BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi evo jedne prastare vijesti koju ( ja znam već 6 godina ) prenosi Business.hr:
Vlada i Grad Zagreb namještaju natječaje za KING ICT
Ministarstvo znanosti i Grad Zagreb javnim natječajima za državni posao računalnog obrazovanja, vrijedan 12 milijuna kuna traže certifikate koje u Hrvatskoj ima samo dvoje stručnjaka, oba iz King ICT-a.

Stvarno je bilo vrijeme da i redakcija Business.hr-a sazna nakon 6 godina istinu.[smiley1]

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Da…a sve zato jer je udjelnicar general Krsticevic 🙂
Rade oni sa cijelim Agrokorom, PBZ-om itd[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

mreich: ” Dionice su OK, samo je pitanje kada ući. Trenutno nemam ni jednu od navedenih. Pozdrav ” vidim kolega da niste osjetili cinizam i ironiju u mojoj preporuci kolegi darku09. rijec je tek o sali na racun svih onih koji neutemeljeno navlace[smiley2]

Ni vi gospodine niste osjetili ironiju u mom odgovoru.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

da li je netko primjetio da zimzelen skoro svaki mjesec, pa tako i ovaj, diže 1.500 kuna na Fiminoj nagradnoj igri Cyber Tr@ders ?

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color] Ne znam iz kojeg to razloga neki moderator misli da nas nove ovdje ne treba pustiti unutra?! Stalno se nešto cenzurira. Ovo me zaista počinje živicirati[smiley1]

Je imaš slabe živce. A vidi mene 100+ postova i još sam pod cenzurom.

in: ” Matane47, jesi li ti Presvetli,to su njegove omiljene dionice[smiley1] ” Out jesi li ti Chocikun? vuces mi malo na njega

nisam čoćikun,ali imam FNVC,ne dam ga prije 1000kn…ovo s Out ti je odlično[smiley2]

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Dobro jutro, Fedore…

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

A kakva si u jazzu?? Đez Seve, đez dušo???

Lijepa ti je slikica, al je moja ljepša. Ti si bolja u klasičnom šamaranju i uličnoj tuči, ali sam ja bolji u parteru od tebe ( makar si i ti jaka u parteru )

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Pozdrav svima od novog clana,

Pratim ovaj forum od jos od prelaska uvazenog zimzelena i ekipe sa “onog” foruma, a inace investiram vec dugi niz godina, od sredine 90-ih, tako da nisam “pocetnik”. No, do sada se nisam imao potrebu ovdje registrirati.

Ponukan napadima na delboy-a, registrirao sam se da mu posaljem moju podrsku jer volim procitati sto pise, mislim da nije u redu da ga se napada. No, na stranu sve to, cenzura je ipak malo previse. Mozda sam u krivu, ali mislim da je bolje cuti dva razlicita misljenja, da li kroz govor uvazenog Znanca ili indijanskog poglavice KuciloOra, nego dadakanje svih zajedno. Nadam se da barem oko toga vecina dijeli isto misljenje.

Za kraj, Delboy me zamolio da vam prenesem da je cenzuriran i da iz protesta nece vise pisati.

Eto toliko za sada od mene.

Pozdrav svima, a ne samo njima.

Kakav đez, miškec?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

I prestani mi cviliti kako ti je teško u životu!
Dosta toga, sunce ti tvoje. Pa nismo valjda slabići… spartanski treba govoriti, disati, pisati, živjeti…
[smiley1]

Znači ode nam i delboy. Moderatori, halo?

New Report

Close