BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Da su nam Austrijanci ponudili 3500-4000 i mi prihvatili, zar onda nebi bili veleizdajnici?

upravo tako kolega, sve se zasniva samo na nerealnim ocekivanjima
sve mi zao ulagaca iz ipo-a samo 80% uuuuuuuu pa ne vode se oni prema nicem drugom nego samo jednokratnom zaradom.
ili mozda nebi prodali? ha dobar vic

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

TKO JE u ovakim situacijama TRŽIŠTA JOŠ PRODAO NACIONALNU NAFTNU KOMPANIJU?
VELEIZDAJA!!!!

na vjesala s njima, a tko je kriv?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Prodaja Ine
Braniteljski fond odlučio prodati sedam posto Ine

Nakon kratke sjednice Upravnog odbora braniteljskog fonda odlučeno je da će se prodati svih sedam posto Ininih dionica mađarskom naftašu. Odluka je donijeta na temelju preporuke predsjednika Uprave Erste Investa Josipa Glavaša.

pa nisu li se sastajali sa senaderom da ne prodaju obiteljsko srebro?
ko je kriv ko je kriv, kosorica vise nece biti potprecednica ili se decak predomislil?
u svakom slucaju uvjeravati ce nas da je to najboje za nas, yyyyyyuuuuuuupppppppiiiiiiii za nase spasitelje

TKO JE u ovakim situacijama TRŽIŠTA JOŠ PRODAO NACIONALNU NAFTNU KOMPANIJU?
VELEIZDAJA!!!!

Hrvati, dragi, Hrvati.

A to ti je zato jer mi svojim nadnaravnim perceptivnim sposobnostima kužimo da je to biznis od svega par desetaka godina koje ćemo, opet mi dakako, iskoristiti pametnije od drugih i u sjeni svjetskog glodanja oko nafte i vode, patentirati drugima za sad nepojmljive izvore energije i masne zarade.
Samo se strpi i vidjet ćeš. Pokazat ćemo mi njima što smo im uvalili i šta ćemo im tek uvaliti.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Ima li tko kakav podatak do kad radi sutra i u petak sda??????

navodno 0-24 zbog povecanja prometa tj. cvrstih ulagaca kakvih je na forumu previse
samo sta nece biti ovakve cijene ostatka trzista kad utrzite Inu

I koliko se u prosjeku čeka? Koliko je šaltera za predaju ponude???

a jeste svi bahati i rado biste zaradili bez muke ….ocito da imate previse vremena kad mozete toliko pistai na forumu … ako ste kupili na IPO po 1690 pa valjda vam je 1110 dovoljna zarada 🙂

Ideje naše benzin Vaš!

INU sam prodao na 3050. Zasto? Pa zato sto sam znao da je ovaj posao vec unaprijed dogovoren. Ali ipak, onako cist domoljubno srce mi se para jer sam ipak prizeljkivao da se to ne dogodi. MOL ce dobiti, ne KUPITI, vec DOBITI INU po 50% diskontu jer s njom dobiva, osim benzinskih stanica i ostale infrastrukture, i HRVATSKE, tj. od sutra MADJARSKE zalihe nafte i plina koje se procjenjuju na 60 milijuna barela nafte i 70 milijardi kubicnik metara plina. Mnozite sami, pa podijelite s brojem dionica, koliko to kosta po danasnjim a koliko bi moglo po sutrasnjim cijenama nafte i plina. Sinoc u Otvorenom kaze Galinec i onaj drugi bezveznjak da je to danas realna cijena. PA tko nas tjera da bas danas, u trenucima najvece krize, prodajemo visokoprofitabilnu firmu???? PA koji je to financijski genij savjetovao!?!?!?!? Pa zar se bar nije moglo pricekati ili bar nabijati cijenu uvlacenjem OMV? ili je ipak samo stvar u debeloj proviziji a ja naivac se jos uvijek podsvijesno nadam da ce pravda i postenje pobijediti. Jadna je to neovisnost u kojoj nista nije tvoje. Uskoro ce EU moci slobodno kupovati i nase nekretnine i zemljiste. Za 5-10 godina bit cemo stranci u vlastitoj zemlji jer nista necemo posjedovati.
Nade ipak ima, VIVA LA REVOLUCION!!! 🙂

Svaka cast na komentaru. Ovo sto se dogada je velika sramota.

Vanjski dug dosegnut će krajem godine 90% BDP-a

Stopa pokrivenosti uvoza izvozom za osam mjeseci iznosi svega 45,1 posto, a HAAB-ova analiza pokazuje da je rast trgovinskog deficita u drugom kvartalu bio je očekivan unatoč značajnom unaprjeđenju prihoda od turizma.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/haab-vanjski-dug-dosegnut-ce-krajem-godine-90%25-bdp-a,26553.html

NIsam imao INA-u, ali da sam je imao prodao bi je MOL-u. To sam i savjetovo svojim starcima koji su to zatim uradili…No, ono što mene smeta su prethodno puni mediji texta o sramotno niskoj cijeni ponuđenoj za INA-u. Branitelji su govorili da je ne daju ispod 4000 kn. Ljudi koji pojma nemaju o dionicama, a takvih je u INA-i puno su na osnovu tih riječi odlučili da je ne daju za "mizernih" 2800 kn.
Na kraju su svi fondovi prodali, a oni će ostati opet sami na pustom otoku…..

nije neka kuća, ali je krov nad glavom……

http://www.vecernji.hr/newsroom/zanimljivosti/3179512/index.do;jsessionid=A8269DA775F9057AD0C0F34FB05A2ED2.1

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

TRŽIŠTE
Wall Street: Nervoza i loši makro podaci spustili indekse
2.10.2008 8:37:52

NEW YORK – Zbog slabljenja industrijske proizvodnje, jučer su se pod snažnim pritiskom našle dionice velikih proizvođača.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close