BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

tigrus……baci oko samo stranu iza….
cudan si ti momak
odi na utjecaj stranih….blablabla….
odi na ATPL od sinoc…ima ih svugdje

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

[thumbsup] [smiley] [wink]Wall Street pod naletom optimizma očekuje smanjenje gubitaka

Wall Street pod naletom optimizma očekuje smanjenje gubitaka Uoči početka današnjeg trgovanja na Wall Streetu, terminski su indeksi snažno porasli, što navješćuje oporavak cijena dionica nakon velikih gubitaka u posljednja dva dana.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup] [smiley] [wink]
Skok dionica slomio dolar i jen
Business.hr/Hina
21.11.2008 15:27
Dolar i jen u petak su na međunarodnim deviznim tržištima snažno oslabili prema valutama viših prinosa, budući da je oporavak globalnih tržišta dionica nakon snažnog pada od prethodnog dana potaknuo neke ulagače na ponovno oprezno okretanje rizičnijoj imovini.
Vezane vijesti

Wall Street pod naletom optimizma očekuje smanjenje gubitaka

Euro je tako do podneva ojačao prema dolaru jedan posto, na 1,2589 dolara, nakon što je prethodno nakratko dotaknuo i 1,2624 dolara. Prema jenu je bio u plusu gotovo dva posto, dosegnuvši 119,40 jena.

Dolar je također dobio na vrijednosti prema jenu, 0,8 posto, te se njime trgovalo po 94,82 jena.

Poticaj jačanju eura stigao je od 0,6-postotnog rasta europskih dionica, nakon rasta na azijskim tržištima, a terminski ugovori na američkim tržištima upućivali su na solidan početak dana u SAD-u, pod utjecajem pojačanog optimizma ulagača koje je ohrabrila vijest da posrnuli financijski div Citigroup razmatra različite opcije, uključujući prodaju dijela poslovanja i spajanje s drugom tvrtkom.

Te su vijesti pomogle suzbiti ekstremnu nesklonost ulagača riziku, demonstriranu u četvrtak.

U petak je tako uslijedila korekcija, nakon ovotjedne navale ulagača na jen i dolar i odbacivanja rizične imovine, uključujući onu u eurima, funtama te australskom i novozelandskom dolaru, zbog straha od recesije i nastavljene financijske krize.

"Tržište se danas kreće tri koraka nazad, jedan naprijed", ocjenjuje Geoffrey Yu, valutni strateg UBS-a u Londonu, dodajući kako trgovci prilagođavaju svoje pozicije u valutama viših prinosa nakon tri dana velikih rasprodaja. "Tržište nastoji biti optimistično i istodobno na oprezu", dodaje.
Ponedjeljak će biti dan preokreta dan kupovine dionica.

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

@opcija

vidim sami trokuti, koji se obrazac mora stvoriti da bi bio znak rasta?

Mora se ukazati sjena mladog teleta kako place u zoru jer mu je medjed najurio tatu i nategao mamu sveudilj je vukuci za sise… a tek kad se ta sjena poklopi sa otvorom medjedjeg brloga u kojem spavaju ostali medjedi i ostane tako barem 28 minuta ujutro u vrijeme ekvinocija kako bi medjedi jos uvijek misili da je zima i ne izasli iz brloga nikada … ili barem na dulje vrijeme

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

O dragi boze daj nam SUNCE, dabogda kisa ne padala barem dvije godine a tada, kada dionice porastu kupit cemo seljacima cijevi za navodnjavanje njihovih i onako nezasadjenih njiva……

I very much love INGRA !!

@opcija

vidim sami trokuti, koji se obrazac mora stvoriti da bi bio znak rasta?

Mora se ukazati sjena mladog teleta kako place u zoru jer mu je medjed najurio tatu i nategao mamu sveudilj je vukuci za sise… a tek kad se ta sjena poklopi sa otvorom medjedjeg brloga u kojem spavaju ostali medjedi i ostane tako barem 28 minuta ujutro u vrijeme ekvinocija kako bi medjedi jos uvijek misili da je zima i ne izasli iz brloga nikada … ili barem na dulje vrijeme
[/quote]
[lol] [lol] [lol] [lol]

Ovo kupit cemo seljacima cijevi za navodnjavanje "bez ljutnje". I ja sam zemlju imao…vele pametni ljudi..PRODAJ, kupi dionice i bit ces bogat a radit vise neces morati!! KOJE, vele DDJH i HT. Prodah zemlju i kupih ih. Sada vise zemlje nemam, ne navodnjava je niti novi vlasnik jerbo niti on love nema, a ja ni love ni zemlje, nego sto veli moja pametna zena "Imas dva bezvrijedna papira i buljis u taj kompjuter dan noc kao da ce ti on dati novce,,,,,j….te tvoje dionice. Eto moji grafički dizajneri, etf-ovci i sto ti ja znam vec tko. Nego ucinite kakovu magiju da se ja svoje drage zemljice dočepam !!

Toliko od mene danas. Pozdrav svima na ovom tuznom fotumu !!

I very much love INGRA !!

ovi ameri su totalno poblesavili sa svojom burzom,

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601213&sid=aYq97me3bUCw&refer=home
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601213&sid=aMmOcNTi6tfY&refer=home

Kriza , financijska, gospodarska, bez obzira na posljedice, u osnovi je vremenska kategorija , ima svoje nastajanje, kulminaciju i završetak. Bespotrebna je suvišna histerija i panika, privremeni gubitak u dogledno vrijeme zamijeniti će oporavak i stabilizacija. Potrebna je hladna glava, umjerenost u očekivanjima, primiriti preveliku dozu lakomosti i pohlepe, prihvatiti činjenicu, osnova života ne temelji se isključivo u novcu. Na tom tragu, dojmljiv je završni tekst omiljenog kolumnista Ante Tomića u jutarnjem, poznat po svom humoru i ironiji, ovog puta ozbiljno intoniran.
" Imam svoju djecu, a nikad valjda neće biti takvo gadno vrijeme da ne bude krumpira da napravim pomfrit. Više mi od toga zapravo i ne treba. Moja je sreća skromna, niskobuđetna. Navečer sjesti ispred televizora i da mi se dovuku mojih dvoje miševa da mi kradu pržene krumpiriće iz zdjele na stomaku, a ja se tobože branim i tučem ih po prstima. S dvoje zdrave djece i jednom terinom pomfrita spreman sam na sve izazove suvremenog svijeta. Ekonomske i financijske oluje ne mogu me potopiti. Mi na kauču smo jači od svega, vrijednost dionica naše veze svaki dan pomalo raste, ona ne ovisi o tečaju nijedne valute. Tko može zamisliti išta bolje od toga, svaka mu čast".

S dvoje zdrave djece i jednom terinom pomfrita spreman sam na sve izazove suvremenog svijeta. Ekonomske i financijske oluje ne mogu me potopiti. Mi na kauču smo jači od svega, vrijednost dionica naše veze svaki dan pomalo raste, ona ne ovisi o tečaju nijedne valute. Tko može zamisliti išta bolje od toga, svaka mu čast.

Upravo zbog tih razloga burzu više i ne pratim kao prije, uglavnom uživam sa CURKE-P-A! Kupio sam šta sam mislio na meni prihvatljivim razinama i sad po cijele dane samo šetamo…
A zamisli kako mi i iz te perspektive jadno izgledaju oni koji uglavnom drukaju kako njima odgovara i frenetično postaju kojekakve indekse svakih 17 minuta uvijek s drugog nicka, uvjeravajući sebe i svoje bolesno stvorene alter egoe da će tako zaraditi koju tisućicu više.
Oni neće nikad ovo osjetiti…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Uf,glupih postova……….

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

New Report

Close