BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobar dan svim korisnicima, moje ima je Mirko S. Zlikovski i nadam se da ćemo se ugodno družiti na svestrano zadovoljstvo

[center][i]Nekoć sam ganjao Pticu trkačicu, sada ganjam samo lovu[/i][/center]

beholder:

vidite dragi kolega svi oni čine tržište i unatoć vašem mišljenju, svi oni su potrebni kako bi svaka dionica u svakome trenutku bila što bliža svojoj realnoj vrijednosti.

na isti način rečenica djeluje i kada se primijeni na suživot i život ljudi i drugih biča na zemlji…

kladim se da naš Delboy tuče doma psa, žene smatra domačicama a svaku večer slavi 100% prinos u društvu sličnih

A što bi se ja sad trebao braniti i reći da nisam kupio plivu jer vrše pokuse na životinjama i zagađuju? Eto, to ti je istina, na toj sam razini. Razini o kojoj ti možeš samo sanjati. Zbilja, provocirate i uništili ste forum. Pobjedili ste. nadam se da ste sretni što nitko više ne piše od onih koji su svakom željeli dobro.

...povijest se ponavlja...

nakon dužeg praćenja foruma iz sjene odlučih se registrirati na forumu u nadi da ću svojim postovima pridonijeti kvaliteti ovog foruma.

[smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Ne znam iz kojeg to razloga neki moderator misli da nas nove ovdje ne treba pustiti unutra?! Stalno se nešto cenzurira. Ovo me zaista počinje živicirati[smiley1]

Scio me nihil scire

A što bi se ja sad trebao braniti i reći da nisam kupio plivu jer vrše pokuse na životinjama i zagađuju? Eto, to ti je istina, na toj sam razini. Razini o kojoj ti možeš samo sanjati. Zbilja, provocirate i uništili ste forum. Pobjedili ste. nadam se da ste sretni što nitko više ne piše od onih koji su svakom željeli dobro.

Ne bi se štel mešati, ali evo 5ti put za redom spominjes uništavanje foruma. Nitko forum nije unistio, forum je tu, jedni odlaze, drugi dolaze, to je uobicajen proces na svakom forumu. Ne ovisi forumani o tebi, ni meni, ni hromom, ni nathanu,…ako vise neces sudjelovati, ok, nema te sto muciti sto ce biti s forumom, ne daje ti on kruh, dapace, vrijeme potroseno na forumu mozes upotrijebiti za hrpu drugih, mozda i korisnijih poslova.

Ti ak se ne bi štel mešati, lažov mali koji “nema niti je ikad imao dionice u RH”, onda se ni nemoj mešati. Forum su uništili u kvaliteti, a naravno da nema veze tko piše na njemu. Evo i ja sam jednom nogom vani.

...povijest se ponavlja...

Ako je istina to sto danima pricas, ne znam sto jos radis na ovom forumu.

Jednostavnim klikom na crveni X se brzo i efikasno mozes rijesiti svih “lazova i navlakaca” i biti sretan jer to trenutno ocito nisi.

kao što vidite delboyu su apsolutno svi lažovi i niže vrijedni od njega samog…

a o tome kako se zabavlja govori svaki njegov post (da ne spominjem i razne prijeteće pm koje eto se javno ne smiju spominjati)

ja ne razumijem zašto delboy ne ode na par godina i što ovdje radi na forumu jer stvarno nemam osjećaj da se zabavlja kao recimo ja dok on ne dojde (povrede iz ranih pisanja na forumu gdje bezazlen i naivan nailazim na njegove upute i prijetnje mi ne daju mira – trebam na iscjeljivanje otići…)

Delboy, daj budi iskren i piši na ovom forumu ali prestani više se ponašati kao dijete evo ja ću zaboraviti sve uvrede i primiti te u svoj dom [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Ne znam gdje će ovo doć- Mr Cartman nemojte baš tako , pa svi nekad izgubimo živce nije li primjerenije za sve nas da nas što više ostane, po mogućnosti sa različitim mišljenjima nego kolegu direktno upućivat na vrata…..Jednoumlje ne vodi nigdje …[smiley6]

dajte ljudi shvatite:

nije stvar u jednoumlju nego u načinu iznošenja mišljenja
nije stvar u crnci – bijelci, srbi – hrvati, špekulanti – nešpekulanti već kao što reče naš indijanero ljudi – ne ljudi [smiley2]

Nek baci kamen onaj koji nije nikad zgriješio………kamaradi moji

i neka ga pokupi i baci ponovo dok se god ne pokaje [smiley4]

New Report

Close