BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

naravno da je zimzelen tu među nama. evo, piše na ovoj temi čak.[smiley1][smiley1]

Zimzelenu je opalo lišće, i jasno više nije moga zadržat nick.

molim moderatore da pojasne javnosti zašto se šutke brišu postovi. Ja sam napisao na diokiju odgovor marijanu reichu gdje on podrugljivo piše o toj dionici, i taj post je brisan, dok je njegov omalovažujući post ostavljen. molim pojašnjenje. Jel to neko novo pravilo ili su se pravila izmjenila?

molim moderatore da pojasne javnosti zašto se šutke brišu postovi. Ja sam napisao na diokiju odgovor marijanu reichu gdje on podrugljivo piše o toj dionici, i taj post je brisan, dok je njegov omalovažujući post ostavljen. molim pojašnjenje. Jel to neko novo pravilo ili su se pravila izmjenila?

Lagani odgovor g. cayman006-u
Vaše krivo shvaćeno, i sada dvostruko naglašeno (podrugljivo i omalovažavajući), ono što sam napisao je samo vaše krivo shvaćanje.
Moj post govori o tehnici kupnje koju i inaće primjenjujem i nije komentar o dotićnoj dionici.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

ok. nadao sam se da je to posrijedi, ali često volite piknuti neke članove foruma pa sam mislio da ste i tada u tom stilu pisali.

ok. nadao sam se da je to posrijedi, ali često volite piknuti neke članove foruma pa sam mislio da ste i tada u tom stilu pisali.

Ne znam zašto se vi kolega uvijek osjetite prozvanim.
Možda je to loš uticaj pisanja na drugim forumima?

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Kolega vidim da vrlo malo pratite “CSI” Miami, New York, Las Vegas. Možda mala korisnica Sarah kay zna više od Vas.[smiley2]

Ili da pitamo kolegu Zagora, možda nam on može reći nešto više….

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Lemure ,vidim da si već zauzeo prve redove na forumu, udarnički ,nema što’ !!!
POZDRAV !![smiley2]

Ma neka nesanica.. pun mjesec, sto li je.. [smiley2]
Pozdrav Hakela!

Ma neka nesanica.. pun mjesec, sto li je.. [smiley2] Pozdrav Hakela!

Nije ,nego OVISNOST ,daj shvati da si postao ovisnik foruma,burze,dionica ,zarade i ženskih !!!![smiley2][smiley2][smiley2]

Ma jok!… MJESEC, kazem ti! [smiley2][smiley2][smiley2]

Kad se ihećimović makne odmah sam ti iza leđa ,Čuvaj se bosanske ruke!!!![smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close