdje davno spominjao "rijeke krvi" i "čišćenje tržišta" što se upravo POČELO događati. Ima ovdje nikova (da ih ne nabrajam) gdje je vrlo upitna inteligencija ljudi koji to pišu pa čak i ako se šale. Jednostavno to baci u /dev/null i neka rade što hoće.
Ponavljam, ako ti nije teško baci mi targete na private za dionice iz prethodnog posta. Ali onako do kosti jer mislim da će ići ne do kosti nego kroz kost ovaj puta. Unaprijed ti hvala.
Ja vidim da je daleko točniji od bilo koga tko je pisao ovdje. Pa i od tebe.
Have even better day.
[/quote]
Ovo je zadnji put da pisem o Vladu:
Neznam njegov nacin racunanja(iako bi ga sigurno pronasao da zelim) a ako su targets tocni onda samo postovanje.Medutim upoznao sam i covjeka Vlad1111 i taj je drugi nego sto se predstavlja na forumu.Kao covjek Vlad1111 nema takvih osobina da dobije puno respekta sa moje strane.
Odgovor o pisanju:Croman nije dao analize odavno i nece ih biti ni u buducnosti.
Ali analize pokazuju i mogucnost zarada…a takve ne vidim na ovom forumu.
I nemojte govoriti da se ne moze ciniti analize za Crobex i HR dionice…moze i cak i za daytradere
thats all …viribus
Jel kao i što si xxxx puta rekao da više nečeš ovdje pisati?
Neznam njegov nacin racunanja(iako bi ga sigurno pronasao da zelim)
Čisto sumnjam u dio u zagradi – sorry.
.Medutim upoznao sam i covjeka Vlad1111 i taj je drugi nego sto se predstavlja na forumu.Kao covjek Vlad1111 nema takvih osobina da dobije puno respekta sa moje strane.
Mora da je zbog toga u velikom bedu.
Odgovor o pisanju:Croman nije dao analize odavno i nece ih biti ni u buducnosti.
Hvalim te Bože.
thats all …viribus
I hope so!
ali ne moze se reci Cromanu da nije nista pogodio..dapace, najteze je pogoditi promjenu trenda..dno..a to je Croman vise puta vrhunski skinuo.
slazem se da je neke stvari pogrijesio, ali tko nije..
ali svaka cast i duboki naklon obojici [thumbsup]
Dno?????? Koje crno dno???? Ima da osjedimo još do dna!!!! Ja se ne šalim kada sam rekao sadašnje cijene pa zarez jedno mijesto u lijevu stranu. Daj par mjeseci pa češ vidjeti. Pogotovo ako država stavi "pištolj na potiljak" mirovincima pa ovi budu morali i dalje krcati njihovu hartiju. A neki strani fondovi ovih dana itekako izlaze i namajeravaju i dalje izlaziti jer su davnoooooo ušli.
Sjedi i gledaj i samo se nadaj da sam u krivu. Trenutna je situacija – "resistence is futile"!!!
Centurion falabogu otkako je prodao svoj paketic INE je uzeo svojih 50 000kn i nit je ulagao nit ulaze.nista osim INE nije imao nikad.
Ivek je uletio ALL IN u DLKV na 800kn
RealBear je na Crobexu je na 3500 rekao da nema vise padanja, a u ATPL je usao na 2400.
pocetkom 9.mjeseca je slao pozdrave iz bikovski nastrojenog brloga i najavljivao bull run do izbora.
u 1.mjesecu je predvidjao dno DJIA na 10500.
doduse to je mozda bio samo 1.target, da je dao jos koji, 2., 3., 4., sigurno bi bio blize [huh]
eto, i najveci grijese..
veliki pozdrav svoj trojici i isprike ako sam ih ikad uvrijedio, bili su u pravu..
Obama izabrao
Paul Volcker postao Obamin ekonomski savjetnik
Paul Volcker
Barack Obama u srijedu je imenovao bivšeg predsjednika Federalnih rezervi Paula Volckera na mjesto predsjednika novog vijeća koje će Obamu savjetovati kako stabilizirati financijska tržišta te prebroditi recesiju, prenosi Reuters.
Centurion falabogu otkako je prodao svoj paketic INE je uzeo svojih 50 000kn i nit je ulagao nit ulaze.nista osim INE nije imao nikad.
Ivek je uletio ALL IN u DLKV na 800kn
RealBear je na Crobexu je na 3500 rekao da nema vise padanja, a u ATPL je usao na 2400.
pocetkom 9.mjeseca je slao pozdrave iz bikovski nastrojenog brloga i najavljivao bull run do izbora.
u 1.mjesecu je predvidjao dno DJIA na 10500.
doduse to je mozda bio samo 1.target, da je dao jos koji, 2., 3., 4., sigurno bi bio blize [huh]
eto, i najveci grijese..
veliki pozdrav svoj trojici i isprike ako sam ih ikad uvrijedio, bili su u pravu..
Najlakse je udarati po onima koji ne sudjeluju vise na forumu i izmisljati kojekakve gluposti. Ali siguran sam da bi sve dao da znas kako oni sada razmisljaju! [cool]
dzs
Prosječna neto plaća za rujan 5.203 kune
Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom u pravnim osobama u Hrvatskoj za rujan ove godine iznosila je 5.203 kune, što pokazuje nominalni rast za 0,4 posto, a realni za 0,2 posto u odnosu na kolovoz, objavio je danas Državni zavod za statistiku.
@vlad1111
Ja u kupe ti u špade ali sve mi se čini da ti to radiš namjerno.
Točno je da si najavljivao pad u USA ali to je mogao svatko budući su sami izjavili da su u recesija pa to i nije neki pogodak.
Po meni TA služi da bi se prepoznala promjena trenda i tada ušlo u dionice što ti još niti jednom nisi uspio pogoditi, ako jesi nađi post disi to najavio ja to nisam nikada vidio.
Jedini koji na ovome forumu svaki put prepozna promjenu trenda je Pobjeda i to je prava istina a ti spadaš u skupinu sa Baronom drukaj na dole pa dok ide ide kada ne bude išlo i ti ćeš nestati.
Pobjeda je jedini koji svaki puta najavi promjenu trendu, čovjek kleda CNBC i tehničare u USA i sukladno njima se ponaša.
Ovo je prava i jedina istina a ja nemam ništa protiv tebe osobno ali istina se mora iznijeti.
samo ovo:
JEDINI sam u 4. mjesecu vikao da je dno na ca 3300.
ok- pogriješio sam.
bilo je na 3216.
[/quote]
nisi jedini i ne hvalite me usta moja!
Ono što doista jesi jedini, to je da si propustio rast od 3200-4200, cekajuci 5.val…dobro nisi jedini ,bilo je tu još tehničara stručnjaka [cool]
Jedini koji je pogadjap promjene smjerova je bio Croman!
nagrade
RBA proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj
The Banker, renomirani financijski magazin Financial Times grupe, proglasio je Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) najboljom bankom u Hrvatskoj, a Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) i njezina podružnica Raiffeisen International Bank-Holding AG iz Beča osvojile su nagradu “Banka godine” u Srednjoj i Istočnoj Europi u 2008. godini.
Novi trendovi u globalnoj ekonomiji
SolarWorld želi preuzeti Opel i napraviti EU ekoauto
Jedna od triju najvećih solarnih grupacija u svijetu SolarWorld dao je ponudu za kupnju Opela, simbola njemačke autoindustrije. To je iznenadilo mnoge, ali očito se sve više probija poslovna logika temeljena na pretpostavkama održiva razvoja koje će samo dobijati na važnosti i utjecaju.
Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja
Peradarima i proizvođačima jaja gotovo 25 milijuna kuna
Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja odobrilo je danas novčane naknade proizvođačima utovljene peradi te konzumnih i rasplodnih jaja, ukupne vrijednosti 24,574.000 kuna.