Nema problema, ali samo za slikanje. Sad je zima za šetnju a i kvaliteta slike bila bi loša. Isključivo Lupino ili onaj Hojko. Nemam VIS ni MNDS kao što znaš.
Dokupljuješ li još INGRU ???? [thumbsup] Ili si sve stavio na JURU ???? Uz njegov projekt avioni ni ne trebaju sletati na aerodrom. Mogli su za te novce napraviti i još jedan Arena centar ??? [lol]
Nema problema, ali samo za slikanje. Sad je zima za šetnju a i kvaliteta slike bila bi loša. Isključivo Lupino ili onaj Hojko. Nemam VIS ni MNDS kao što znaš.
Dokupljuješ li još INGRU ???? [thumbsup] Ili si sve stavio na JURU ???? Uz njegov projekt avioni ni ne trebaju sletati na aerodrom. Mogli su za te novce napraviti i još jedan Arena centar ??? [lol]
ma znam, ali kad si već otvorio temu za zekanje, što da pišem? jel tehničku analizu? ………hihihihihihihihi
btw pazite se modnog mačka kad budete goli prolazili po Jelačić placu [bye]
Ma što da se pazimo. Pa rekao je da ima curu. [thumbsup] Ja se jedino bojim Ciganovića. On se uvijek mota po centru, a bogami je i korpulentan. [pray]
ma znam, ali kad si već otvorio temu za zekanje, što da pišem? jel tehničku analizu? ………hihihihihihihihi
btw pazite se modnog mačka kad budete goli prolazili po Jelačić placu [bye]
[/quote]
Nemoj nas zezat da je plavi ubiti modni mačak?
Pa to njemu i paše..voli se šetati gol po trgu..priča kao neka tetkica..pa sam mislio nije vrag da je to on?
[lol] [lol] [shocked]
nemoj zahebavat……..odakle ti to?? [shocked]………….plavi nije modni mačak, ponavljam, plavi nije modni mačak
ali kad smo već kod mačaka, da i ja dam svoj doprinos temi………… [thumbsup]
morate priznati da je moj prilog puno bolji od Znančevog, hehe
Pseće buhe skaču više od mačjih
Business.hr/Hina
03.10.2008 14:32
Pseće buhe skaču više od mačjih, skupi placebo djelotvorniji je od jeftinog, pasanac može promijeniti tijek povijesti, amebe znaju riješiti zagonetku, a biljke imaju dostojanstvo – sva ta naizgled besmislena otkrića nagrađena su na 18. godišnjoj dodjeli Ig Nobel nagrada na sveučilištu Harvard.
Godine 1991. znanstveno-humoristični magazin Annals of Improbable Research (AIR) sveučilišta Harvard utemeljio je svojevrsnu parodiju na dodjelu Nobelovih nagrada, nazvavši je Ig Nobelovom nagradom, a dodjeljuje se svake godine u ranu jesen.
Premda dodjeljivanje ovakve nagrade zvuči kao izrugivanje "pravim" dostignućima, kandidati koji se natječu za Ig Nobela pravi su znanstvenici. Jedina je razlika između njih i onih drugih u tome što se oni bave pomalo bizarnim stvarima.
BRATOVA ISPOVIJEST
Zlatna paraolimpijka može hodati i nije bila u komi?!
Autor Igor Čavić
Šokantna ispovijest brata zlatne paraolimpijke Antonije Balek koji je za Dalmacijanews.com izjavio kako njegova sestra nikada nije bila u komi, bizarni je nastavak priče u kojoj je Vlado Balek tvrdio kako nikada nije imala prometnu nesreću zbog koje je završila u kolicima!
– Kada je prije dvije-tri godine stigla iz bolnice u kolicima, upitao sam je što je sad to. Ona se samo nasmijala, a pola sata kasnije ustala je iz kolica, sjela na autobus i otišla u grad – kaže Antonijin brat Vlado Balek.
Druga dva brata nisu mogla ili željala potvrditi da njihova sestra može ustati iz kolica i hodati, a isto je ponovio i njezin trener Ivica Jakeljić kojega je Antonia optužila da je želi ubiti nakon nemogućnosti dogovora oko raspodjele novčane nagrade Vlade Republike Hrvatske nakon osvajanja dviju zlatnih medalja u Pekingu.
– Ja sam je iz kolica dizao i stavljao u krevet i ne znam može li hodati ili ne – kazao je Jakeljić.
Svoju potvrdu ove nevjerojatne priče ponudio je i susjed Balekovih koji je rekao kako ju je nekoliko puta vidio kako šeta oko kuće i otvara vrata gostima.
A TRENER KAO NJE ZNAO ZA TO ???????
NIJE LJUDIMA ZA ZAMJERIT, NAPRAVILI PLAN KAKO DA DIGNU 400 000 KN ZA MEDALJE !!!!!
Kako to da na ZSE ima hrpa dionica koje su relativno visoke jedinične vrijednosti, a u Americi i zapadnoj EU su rijetke dionice preko 100€ / 100$?
zato sto imas jednu teroriju da je "optimalna cijena dionice" izmedju 20 i 60$ ( u pogledu troskova brokeraze, likvidnosti i sl…
zaboravio sam koje je to istrazivanje bilo,,,,
Kako to da na ZSE ima hrpa dionica koje su relativno visoke jedinične vrijednosti, a u Americi i zapadnoj EU su rijetke dionice preko 100€ / 100$?
zato jer čim poraste cijena dionici rade stock splitting i tako ponavljaju svaki put kako bi njihove dionice mogla posjedovati svaka domačica odnosno svaki Amerikanac što kod nas još nije slučaj.
Još uvijek neke dionice imaju visoku nominalu (npr.AUHR).