BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svjetska banka odobrila
Hrvatskoj zajam od 18 milijuna eura za hitnu medicinsku pomoć

Svjetska banka odobrila je danas Hrvatskoj zajam u iznosu od 18 milijuna eura za osiguranje brže i kvalitetnije hitne medicinske pomoći, priopćio je Ured Svjetske banke u Hrvatskoj.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

pomoć Hrvatskoj bržem pristupanju EU
Svjetska banka ima novu strategiju partnerstva s Hrvatskom

Hrvatska bi u vremenu od 2009. do 2012. godine od Svjetske banke mogla povući do 1,8 milijardi američkih dolara, koliko je predviđeno novom Strategijom partnerstva te institucije s Hrvatskom.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

ŠTO SLIJEDI NAKON RAZOČARANJA?
Nervoza na Wall Streetu uoči glasovanja u Senatu

Uoči početka trgovanja na Wall Streetu, terminski su indeksi u minusu jer ulagači oprezno očekuju današnje glasovanje o planu američke vlade za sanaciju banaka u Senatu.

Wall Street u "niskom startu" čeka glasanje u Senatu

Uoči početka trgovanja na Wall Streetu, terminski su indeksi u minusu jer ulagači oprezno očekuju današnje glasovanje o planu američke vlade za sanaciju banaka u Senatu.

Putin: Krizu je izazvala neodgovornost SAD-a!
Business.hr/Hina
01.10.2008 16:03
Financijsku krizu, koja već tjednima destabilizira svjetsko gospodarstvo, uzrokovala je "neodgovornost" američkog financijskog sustava, izjavio je u srijedu ruski premijer Vladimir Putin.
Vezane vijesti

Wall Street u "niskom startu" čeka glasanje u Senatu
Senat odlučuje o planu spašavanja banaka

"Ono što se danas događa počelo je u Sjedinjenim Dražvama u gospodarskom i financijskom sektoru (…) nije tu više riječ o neodgovornosti konkretnih osoba, već o neodgovornosti sustava koji je pretendirao biti lider", rekao je Putin.

"A najtužnije je što sada vidimo nesposobnost sustava da donese primjerene odluke", rekao je Putin na sastanku svog kabineta.
O izmijenjenoj verziji plana američkog predsjednika Georgea W. Busha za spas financijskog sustava svotom od 700 milijardi dolara u srijedu navečer glasovat će američki Senat, nakon što je prvu verziju odbacio Predstavnički dom u ponedjeljak.

Ruska vlada i središnja banka izradile su pak opsežan plan pomoći ruskom bankovnom sustavu i deblokirale desetke milijardi dolara kojima će pomoći ugroženim institucijama da budu likvidne. Također su poduzele izvanredne mjere kako bi spriječile pad burze.

Zelenilo na europskim burzama, ali oprez zbog sanacije u SAD-u

Europski burzovni indeksi u srijedu su ojačali uslijed dobitaka u bankarskom sektoru, predvođenom HBOS-om, a podrška im je stizala i iz sektora rudarstva, što je zasjenilo pritiske iz automobilskog sektora koji se isticao na strani gubitnika.

Premješteno iz teme: INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Ashamed to be Croat

Koji su to likovi ti naši na vlasti što ih mi biramo…

Valjda bi to nekome sa strane bilo čudno, al nama nije, mi ih sve dobro znamo. A opet se nekako nadaš da će te moralne nakaze ipak jednom napravit u korist svoga naroda al ma kakvi. Ukradi svome podaj tuđemu i ne znam drugačije. I uzmi bijednu šaku judinih škuda. Al jad je to njihov i bijeda. Sitne duše, neka im. Nikada i nizašto na svijetu ne bih im bio u koži…

Ma jebe se meni za par sto bijednih kuna više po dionici koje ću dobit ili neću, al šta je s onima što su radili 40 godina a sada kopaju po kantama za smeće u pola 6 ujutro da ih kogod ne vidi. A mercedesa i bmw-a ima u Zagrebu ko u čitavoj Austriji. A što s našim braniteljima, živima i mrtvima…

Ah da, Jadranka Kosor, ministrica obitelji, rastavljena, to je samo nema u nas moguće…

Ashamed to be Croat.

TKO JE u ovakim situacijama TRŽIŠTA JOŠ PRODAO NACIONALNU NAFTNU KOMPANIJU?
VELEIZDAJA!!!!

Al ce biti love ko pljeve kad dodje love od INE, mislim da ce dio love ic i na burze u regijonu BEOGRAD—SARAJEVO—BANJALUKA–MONTENEGRO jer im je burza pala 80% i jako je jeftino

TKO JE u ovakim situacijama TRŽIŠTA JOŠ PRODAO NACIONALNU NAFTNU KOMPANIJU?
VELEIZDAJA!!!!
AMA dat ce nam ivo pred lokalne izbore razliku hehehehehehe

Da su nam Austrijanci ponudili 3500-4000 i mi prihvatili, zar onda nebi bili veleizdajnici?

GAME OVER

ma kako kolega svi se zaklinjali da vredi najmanje 4k, kak sad preokret pa ne vredi manje nego jucer ili nisam dobro informiran?
izrugivalo me kad sam obrazlagao bas ovakav rasplet a neki se zaklinju u grob s inom bez 3500 ni mrtav, pa cak do 7k se bacale projekcije.
dakle za rezime se moze zakljuciti da je sve zavrsilo upravo onako kako smo zasluzili.
otkupljivali smo inu preko 2900 da bi bila cijena na ponudi 2800
kasnije se povlacila lova iz OF da bi se branila ina na 2820-2840 s dnevnim otkupom od 35 milja a ostatak trzista se dodatno urusavao i sad nam naposljetku nije jasno sta se dogodilo, veleizdaja?
ako ste se nadali da ce vas ivo, kosorica ili decak dovesti u obecanu zemju grdo ste se prevarili pa savjetujem i nadalje posudujte bajke.
usporedivao sam rasplet s plivom pa su me opet pljuvali ali moguc je samo jedan scenarij, do kraja godine na 2000-2100s malim prometima jer su pametni vec odavno isparili…
svaka cast cvrstim ulagacima ali mislim da ce se sutra ujutro u hainzelovu 62a na dizanje satora…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close