Polančec: Duboko razmišljam o gospodarstvu, moguć je rast do 4,5 posto
"Ako guverner Rohatinski procjenjuje rast BDP-a na dva posto u sljedećoj godini, ja tvrdim da je moguć rast gospodarstva od 3,8 do 4,5 posto", izjavio je potpredsjednik Vlade Damir Polančec.
Hrvatska i EU: Premijeru, imamo li datum ili ga nemamo?
Činjenica je da Vlada od kad je govora o ulasku Hrvatske u EU koketira s datumima. Tako je i premijer Ivo Sanader prošlog tjedna po tko zna koji put obznanio "Imamo datum", ovaj put tvrdeći kako ga imamo po "prvi put".
"Hrvatska je zvijezda u usponu"
Prema istraživanju konzultantske kuće FutureBrand Hrvatska, Kina i Ujedinjeni Arapski Emirati u sljedećih pet godina postat će vodeće svjetske destinacije.
I službeno žrtva krize: Allianz poslovao sa 2 milijarde eura gubitka
Njemački osiguravateljski div Allianz izvijestio je da je u trećem tromjesečju 2008. zabilježio neto gubitak u visini dvije milijarde eura te priznao da je pogođen svjetskom financijskom krizom.
Mađari najteže pogođeni financijskom krizom u Europi
Mađari najteže pogođeni financijskom krizom u EuropiMađarsko gospodarstvo, među najteže pogođenima u Europi zbog kreditne krize, prema procjenama istraživačkog instituta GKI i Erste banke, iduće godine porast će svega 0,5 posto.
Mehun o "pljuvačkom tekstu" WT-a: Takav autor ne zaslužuje komentar
Mehun o "pljuvačkom tekstu" WT-a: Takav autor ne zaslužuje komentarGovoreći o "pljuvačkom" članku objavljenom u Washington Timesu, u kojem se premijera Ivu Sanadera proziva za pljačku, glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun imao je samo kratak komentar. [smiley] [wink]
Fitch snizio rejting Bugarskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Kazahstanu
NEW YORK – Snižene su i procjene za Čile, Maleziju, Rjusiju, Južnu Koreju, Meksiko i Južnu Afriku.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Sve stoji osim toga da su to naši mirovinci. Stranci stoje iza banaka i mirovinskih fondova i lijepo nas pljačkaju i izvlače lovu , a uz blagoslov vlade i Hanfe.
Ja ne mogu o ovome razmišljati na normalan način nego da tu netko namjerno želi uništiti naše firme a Vlada im to omogučava.i to im omogučava tak da šuti i dozvoljava ovu otimačinu.Normalno bi trebala Vlada da upuca novce u TK( ali pošto nema )tad bi trebala mirovinskim fondovima dati naputke da kod nas kupuju a ne troše naše novce vani.Pa di to ima, halo Sanader,Šuker…?
Dobro govori kolega Znanac samo odmor u 20 kvadrata i kruh i voda.
Pa dije taj HDZ sad,da potvrdi svoju IDEMO NAPRIJED????????????????????????
[/quote]
Tu je,samo su se okrenuli za 180 i ubrzali korak. [bye]
Ja ne mogu o ovome razmišljati na normalan način nego da tu netko namjerno želi uništiti naše firme a Vlada im to omogučava.i to im omogučava tak da šuti i dozvoljava ovu otimačinu.Normalno bi trebala Vlada da upuca novce u TK( ali pošto nema )tad bi trebala mirovinskim fondovima dati naputke da kod nas kupuju a ne troše naše novce vani.Pa di to ima, halo Sanader,Šuker…?
Dobro govori kolega Znanac samo odmor u 20 kvadrata i kruh i voda.
Kako dije HDZ pa oni su to osmislili i odobrili postavili podobne da se nebi slučajno netko zabunio pi progovorio o pljački koja je u ekspanziji ali ja se pitam dije ta oporba zašto ona šuti imaju li i oni interesa u ovoj pljački pomeni svi su skupa inače bi netko progovorio od njih a ovako samo mi tu na forumu cvilimo i nikom ništa a oni možda čitaju i govore gle budale to je taj ciklus SNS