BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: LEDO (Ledo d.d.)

Ekipa,kaj fakat očekujete Ledo na 4500? Ja imam još nešto casha (neznatno u odnosu na portfelj u dionicama) i mislim daću stavit na cca 5800 sutra na otvaranju par komada.

I'LL BE BACK

Samo neka se topi….Čekam ju na 4500 kn…

Kolega Pupovac – stvarnop vam je nizak target –
– po meni vi podrivate Ustavni poredak RH

I TO ĆU REĆI: po toliko ga nećeš lizat [thumbsup]

smanjuje se minus.......

ja ga cekam na3000kn

HEHEHE

Vidim da i ti moj LEDO nećeš lizat. [thumbsup]

smanjuje se minus.......

Gdje je u stvari kolega INSAJD koji je toliko LIjepo pisao o LEDU

kada je bio i 15,16k pa i više

jel on ima novi nik.

smanjuje se minus.......

http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2008,10,7,camdessus_kriza,136102.jl

mislio sam da sam ja najveći optimist na svijetu…

Heaven or Las Vegas

Mirjani Sanader Inina nagrada za promicanje hrvatske kulture
Business.hr/Hina
09.10.2008 14:03
Dobitnica Inine nagrade za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2007. je Mirjana Sanader sa suradnicima za knjigu "Kroatien in der Antike" (Hrvatska u antici).

Dodjela nagrade bit će 16. listopada u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

SVI STE POZVANI. BIT ĆE I OVIH PREDSTAVIKA MOLA PA MOŽDA NEŠTO I TRŽITE !!!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Nagli skok vrijednosti ruskih dionica

Ruski indeks Micex uzletio je danas 16 posto, dok su istodobno dionice na tržištima u rastu zabilježile najveći rast u posljednja tri tjedna, nakon što su ulagači naglo počeli kupovati jeftine dionice.

Rosnjeft, najveća ruska energetska kompanija, skočila je danas u Moskvi čak 22 posto. Sberbank, najveća banka u zemlji, povećala je svoju vrijednost za 11 posto. Indeks tržišta u rastu, MSCI Emerging Markets, porastao je pak 3,3 posto na 624,07 bodova, nakon što je ovog mjeseca izgubio 23 posto na vrijednosti, pokazuju posljednji Bloombergovi podaci. Od početka godine, navedeni indeks izbrisao je čak polovicu svoje vrijednosti.

A mi ??? Kad ćemo mi ??? Ajmo FM i ostali !!! GRIC, GRIC !!! [pray]

decki, nemojte se zezati.
evo Vam ponovo graf crobexa.
debelo smo ispd bollingera.
kupite dok mozete. ne zafrkavam se…

sutra če početi lijepi vikend s još lijepšim vremenom, pripremit če se kotlič, kosit če se i travica zelena, mesti lišče, sva čula če se otvoriti , povjerenje povratiti, a onda ljuti čobanac prepun paprike – 30litara kotlič, za cijeli sljedeči tjedan , grčevi i sračka .
ma nadam se da neče. sorry na emocijama nakon ovakva dana.

Našu državu vode lopovi a ne oni koji su je branili.
pa gdje je bio taj Novoselac kad je granatiran Vukovar? Kod svoje rodbine na moru ili Njemačkoj.Lopov i kukavica.Kaj ne izade malo u šetnju gradom i objasni sirotinji zašto imuzima i za koga novac iz ruku….

decki, nemojte se zezati.
evo Vam ponovo graf crobexa.
debelo smo ispd bollingera.
kupite dok mozete. ne zafrkavam se…

Da… a onda će svizac zamotati čokoladu. Rasti će sigurno, jednog dana. Ali pogledaj graf od DJIA, već je par dana ispod bollingera i ništa.
A kao drugo, kod bollingera promjenu trenda signalizira suženje linija, što se vrlo dobro može vidjeti na ovom DJIA grafu.

Jonathan Cooper: Ovo je vrijeme za kupce!
ZAGREB – Što se tiče Go Homea mogu reći da je Poteza Ventures u vlasništvu manjinskog udjela te tvrtke, koji se kreće od 25-50 posto, objasnio je direktor

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close