BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Bog Techman,sretan put.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Tech, poja potpora!!!
Car si!

[b]Eat my dust![/b]

Otvoreno pismo i znak podrške Tachmanu

Nadam se da ćete se predomisliti u vezi pisanja na forumu. Mogu reći da ste mi osobno bili jedan od najdražih članova brodarskih foruma jer se vidjelo da pišete o onome o čemu puno znate i da nemate nekih skrivenih interesa.
Zato se zaista nadam da ovo nije bio Vaš zadnji post i da čete bar tu i tamo napisati poneki post.
U svakom slučaju, iskreno se zahvaljujem na dosadašnjem Vašem pisanju!

e da sam vas prije citao sjor tech,,,,,moj gubitak na atpl-bi bio manji..steta sta odlazite…

e da sam vas prije citao sjor tech,,,,,moj gubitak na atpl-bi bio manji..steta sta odlazite…

Šjor ti je ipak malo stariji čovik!!!cca 6 banki

LEAVE THE WORLD BEHINED

Pridružujem se ovom apelu g.Techmanu da se vrati na forum

Dobio od moderatora:

"…"

Vas Tech

Over and out [smiley]

Potpora i poštovanje kolega.
Bez Vaših postova pao bi prosjek inteligencije i argumentiranosti foruma za 50% pa u ime moje i ostalih žabara koji o brodarima nemaju pojma (osim što smo naučili od Vas i nekolicini Vama sličnih) puna podrška.

Molim pišite dalje!

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Pozdrav, Techman, vjerujem da ti je dosta nekih likova koji pišu ovdje bez ikakve veze i razloga, dok s druge strane tvoji postovi su uvijek imali informaciju koja nam je svima pomagala u donošenju svojih odluka da li kupiti brodara ili ne. No, neki ljudi su i inače nezahvalni i ne znaju cijeniti ono što dobe besplatno. Smatram da večina ljudi na forumu sa zadovoljstvom pročta svaki tvoj post i to je vjerovatno bio tvoj razlog zbog čega i pišeš. Imaš podršku večine, a ovih nekoliko jednostavno ignoriraj.

Nadam se da ćete se predomisliti u vezi pisanja na forumu. Mogu reći da ste mi osobno bili jedan od najdražih članova brodarskih foruma jer se vidjelo da pišete o onome o čemu puno znate i da nemate nekih skrivenih interesa.
Zato se zaista nadam da ovo nije bio Vaš zadnji post i da čete bar tu i tamo napisati poneki post.

potpisujem

Tech,ako otiđeš sa foruma , gubimo jednog jako dobrog poznavatelja pom.struke.
Bilo bi šteta da te jedan čovjek tako izbaci iz takta ,nemoj to sebi dozvoljavati.Forum nije za ljutnju, forum je za zabavu , zahebanciju i event. korisno prikupljanje informacija.
osobno očekujem da ćeš se prije ili poslije opet pojaviti.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

potpisujem
[/quote]

I ja se priključujem, na njegovim komentarima prodo sam zadnji jdpl po 570kn
Techman, vrati se

peticija za techman-a

New Report

Close