BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

korekcija je uvijek bilo i biće ih….najbitniji je trend, a on je jako pozitivan glede svih pokazatelja i događanja u Lijepoj Našoj.
Izgubljeni sinovi DOLAZE poštovani Milanović

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

kolega in ,
u pravu ste da je bitno da naše tržište raste.
no promatrajući ovaj forum da se zaključiti , da ljudi koji ovdije pišu , su ljudi koji dionice drže jako kratko, oni trguju i o 6,7 puta na tjedan ( što nije moj slučaj) . pa sam zato iznosim misljenje, da će korekcija doći. a korekcije oibično naviše pogađaj špekulante , a ne ljudekoji svoj novac ulažu na minimalno 6, mj., ili još bolje godinu i duže .

lijepi pozdrav

Dragi PD… zašto ste pobrisali onu prekrašanu, sa trudom pisanu, punu nježnosti i ljubavi AID poruku od mene upućenu Federu na temi pomoći onoj familiji iz Jutarnjeg?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

@dmilanovic

kako ste došli do toga da korekcija najviše pogađa špekulante? pravi špekulant uđe u lovu, obveznice ili zlato kada krene korekcija…agregatno špekulanti i pokreću tržište iz korekcije…vraćanjem ponovno u dionice…
za mene su najveći pušioničari ti tzv. dugoročni ulagaći. što misliš tko je najviše izgubio 2001. daytraderi i špekulanti ili svekolika američka javnost koja u najvećoj mjeri ulaže dugoročno (posebice oni koji su dugoročno uložili u enron i worldcom).

za mene su najveći pušioničari ti tzv. dugoročni ulagaći.

Ovo bi morao malo precizirati. Ja neke dionice imam već 10 godina a ušao sam u njih sa 10000 kuna. Sada neću reći koliko vrijede. Malo brkaš lončiće jer daytraderi su ti u londonu oni koji prosjače ispred LSE-a jer ni kad su zadnju funtu sjebali ne odustaju od burze, pa makar ju gledali izvana.
Treba naći balans i dionicu prodati na vrhuncu, a ti do vrhunca poput tvog kompića elvara nikad nećeš doći. Evo, kladim se da ste prodali DDJH. ISto tako kladim se da ćete i kad opet bude akcija prodati za 2% zarade. Nije bitno vrijeme, bitno je strpljenje a toga vi nemate i zato nikad nećete od malog napraviti puno. A od 1.000.000 kuna nije teško u jednom danu napraviti 1.050.000 kuna, jel tako, ali ajde iz 10000 napravi 1000000. Nisi u stanju. Ali opet, da nije vas , kome bi mi “dugoročni pušači” prodali dionice na kraju kad ih posisamo…

...povijest se ponavlja...

evo delboy ja po uzoru na uzoritog velikog indijanca i znanca ne dijelim razne blesave agregate određenoj skupini ljudi jer sve skupine imaju svoju percepciju svijeta…

jedino mogu slobodno reći da tvoj način razgovora i pregovora je stvarno ispod svake razine ne samo komunikacije već i postojanja malog duha

zato pod hitno mani se burze jer te iskvarila do kraja (možda je i onima na cesti bolje stanje duha nego tebi)

haug [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Elvare nisi shvatio, ovo je bio apel tebi i sličnima da se mane burze pa će nam prinosi puno bolje rasti. Da ima smisla razgovarati s tobom, vjeruj, ja bih to učinio, ali ovako jednostavno ne mogu jer dobro znam ovakve – jedno misle, drugo rade, treće govori. Zato sam se spustio na tvoj nivo, ali ni tada nisi shvatio poantu. Zato fino nastavi dnevnom trgovinom i svijet se i dalje okreće….

...povijest se ponavlja...

ima jedna stvar koju sam shvatio u ovom podužem životu, stvarno svi oni koji dijele epitete nekome da je ovakav ili onakav uvijek o njima govori da upravo to imaju u sebi…

mladiću del, ne mogu ja shvatiti tvoje savjete nikad
i dalje ti preporučam posjetu velikom manitutu barem prije spavanja ili isto barem popušiti lulu mira ponekad [smiley4]

ali ajde iz 10000 napravi 1000000. Nisi u stanju. Ali opet, da nije vas , kome bi mi “dugoročni pušači” prodali dionice na kraju kad ih posisamo…

Iz 10 tisucica – milijun?! Kolega Del…? jel vi to za istac? Pa jeste li onda ikada pokusali od vode stvoriti vino?!![smiley9]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

dragi kolega delboy objasnite to vi lijepo mnogobrojnim dioničarima enrona i worldcoma, dugoročnim ulagaćima u .com kompanije [smiley2][smiley2] tipa boo.com (tvrtka “vrijedna” 100 mil $ je na kraju je prodana čini mi se za 45.000$ [smiley2])
a što se tiće toga koliko je tko napravio…iskreno smješni ste mi, evo ja ću vama sada reći da sam zaradio 2000000000 kn [smiley1] uz svoje kratkoroćno ulaganje.

ma ne razumijete vi nas MAHERE kolega Nathan, koliki su vam prinosi?
45% u pola godine…koji ste vi papak i amater. bolje vam je skupljati slićice hrvatske reprezentacije i prepustiti ovo sveto mjesto čarobnjacima kao što je delboy ili recimo ja [smiley7]

vidite kolega treba puuuuuuno znanja da kupite dionice za 10.000 kn, stavite ih u čarapu i vidite kolko to za 5 godina vrijedi[smiley16]

jel vi to za istac? Pa jeste li onda ikada pokusali od vode stvoriti vino?!![smiley9]

Kolega Nathane, za tako nešto potrebno je mnogo povezanosti sa sobom i Stvoriteljem što je od toga naš prijatelj po duhu daleko…

ali neka, izvesti ćemo mi njega na pravi put, samo kada malo zaradi navlačenjima pa opusti [smiley2]

New Report

Close