Veleposlanica opovrgava Washington Times: Hrvatska nije u kaosu!
Hrvatska veleposlanica u SAD-u Kolinda Grabar Kitarović u srijedu je u dnevnom listu The Washington Times, odgovorila na katastrofični napis kolumnista toga lista Jeffreya Kuhnera "Hrvatska u kaosu".
[thumbsup] Jedino nije naglasila da je Hrvatska burza u dubokom kolapsu kad svi rastu domaća mafija ruši. [thumbsup]
TRŽIŠTA
Wall Street: Najveći četverodnevni skok od Velike depresije
11/27/2008 8:52:25 AM
NEW YORK – Vjetar u jedra zapuhao je financijskom sektoru, nakon vijesti da je meksički milijarder Carlos Slim nedavno za 150 milijuna dolara kupio dionice Citigroupa. [thumbsup] [thumbsup]
[thumbsup] Danas zeleni cijela planeta no dali će Hrvatski lažni bogovi malo zelenila dopustiti i svom puku to ćemo tek vidjeti.
[thumbsup] [thumbsup]
[thumbsup]TRŽIŠTA
Wall Street: Najveći četverodnevni skok od Velike depresije
11/27/2008 8:52:25 AM
NEW YORK – Vjetar u jedra zapuhao je financijskom sektoru, nakon vijesti da je meksički milijarder Carlos Slim nedavno za 150 milijuna dolara kupio dionice Citigroupa.
[thumbsup] Po svim pravilima danas bi trebali imati dionice u pozitivnoj blokadi inače neka političari nikada više ne govore da je Hrvatska dio Europe i razvijenoga svijeta. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
mislim da sam je ja prvi spomenuo-ca 430-440 ( u 2 navrata).
u to vrijeme ameri su pričeli o mogućnosti višegodišnjeg tavorenja na ca 770.
p.s.
inovativnim pokušajem spajanja 2 formacije ukazuje se i target 380.
hoće li tako biti- vreme će pokazati…
[/quote]
Vlad …ponizi se malo…ima Mnogo ljudi sto su se bavili sa analiziranjem prije nego sto ti si uopce mislio o tome
Dobar si ..ali tako fantastican…ne
have a nice day
Ne razumijem najbolje potrebu za opetovanim teološkim raspravama:)))
Pitanje za TA inkvizitore; kako i s kojim premisama/alatima upražnjavati suvislo dnevno trgovanje?
OK, ukoliko je DT magnum crimen, sve jasno, no problem je u tome da ova zabava (TK) radi kako spada kada se drži novo komponirane kineske – neka cvate tisuću cvjetova. [smiley]
@ Croman
Zar, Vi i Vlad niste u primirju? [sad]
zamoljen sam od moderatora da ne stavljam targete bez grafova, jer se to može shvatiti kao druk.
pošto nemam namjeru obznanjivati način geometrijskog dolaženja do targeta, ubuduće targete možete dobiti samo na pm.
eeeee, sad…. pošto nemam pretjerano mnogo vremena, mislim da će veliki broj pm-ova ostajati neodgovoren.
Sam korijen riječi amater dolazi iz latinskog: amo, amare – voljeti. Kad čovjek nešto radi iz ljubavi rezultat može biti nevjerojatan. A sad iskreno – kome od nas srce preskoči i sav se naježi od sreće kad zazvoni sat u ponedjeljak u jutro??
Bit će bolje [thumbsup]
[/quote]
Iako je simpaticno sto pises o "amateru" (sto sam i ja praktizirao jedno vrijeme),kad se radi o trgovanju/investiranju na burzi onda je samo znanje-fakta-only business sto treba da vazi.
Ne igra ulogu koliko se "analizira" HR burza i valovi itd ako se ne zaraduje.
Profesionalci sto ne trguju na HR-burzi idu inozemno.Amateri cekaju da Crobex pocne "rasti".
Zadnji tjedan dana bilo je 15-18% rasta na razlicitim burzama(privatno je moj zadnji tjedan dao ca 10% zarade)
Nazalost HR burza se je zaledila…nije ni cudo..vlad kaze da idete na dole i svi ga slusaju..
[lol]
Zelim iskreno da pocne rast i kod vas…amatera
[/quote]
Napokon netko pametan.
Ljudi daj budite malo cool,nedaj da vas navedu da svoje dionice prodate za kikiriki.
Vlada stalno baca neke targete i vi ga sljedite ko guske u magli.
I Croman je već to odavno skužio.
Vlad …ponizi se malo…ima Mnogo ljudi sto su se bavili sa analiziranjem prije nego sto ti si uopce mislio o tome
Dobar si ..ali tako fantastican…ne
have a nice day
Ja vidim da je daleko točniji od bilo koga tko je pisao ovdje. Pa i od tebe.
Have even better day.
Ljudi daj budite malo cool,nedaj da vas navedu da svoje dionice prodate za kikiriki.
Vlada stalno baca neke targete i vi ga sljedite ko guske u magli.
I Croman je već to odavno skužio.
Pa zar stvarno misliš da crobex pada zbog vladovih targeta [lol]
Ovdje se zaista može svašta pročitati [lol] [lol] [lol]
Vidim da se ovdje sprdate sa Vladom
ma mogao bih ja njima i te kako kontrirati, ali neću.
neću polemizirati.
razlozi njihovog oponiranja su različiti:
-stvarna nevjerica u moje metode analize;
-hinjena nevjerica: vide da metode šljakaju, ali zbog zavisti glume nevjericu;
-strah za aktualni portfelj;
-osobni animozitet…
ima toga vjerojatno još.
no, nebitno…