BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[cry] [bye]Analiza: Zašto kopiramo pesimizam, ali ne i optimizam?
Dopunjeno 29.10 15:04!

Redovni promet dionicama na Zagrebačkoj burzi danas je bio svega tri milijuna kuna veći nego jučer i iznosio je 68 milijuna kuna, a Crobex je zabilježio novi rast, ali ni danas nije uspio završiti iznad 2200 bodova – porastao je 0,41 posto i dan zaključio na 2161,61 bodu. [bye] [bye] [bye]

[cry] Već duže vrijeme svi imalo normalniji dioničari se pitaju zašto nam brokeri fond menađeri analitičari i ostali pune glavu kako moramo pasti jer je eto pala Amerika ili Europa. Kada se događa veliki ili veći rast onda naši stručnjaci niti da beknu o tome onda pronalaze untrašnjeg neprijatelja zašto mi moramo pasti dok cijeli svijet raste ? No SDP je izgubio izbore zbog izjave da će ići oporezivanje na dionice , a HDZ će sada sasvim sigurno izgubiti zbog ravnodušnosti vlade i Sanadera spram Samadola koji uopće ne obavlja svoj posao. [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

http://www.wikinvest.com/

dobra stranica …

I love the Smell of Profits in the Morning

po izvješćima do ovog trenutka objavljenim na ZSE
Crobex
– prihodi veći 12%
– rashodi veći 10%
– dobit prije poreza veća 18%

I love the Smell of Profits in the Morning

Imas EPS Crobexa?
Navodno je cca 300, odnosno P/E Crobex je cca 7.

Imas EPS Crobexa?
Navodno je cca 300, odnosno P/E Crobex je cca 7.

Sada je crobex ispod P/E 7
Sada je oko 300 Kn kako si naveo, a bloomberg je prognozirao 250 Kn EPS dakle bolje nego očekivano…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Hvala!

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Dobio od moderatora:

Poštovani Techman, Molim bez dijagnosticiranja i prozivanja nekog da je bolestan te da se oprostio od pameti
Unquote

Moj odgovor moderatoru a ujedno i poruka prijateljima:

Ma naravno. Uistinu me malo izbacilo iz takta navlakacko prozivanje sta sam u iducem postu i spomenuo da nije bilo bas prikladno ali vise nisam mogao izbrisati. Isto tako Vjeko vama osobno zamjeram ste selektivni u brisanju ili opominjanju. Vec sam jednom reducirao pisanje jer ste ostavili post koji me vrijedjao a izbrisali moj odgovor. Podsjeca na neka ranija vremena. U svakom slucaju na forumu se skupilo svega i svacega tako da pomalo gubim volju i nakon 1839 (ovo ce bit jubilarni 1840 i super je zavrsit na ravnoj brojci) postova ili oko 3 dnevno mozda je vrijeme da se umirovim. U shippingu sam 32 godine, smatram da imam sta kazati i to sam nesebicno djelio sa kolegama koji su htjeli to citati. Na kraju red je da se predstavim kako bi i ostali forumasi vidjeli da sam zaista kvalificiran da pišem o brodarima.

Ja sam Ing. Siniša Bacalja iz Splita, vlasnik firme za konzultantske usluge u pomorstvu "Maritimus Consultant d.o.o.", http://www.maritimus-consultant.hr, ex upravitelj stroja, ex inspektor, ex tehnicki direktor pomorske firme u Njemackoj, ex direktor tvornice "Favorit" , stalni sudski vjestak za pomorstvo, clan medjunarodne udruge pomorskih vještaka i da ne nabrajam. Moja omiljena-pametnom dovoljno.

Bilo bi interesantno da se predstave i moji oponenti pa da vidimo da li su i oni kvalificirani za strucnu debatu. Lako se skrivati iza anonimnosti nicka i vikati sad ce to gore ili on je navlakac.

U svakom slucaju pozdravljam gomilu prijatelja sa foruma. Mislim da je preko 50 forumasa zatrazilo prijateljstvo samnom. I to nesto kaze. Ja istina nisam poslao ni jedan zahtjev jer nisam vidio smisao toga. Kad bi nesto downloadao u roku sat dva bilo bi pogledano 100-200 puta i to mi je pricinjalo zadovoljstvo jer sam vidio da su moji postovi citani. Zbog foruma mi je zaostajao posao, zena i djeca su se bunila da dodjem doma i da mi gledaju ledja. Zaista je vrijeme zapromjene.

Pozdrav svima koji su smatrali da moje posanje ima smisla i uzimali moje postove ozbiljno. Trudio sam se da pisem posteno, realno, istinito i bez skrivenih namjera. Neki su to prepoznali a neki nisu. Tako je to i inace u zivotu.

Vas Tech

Over and out [smiley]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Dobio od moderatora:

Poštovani Techman, Molim bez dijagnosticiranja i prozivanja nekog da je bolestan te da se oprostio od pameti
Unquote

Moj odgovor moderatoru a ujedno i poruka prijateljima:

Ma naravno. Uistinu me malo izbacilo iz takta navlakacko prozivanje sta sam u iducem postu i spomenuo da nije bilo bas prikladno ali vise nisam mogao izbrisati. Isto tako Vjeko vama osobno zamjeram ste selektivni u brisanju ili opominjanju. Vec sam jednom reducirao pisanje jer ste ostavili post koji me vrijedjao a izbrisali moj odgovor. Podsjeca na neka ranija vremena. U svakom slucaju na forumu se skupilo svega i svacega tako da pomalo gubim volju i nakon 1839 (ovo ce bit jubilarni 1840 i super je zavrsit na ravnoj brojci) postova ili oko 3 dnevno mozda je vrijeme da se umirovim. U shippingu sam 32 godine, smatram da imam sta kazati i to sam nesebicno djelio sa kolegama koji su htjeli to citati. Na kraju red je da se predstavim kako bi i ostali forumasi vidjeli da sam zaista kvalificiran da pišem o brodarima.

Ja sam Ing. Siniša Bacalja iz Splita, vlasnik firme za konzultantske usluge u pomorstvu "Maritimus Consultant d.o.o.", http://www.maritimus-consultant.hr, ex upravitelj stroja, ex inspektor, ex tehnicki direktor pomorske firme u Njemackoj, ex direktor tvornice "Favorit" , stalni sudski vjestak za pomorstvo, clan medjunarodne udruge pomorskih vještaka i da ne nabrajam. Moja omiljena-pametnom dovoljno.

Bilo bi interesantno da se predstave i moji oponenti pa da vidimo da li su i oni kvalificirani za strucnu debatu. Lako se skrivati iza anonimnosti nicka i vikati sad ce to gore ili on je navlakac.

U svakom slucaju pozdravljam gomilu prijatelja sa foruma. Mislim da je preko 50 forumasa zatrazilo prijateljstvo samnom. I to nesto kaze. Ja istina nisam poslao ni jedan zahtjev jer nisam vidio smisao toga. Kad bi nesto downloadao u roku sat dva bilo bi pogledano 100-200 puta i to mi je pricinjalo zadovoljstvo jer sam vidio da su moji postovi citani. Zbog foruma mi je zaostajao posao, zena i djeca su se bunila da dodjem doma i da mi gledaju ledja. Zaista je vrijeme zapromjene.

Pozdrav svima koji su smatrali da moje posanje ima smisla i uzimali moje postove ozbiljno. Trudio sam se da pisem posteno, realno, istinito i bez skrivenih namjera. Neki su to prepoznali a neki nisu. Tako je to i inace u zivotu.

Vas Tech

Over and out [smiley]

Tech,bit cu kratak.
Kada bi pametniji uvijek popustali,svijetom bi vladale budale.
Onaj tko jos nije shvatio,da uz nepromjenjen rad firme,uz istu ili slicnu dobit,jedna te ista dionica u bull marketu moze vrijediti 100 kn,a u bear marketu 5 kuna.
Osnovno nacelo,osnovni postulat,zarade na dionicama,je prijke svega imati casha,no to nije dovoljni,potrebno se je adaptirati uvjetima na trzistu.
Ako sam rekao prije godinu dana da atpl vrijedi 4500 kn,tada sam tako i mislio,i tada se to ocekivalo,ako kazem da danas vrijedi 700,ili 1200 kn,danas je to realno i to se ocekuje.
Onaj tko ne shvaca da je mijenjanje misljenja jedini put do zarade,u ovakvim vremenima,nema mjesta na burzi..Koliko smo se samo puta u ljude prevarili,i mijenjali misljenja..burza je vrag,poprilicno hitar vrag.
pozdrav.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

techman od mene sve najbolje, pametno si napravio

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Tech ne..se…
nastavi sa pisanjem jer se kvaliteta vidi…a ko ne zeli nek preskoci…
kamo srece da imam tipku ignore….eh….bilo bi ljudi na mojoj ignore listi…heheheh
inace
DRYS je otvorio +10 % GNK +15% ….dosta je za.e.ancije
POLAKO AMERI POCINJU IGNORIRAT BDI….A MOGLI BI I MI

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Tech ne..se…
kamo srece da imam tipku ignore….eh….bilo bi ljudi na mojoj ignore listi…heheheh
inace

PODRŽAVAM KOLEGA [thumbsup]

IMT?

Tech ne..se…
inace

PODRŽAVAM KOLEGA [thumbsup]

IMT?

New Report

Close