Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
A evo sad se javlja i sonniboy !!!
Pa za sve u životu postoji prvi, drugi i x-ti put, kolega hakela9, zar ne ?
To što kraj svoga nicka imate pet zvijezdica ne znači da ste general pukovnik američke vojske, pa sad mislite da imate pravo podcjenivati.[smiley1]
Čitam forum i nađoh stare preporuke nažalost bivšeg člana zimzija. Čovjek je u minimalno u 90% slučajeva bio u pravu. E, da sam ga slušo. Nije da se žalim, dosta sam i ja unovčio, ali kad te njegove stare postove čitam žao mi je što više nije među nama (ili ipak je ?)..
Pozdrav zimziju ma gdje bio !!!
90% “u pravu” je prosjek uspješnog investitora. S manjim prosjekom teško je biti uspješan.
Pozdrav
90% “u pravu” je prosjek uspješnog investitora. S manjim prosjekom teško je biti uspješan. Pozdrav
Ne bi se složio s ovom tvrdnjom. Npr. izabereš 6 dionica za koje očekuješ rast. 3 počnu rast, a 3 padat. Te tri odmah likvidiraš i postaješ uspješan s 50%-tnom prognozom.
90% “u pravu” je prosjek uspješnog investitora. S manjim prosjekom teško je biti uspješan. Pozdrav
Ubuduce ce biti uspjesni oni koji ce ostvarivati i 30 a ne 90 posto
mreich: ”
90% “u pravu” je prosjek uspješnog investitora. S manjim prosjekom
teško je biti uspješan. Pozdrav
”
Ne bi se složio s ovom tvrdnjom. Npr. izabereš 6 dionica za koje
očekuješ rast. 3 počnu rast, a 3 padat. Te tri odmah likvidiraš i
postaješ uspješan s 50%-tnom prognozom.
Ali ja radim obrnuto.
One koje kupim a počnu padati dokupljujem sve više što više padaju. Kad tad će se vratiti i onda imam ekstra zaradu.
One koje rastu prodajem na targetu ili odmah da bi imao lovu za kupit one koje padnu.
Pozdrav
svaki ima svoj način , netko če je prodati prije netko kasnije , no nadovezao bi se na jedan post iz teme petrokemja , koji kaže DA SU FONDOVI U PANICI , JER NEMOGU ODRŽATI KORAK SA RASTOM INDEKSA.
ja mislim da ovi veliki rasti fondova imaju svoj kraj , zato jer nemože tržište to podnijet, a kada fondovi budu doživili pad , i usporeni rat dat će se mnoge stvari promjeniti.
ja sam neku korekciju najavljivao pred nekih 15 dana , i eto dolazi polako.
Nema korekcije dok se ne završi preuzimanje Plive !
A, onda ako dođe INA na tržište kapitala, opet ništa od korekcije.
Ma kakve su to priče da su fondovi u panici. To su obične laži . Svi fondovi ove godine imaju prinose iznad očekivanja i sad samo čekaju kraj godine da se mogu pohvaliti zaradama.
Ipak su prinosi svih fondova manji od rasta indexa burze. Ionako samo 3% fondova u svijetu ostvaruju prinos veći od indexa kojeg prate.
Pozdrav
Evo, za sve one koji ne mogu bez burze u hodu [smiley2]