BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što bi se ja sad trebao braniti i reći da nisam kupio plivu jer vrše pokuse na životinjama i zagađuju? Eto, to ti je istina, na toj sam razini. Razini o kojoj ti možeš samo sanjati. Zbilja, provocirate i uništili ste forum. Pobjedili ste. nadam se da ste sretni što nitko više ne piše od onih koji su svakom željeli dobro.

kolega delboy zbilja ste đavoljev odvjetnik…pa svi ti tzv. “protjerani” uredno pišu na drugom forumu…
nisu oni otišli na taj drugi forum zbog našeg pisanja, nego zato što ovaj forum nisu mogli kontrolirati i brisati sve što im se ne sviđa. ovdje im se nije dopuštalo zlonamjerno navlaćenje korisnika na bezvrjedne dionice…otišli su jer tu nije bilo kruha za takve kao što ste vi pa im se više nije ni isplatilo pisati.

i neka ga pokupi i baci ponovo dok se god ne pokaje [smiley4]

Da sebi na glavu[smiley10],nekolko puta.

eee ali neće on to sebi već drugima…

p.s. ja ga prvi ne osuđujem ali to ne znači da dok gadja baš drage volje to gledam

nema mi druge nego se zae..ti

Ne znam gdje će ovo doć- Mr Cartman nemojte baš tako , pa svi nekad izgubimo živce nije li primjerenije za sve nas da nas što više ostane, po mogućnosti sa različitim mišljenjima nego kolegu direktno upućivat na vrata…..Jednoumlje ne vodi nigdje …[smiley6]

Nema to veze s jednoumljem, kolegice. Npr. postoji velik broj nocnih klubova u koje ne zalazim zato sto mi se ne svidja muzika ni ljudi koji borave u takvim klubovima. I nije mi na kraj pameti otici u takav klub i uvjeravati goste niti “pevacicu” kako je muzika koju pjeva isprazna, a gosti seljaci. Nek ljudi zive u miru, sretni oni, sretan i ja.

Kolega je dosao ovjde i uvjerava ne znam koga da su svi lazovi. Ne shvacam sto zeli postici?

Najveća grupacija hrvatskih putničkih agencija Adriatca.net , kupila najvećeg slovenskog turoperatora Kompas.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega je došao ovdje davno , kao i vi pa ne mislim da je baš usporedba primjerena jer ste dosta dugo zajedno na istom forumu, odnosno što bi vi rekli klubu…..

ja sam na svijet se pojavio puno prije njega (vidiš kako sam star) pa što?

nema mi druge nego se zae..ti

Nathane nadam se da si samozadovoljan . Svojim provokacijama uspio si rastjerati forumaše i danas uglavnom ti pišeš, samo nažalost od toga nema nitko koristi. Pozdrav .

Doista mi je zao kolega darko9 ako tako mislite… kako bi vam nadoknadio ‘korist’ protjeranih korisnika trudit cu se vise pisati u njihovom stilu… ocito vas je tako lakse navuci…

Daklem… korisnici cujte i pocujte… kupite ADRS, TRFM, FRNK i ERNT ja vam jamcim da cete dobro zaraditi, nemojte slucajno prodavati dok se cijena ne udupla ili jos bolje utrostruci… kasnije mi se ne morate zavaljivati to sam sve ucinio iz dobrobiti srca svog… inace cujem da jedan jaki fond namjerava uci u sva gore navedena drustva pa pozurite prije njega – isplatit ce vam se[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Matane47, jesi li ti Presvetli,to su njegove omiljene dionice[smiley1]

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Dionice su OK, samo je pitanje kada ući. Trenutno nemam ni jednu od navedenih.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

in,

Matane47, jesi li ti Presvetli,to su njegove omiljene dionice[smiley1]

Out jesi li ti Chocikun? vuces mi malo na njega

Dionice su OK, samo je pitanje kada ući. Trenutno nemam ni jednu od navedenih. Pozdrav

vidim kolega da niste osjetili cinizam i ironiju u mojoj preporuci kolegi darku09. rijec je tek o sali na racun svih onih koji neutemeljeno navlace[smiley2]

New Report

Close