BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čini mi se da se previše razotkriva na forumu a da netko VAŽAN nema koristi pa će sve jake igrače rasterati i forum upropastiti![smiley5]

Nemojte cenzurirati delboya, mene ne smeta što piše, možda malo kad krene vrijeđati, ali svi smo preozbiljni ovdje da bi nas to moglo jako povrijediti. ¸
o potrebi za više različitih mišljenja u potpunosti se slažem sa novim kolegom Boškom[smiley2][smiley1]

Koliko sam primjetio, delboya se gadja tamo gdje je najslabiji, a to je temperament…i to ocigledno na pp…a on trese sve u javnost…
Steta…puno dobrog mi/nam je donio!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

da Dejavue, samo u mom slućaju je bilo obrnuto.. svojim temperamentom ničim izazvan mi je fine porukice poslao na pm… a ja nov neiskusan, željan otvaranja…

no i ja bi molio ne samo Delboya već i sve njegove ostale nickove da uvijek pišu jer svima nama to puno znači
p.s. po mogućnosti bez vrijeđanja

nema mi druge nego se zae..ti

uvijek postoji izuzetak, nikoga ne branim…
Vrijedanje je losa osobina, bilo izazvano ili ne…nema opravdanja.
Covjek treba znati stati.
Eto, nemam nista ni protiv tebe ni protiv njega…dapace…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Uvijek su me nervirale rigorozne provjere i metode moderiranja na stranim forumima, ali nazalost na ovom forumu sam se uvjerio da te njihove metode imaju razlog.

Vjerujem da se uvede simbolicni iznos placanja clanarine, npr. 10kn mjesecno i obvezno unosenje imena i prezimena u profil korisnika da bi se broj provokatora drasticno smanjio, odnosno potpuno bi nestali.

10kn mjesecno je zaista simbolicno za tradera, to nije niti 0.00001% prihoda prosjecnog investitora na ovom forumu (bar po navodima), ali s druge strane je 120kn godisnje previse onima koji ne trguju vec dolaze ubiti vrijeme podjebavajuci.

A mislim da nam “investitori” koji ostvaruju 1500% prihoda godisnje, a ne žele ili ne mogu dati 10kn mjesecno za članstvo na forumu ne bi nedostajali. [smiley2]

Pozdrav svim Forumašima!

Rekao bih samo ovo kratko i jasno. Ove koji podjeb….u najbolje je jednostavno ignorirati ako nema drugog rješenja. Šteta bi bilo da se ovaj forum koji puno ljudi smatra za jedan od najboljih u Hr, što se investiranja tiče, pretvori u “vrtić ne preboljelih dječijih bolesti”…hvala! [smiley11]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Pozdrav svim Forumašima! Rekao bih samo ovo kratko i jasno. Ove koji podjeb….u najbolje je jednostavno ignorirati ako nema drugog rješenja. Šteta bi bilo da se ovaj forum koji puno ljudi smatra za jedan od najboljih u Hr, što se investiranja tiče, pretvori u “vrtić ne preboljelih dječijih bolesti”…hvala! [smiley11]

NASLOV: KARDUMOV PRIVATNI VRTIĆ! Eee PA IMAMO GA I MI…

Ponekad vrtić i nije tako loše okruženje, kolega.
Zašto Vam to govorim? Zato jer sam nedavno čula (saznala) od jednog prijatelja, da uvaženi, ugledni, priznati i široj javnosti poznati g.Kardum posprdno pljuje po ekipi sa ovoga foruma na veliko. Naime, spomenuti „gospodin“ tu i tamo napiše u kakvoj kolumnici pokoju riječ o ovome ili onome, a kako provodi najviše vremena (kao i mi) u okružju tržišta kapitala uredništvo časopisa Playboy mu je dodijelilo nekoliko stupaca prostora za „izričaj“ tj. osvrt sa kratkim crticama iz spomenutog okružja. Kvalitetu spomenutog časopisa, mislim na „slikice“ u boji“ i pokoji tekst o tome gdje se može uživati u dobroj boci vina, dobroj klopi ili gdje kupiti dobar duhan ne želim niti komentirati ( i nemojte me molim vas ni vi ovdje sa foruma nakon ovog moga mišljenja o Playboyu uvjeravati i gaziti kako je to zapravo „vrlo kvalitetna literatura, sa lijepim mladim ženama“ i kako se „žensko tijelo uopće ne eksploatira, prostituira i jeftino prodaje“ i kako je to sve skupa zapravo „umjetnička fotografija“ – o ukusima nećemo raspravljati, može?).
No vratimo se na Karduma. Dragi naš Kardum je spomenuo u svom tekstu nekolicinu nickova sa našega foruma u kontekstu „da mi je samo znati, kada su toliko pametni i puni savjeta i iskustava, kako to da uz toliko vremena koliko provedu piskarajući gluposti na forumu stignu uopće išta kupiti/prodati…“ (napomena: ovo što sam napisala ovdje mi je prenio netko tko je pročitao taj članak, dakle ovo nije navod od riječi do riječi).
Eto, „gospodin“ Kardum se je dočepao stupca u Playboyu!!! Bravo „gospodine“ Kardum, čestitam Vam javno na novinarskom uspjehu! Sada ste uspješni i ugledni novinar kao Lana Pavić! Bravo, bravo! Da Vam to nije sestra? Rođakinja možda?
Hmm… djevojka sigurno nije.
Šteta što ljudi ne grade svoje novinarske uspješnice u časopisima poput Banke ili Poslovnog i sl. No dobro. Poanta moga osvrta je javna poruka Vama…
Eto Vi imate svoj vrtić, ali onda dragi „gospodine“ pustite nas neozbiljne „jadnike“ da se igramo unutar svoje ogradice… kako nas volja. Može?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Seve mi te volimo!!!!

Novac je kisik burze!

Kolegice Seve , nadam se da mene nije spomenuo, nakon ovog što ste napisali mi je ispod ćasti polemizirati sa tim Kardumom i onime što kaže.
Ako je on nesposoban, pa ne može raditi više stvari istodobno , ne mora značiti da smo i mi ostali.
[smiley1]

Mislim da bi mu uzor mogao biti g. Prka, on se na ljudski i vrlo pristupačan naćin odnosio sa članom ovog foruma , koji mu je uzgred budi rečeno zaboravio napomenuti da mu je podigao temu drage mu banke na ovom cijenjenom forumu ( istina onda slijedom toga nije niti znao da razgovara sa članom tamo nekog foruma, ali da sam to spomenuo , a trebao sam, mislim da bi mogao postati i kučni prijatelj sa g. Prkom. A to ne bi bilo dobro , stalno bih ga žicao povlaštene informacije , a to s ne smije ).

Zaključak : PRKA – UP
KARDUM – DOWN

P.S. volio bih da netko od kolega prenese tekst u cijelini i koga se to taj kardum doticao…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne treba suditi covjeku bez dokaza. Kucilo upravo cita ( gleda )Playboy i nigdje se ne spominje nitko od bljedolikih. Howgh

Molim skvo da kaze u kojem to broju pise? Btw – vidim da bi bljedoliki volio da mu prenesem slikice, medjutim to je nemoguce.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Seve mi te volimo!!!!

Kolegi su očito pale razne primisli na pamet , pošto je uvidio da nam kolegica ljepšeg spola, čita magazin za kolege ružnijeg spola.
TS TS TS kolega, kako bi rekao jedan moj dragi kolega.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close