Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ostavi se grafova jer ćemo poludit od njih.
Ovoliko izvješća, analiza ,grafova ni u NASI nema.
Prati nas,prati Evropu,prati Ameriku….ma čoviče ne znam šta više treba pratit!
Ostalo mi je nešto novaca ,pa ako budeš prolazija kroz Dalmaciju javi,pa da kupim par boca kvalitetnog vina.
Pozdrav
hvala ti najljepsa
makar mi je psihic danas rekel da sam u takvom psihofizickom stanju da i ne pomislim na nikakvu kapljicu
cak mi je savjetovao da vodu prije konzumiranja rascepam na kisik i vodik jer da bum ipak malo lakse disal
i os cut vrhunac svega
cini mi se da je i on malo igral na burzi jer mi je danas zvucal totalno stiltan jer me kao fol zabunom pital a kak amerikanci stoje
za neverovat
ja sam mislil da me pita za nbiej ligu kad ono sezona ni jos ni pocela
zamisli ti mog psihica i on je postal dugorocni investitor
uzas
pa ko bu mene sad ljecil ak crobex nastavi ovakvim tempom tonut
pofukov duh
[/quote]
Ha Ha Ha Ha
Nisam se ovako nasmija u ovoj god.
Svaka čast pofuk,a ponuda stoji kad ti prominu terapiju [thumbsup]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ostavi se grafova jer ćemo poludit od njih.
Ovoliko izvješća, analiza ,grafova ni u NASI nema.
Prati nas,prati Evropu,prati Ameriku….ma čoviče ne znam šta više treba pratit!
Ostalo mi je nešto novaca ,pa ako budeš prolazija kroz Dalmaciju javi,pa da kupim par boca kvalitetnog vina.
Pozdrav
hvala ti najljepsa
makar mi je psihic danas rekel da sam u takvom psihofizickom stanju da i ne pomislim na nikakvu kapljicu
cak mi je savjetovao da vodu prije konzumiranja rascepam na kisik i vodik jer da bum ipak malo lakse disal
i os cut vrhunac svega
cini mi se da je i on malo igral na burzi jer mi je danas zvucal totalno stiltan jer me kao fol zabunom pital a kak amerikanci stoje
za neverovat
ja sam mislil da me pita za nbiej ligu kad ono sezona ni jos ni pocela
zamisli ti mog psihica i on je postal dugorocni investitor
uzas
pa ko bu mene sad ljecil ak crobex nastavi ovakvim tempom tonut
pofukov duh
[/quote]
Ha Ha Ha Ha
Nisam se ovako nasmija u ovoj god.
Svaka čast pofuk,a ponuda stoji kad ti prominu terapiju [thumbsup]
[/quote]
pa ni vrag da mislis da ce mi psihic dati nove smjernice u terapiji???????
SMJERNICE????????
pofukov duh
Gledam jednu temu ….pofuk….gledam drugu temu….pofuk…….treču…pofuk….petu pofuk.Konačno odustanem gasim komp..idem do prozora,pogledam van ..kad ono….pofukov duh.Sad se ne usudim paliti komp,ne usudim se gledati kroz prozor…ako mi pozvoni telefon…..poludjet ću i postati duh [embarass]
Gledam jednu temu ….pofuk….gledam drugu temu….pofuk…….treču…pofuk….petu pofuk.Konačno odustanem gasim komp..idem do prozora,pogledam van ..kad ono….pofukov duh.Sad se ne usudim paliti komp,ne usudim se gledati kroz prozor…ako mi pozvoni telefon…..poludjet ću i postati duh [embarass]
cijenjeni kolega golubv
ovo sto ste sad napravili to je ne malo ,to je veliko remek dijelo
ovo je najbolji osvrt na trgovinski dan na TK
svaka Vam cast
pofukov duh
tečaj
Kuna oslabila u odnosu na JPY 5,08, USD 2,59 te CHF 1,85 posto
Prema tečajnici HNB-a, tečaj kune oslabio je danas u odnosu na većinu promatranih valuta. Tako je tečaj eura u odnosu na kunu porastao 0,04 posto. Također je u odnosu na kunu porastao tečaj japanskog jena čak 5,08, američkog dolara 2,59 te švicarskog franka 1,85 posto.
Raskid partnerstva
Tonči Huljić ne tuži Majetića i odlazi iz AVA-e
Tonči Huljić
Unatoč napisima da će Tonči Huljić tužiti Romana Majetića te tako raskinuti partnerstvo u najvećoj domaćoj produkcijskoj kući AVA, rasplet sapunice odvija se u sasvim drugom smjeru, o čemu čitajte u sutrašnjem novom broju Lidera.
u tijeku bijeg kapitala iz zemalja u razvoju
Ulagači i hedge fondovi povlače kapital iz rizične imovine
Iako se na burzama diljem svijeta danas bilježe oštri gubitci, najviše su ipak pogođena tržišta dionica zemalja u razvoju, poput mađarskog, turskog, kineskog i drugih, zbog povlačenja kapitala ulagača, ponajviše hedge fondova, iz rizične imovine.
Reporteri bez granica
Hrvatska po slobodi medija pala za 4 mjesta
Padom za četiri mjesta u odnosu na lanjsko izvješće, Hrvatska je 2008. svrstana 45. na ljestvici slobode medija, koju su Reporteri bez granica objavili u srijedu poručivši da svijetu nakon terorističkih napada na SAD 11. rujna slobodu jamči mir, a ne ekonomsko blagostanje.
RJEŠAVANJE KRIZE
Prvi svjetski financijski summit 15. studenoga u Bijeloj kući
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
WASHINGTON – Američki predsjednik George W. Bush će 15. studenoga u Washingtonu biti domaćin summita posvećenog svjetskoj financijskoj krizi na kojem će sudjelovati čelnici zemalja skupine G-20, koju čine najveća svjetska gospodarstva, najavila je u srijedu glasnogovornica Bijele kuće.
"Summit će se održati 15. studenoga u Bijeloj kući, a na njemu će sudjelovati čelnici 20 zemalja. Raspravljat će se o globalnoj financijskoj krizi, njezinim uzrocima i kako izbjeći njezino ponavljanje", rekla je glasnogovornica Dana Perino na brifingu za novinare.
"Očekuje se također, da će se raspravljati o posljedicama krize na nova gospodarstva i zemlje u razvoju, reformama financijskog sustava, slobodnoj trgovini i drugim pitanjima", kazala je Perino.
Večer uoči summita, predsjednik Bush i supruga Laura bit će domaćini svečane večere u Bijeloj kući za njegove sudionike, dodala je glasnogovornica. Riječ je o prvom u seriji summita koji će okupiti čelnike najrazvijenijih zemalja i novih gospodarstava iz skupine G-20, koje su na razini ministara financija počele proces razmatranja odgovora na sadašnje globalne financijske i gospodarske izazove.
Skupina G-20 uključuje Skupinu sedam industrijski najrazvijenijih zemalja svijeta (G-7), Europsku uniju, te Kinu, Rusiju, Indiju, Brazil, Južnu Koreju i druga najveća gospodarstva.
NAFTA
Barel na najnižoj razini u 16 mjeseci
Autor/izvor: SEEbiz
NEW YORK – Sirova nafta je na burzi u New Yorku pojeftinila za više od četiri posto na gotovo najnižu razinu u 16 mjeseci, odnosno ispod 70 dolara za barel.
Pojeftinjenje je posljedica zabrinutosti da smanjenje proizvodnje Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEC) neće biti dovoljno za neutralizaciju negativnog utjecaja pada potražnje energenata u državama – vodećim potrošačima. Cijena američke "lake" nafte za terminsku isporuku u prosincu je danas u New Yorku pala za 2,58 dolara na 69,67 dolara za barel, a u jednom trenutku se njome trgovalo po cijeni od samo 68,90 dolara za barel, prenijele su svjetske agencije. Europska "brent" nafta u Londonu istovremeno je pojeftinila za 2,28 dolara – na 67,44 dolara za barel.
Na pojeftinjenje nafte je takođe utjecalo očekivanje da će tjedni izveštaj statističke službe američkog Ministarstva energetike, koji treba biti objavljen kasno poslijepodne, pokazati rast zaliha sirove nafte i goriva u SAD-u u proteklom tjednu. Pored nafte, pojeftinili su i metali, čiji se pad cene pripisuje jačanju vrijednosti dolara i povećanoj prodaji na burzi.
Završen igrokaz u Saboru: HTV "izrezao" Milanovića
Hrvatski sabor odbacio je prijedlog SDP-a da se izglasa nepovjerenje premijeru Ivi Sanaderu, sa 75 glasova protiv tog prijedloga, 53 glasa za te jednim suzdržanim.