Ma nema primisli nikakvih!!!Seve ima originalan način izražavanja koji je zanimljiv i to je sve!!!Sad da li je to zato sto je ženska ili nije neznam.Bila bi fora da ima više ženskih mišljenja na forumu.Znaš da žene imaju intuiciju što se kod dionica može unovčiti!
Ovo samo mogu komentirati da se za dobrim konjem nadaleko praši [smiley2][smiley2][smiley2]
ne bi me čudilo da je taj g. Kardum u stvari neki naš uvrijeđeni kolega. [smiley2]
Ja imam prijedlog da za seksualno neiživljene naš voljeni Igor otvori posebnu temu , pod razbibriga , ili ležerno 2 , da nickovi budu ,kak im paše po mogučnosti drugi , pa nek se zabavljaju između kupnje i prodaje i muški i ženski i kak god tko hoće ,al ne u okviru osnovne teme.
Predlažem gospodinu Kardumu da malo pročita ovaj forum. Na njemu će naučiti ono što u školi nije naučio a to je da su ekonomisti najgori investitori jer traže pravilnosti tamo gdje ih nema. ISto tako, bolje mu je da ne pljuje po nama od kojih posredno živi. Osim toga, oduvijek mi je bila draža Varaždinska burza, tamo se nikad ne izruguju niti najmanjem dioničaru, ali naš Kardum je faca. On je sigurno kupio malo plive i adrisa pa sad trlja svoje ručice prije intelektualne masturbacije na emisij zvanoj Poslovni svijet ili kako se već zvaše ona emisija koju gledaju samo on i Đuro tomljenović sa suprugom. Propala emisija stvara veliku frustraciju, a vijesti su zastarjele i loše obrađene. E moj Kardume, nikad nećeš znati zaraditi ništa više od plaće koju btw. dobijaš opet od nas i honorara koji ti opet dajemo mi, pretplatnici htv-a.
Predlažem gospodinu Kardumu da malo pročita ovaj forum. Na njemu će naučiti ono što u školi nije naučio a to je da su ekonomisti najgori investitori jer traže pravilnosti tamo gdje ih nema. ISto tako, bolje mu je da ne pljuje po nama od kojih posredno živi. Osim toga, oduvijek mi je bila draža Varaždinska burza, tamo se nikad ne izruguju niti najmanjem dioničaru, ali naš Kardum je faca. On je sigurno kupio malo plive i adrisa pa sad trlja svoje ručice prije intelektualne masturbacije na emisij zvanoj Poslovni svijet ili kako se već zvaše ona emisija koju gledaju samo on i Đuro tomljenović sa suprugom. Propala emisija stvara veliku frustraciju, a vijesti su zastarjele i loše obrađene. E moj Kardume, nikad nećeš znati zaraditi ništa više od plaće koju btw. dobijaš opet od nas i honorara koji ti opet dajemo mi, pretplatnici htv-a.
Kolega… uuuuuu… jako dobro.
Deder Seve, iskopaj nam taj broj, da vidim jel napokon jedan lemur dospio u Playboy! [smiley2][smiley2][smiley2]
Deder Seve, iskopaj nam taj broj, da vidim jel napokon jedan lemur dospio u Playboy! [smiley2][smiley2][smiley2]
Lemur je u Playboy stigao u obliku Jelene Veljace… [smiley8][smiley9][smiley8]
NHF, Jelena…[smiley2]
Potruditi ću se saznati broj. [smiley2]
Uglavnom, osoba x zna da je spominjan nick (zamislite ni manje ni više) “big boss” (!!!), ostalih se ne prisjeća.
Eto, možda je čovjeku zasmetao upravo taj nick. Možda je upravo taj nick njegova životna želja.
[smiley2]
Lemur je u Playboy stigao u obliku Jelene Veljace… [smiley8][smiley9][smiley8]
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color]
ovo što vele da Plivu gura poa je stvarno odvratno. Jadni Islanđani će se još uplašiti i prestat nakon zadnje Barrove dizat ponudu. To s tom politikom je baš što bi se reklo kriminal. Uđeš pošten zauvjek se žigošeš ko političar i svi znaju da si lopov. Za sva vremena! Pa šta nije tako? Daj još kojeg poštenog natukni mi !!! Ja dobro trebam koncentracije da bi mi možda neki onako “PROLETIO KROZ MOZAK” ali to fakat kod mene traje.
Pliva je D.D. Htravska je R. Ovi će vjerojatni ulagaći trljati ruke nakon ovoga nutkanja i lobiranja jer imaju dobre argumente za formiranje cijene pošto tu ima puno gladnih usta za nahraniti. Mislim faktori koji utječu na cijenu jesu sigurno i politička situacija u državi. Danas mi pliva nekako stagnira. Kod zadnje ponude je HANFA malo zaštekala pa je cijena slobodno po tržištu cvjetala. Sada ovi mamlazi pletu mrežu a nama mrse račune. Sanader bi trebao dilati kanadere, Žužul možda žižule, a škegro bi se komotno mogao pokriti ušima, koliko je taj doprinjeo razvoju Hrvatske znaju i do Islanda.[smiley13]
Sto to cujem, da se Sanader sastao sa Covicem u Veroni na opernom balu? Pa onda je to gotova stvar, dobivaju Ameri Plivu.