Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
cepincepin @ MIB 40 (ITALIA) ,IBEX 35 (SPANJOLSKA) grcku necemo ni spominjati , jel dovoljno?
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
cepincepin @ i te kako …cak i novo DNO odradili …zato ne lupetaj bezveze jer se crobi jos i dobro drzi …
nAVEDI koji su to indexi što se stidiš
[/quote]
kolega cepin, preporučio bih vam free report od prechtera (još par dana) http://www.elliottwave.com/
eno ga na vrhu stranice.
Tamo ćete na str2 vidjeti sunovrat EU periferije u 3valu koji još nije gotov. Sami procijenite gdje je naša "ekonomija" u usporedbi sa EU susjedima i koliko još treba do dna.
Naravno oni koji štampaju novčeke i imaju to monopolsko pravo stoje buno bolje u ovom 3 valu.
Taj mali promet s dionicama je – preseljenje dionica iz PRIVATNIH PORTFELJA – na ostale
fondovske portfelje …….. gdje , tko stigne što utopiti. Katastrofa.
Taj mali promet s dionicama je – preseljenje dionica iz PRIVATNIH PORTFELJA – na ostale
Neznam cijenjena kolegice, zašto se tome čudite? Pa na 2250 crobija, napisao sam vam šta će se dešavati. Javljao sam vam se na svakih -100 bodova crobexa……istina? Na 1850 sam mislio da ste shvatili……ali niste. Sada smo još 200 bodova pali. Padaćemo još (naravno ne okomito, biti će poneki zeleni dan) i na kraju i vi ćete prodati tim istim fondovima……za siću.
Javim se opet na 1550 crobija. LP
Dugo ćete se vi kolega Alabama još javljati svakih – 100 bodova.. [yawn]
Neznam cijenjena kolegice, zašto se tome čudite? Pa na 2250 crobija, napisao sam vam šta će se dešavati. Javljao sam vam se na svakih -100 bodova crobexa……istina? Na 1850 sam mislio da ste shvatili……ali niste. Sada smo još 200 bodova pali. Padaćemo još (naravno ne okomito, biti će poneki zeleni dan) i na kraju i vi ćete prodati tim istim fondovima……za siću.
Javim se opet na 1550 crobija. LP
[/quote]
Kolega potpuno ste u pravu samo pojedinci ne žele istini pogledati u oči. Bježite iz dionica dolaze godišnji dionice neminovno padaju najsigurniji ste u kešu. http://www.business.hr/burza/u-ovom-trenutku-je-najbolje-drzati-se-gotovine-i-kloniti-rizicnijih-investicija
Što se mene tiče, nek dionice padaju. Uglavnom , iz svih nelikvidnih – ja sam vani.A ove druge,
će rasti uz dovoljan promet da izađem , ako treba. Ne bunim se, osim kad u minus moram prodati,
čak i mali broj dionica, ako nešto osobno – iskrsne. Generalno, ide baš dobro. Dionice koje imam
s najmanjim minusom rastu najbrže.
To mi ostavlja vremena, da one koje padaju / npr. ATPL/ imam dovoljno vremena dokupiti
VELIK BROJ – na najnižim mogućim cijenama.Tako i mora biti, ako hoćemo izaći s što manje
gubitka. Vrijeme je jedini nepoznati faktor.
Da počelo se dešavati ono o čemu govorim pad dionica oko – 6 % do – 10 % dnevno primjer IGH , Ingra pridružit če se Hidroelektra, Dalekovod, Tehnika itd. Sad je samo pitanje kad krene panika i margin col pozivi gospodi koji su u kreditima koliki će biti njihov pritisak na prodaju dionica. Uglavnom nikom nebih preporučio kupnju do 1. 8 . jer za vrijeme godišnjih cijene će samo kliziti još niže.
Ništa nam se dobro ne piše ameri su gurnuli cijeli svijet u krizu. http://www.business.hr/dogadjaji/barroso-ljut-nije-za-krizu-kriva-europa-vec-sad
Pred dionicama je daljnji pad zbog krize a onda dolazi i klasični pad zbog ljeta i godišnjih. http://www.business.hr/burza/wall-street-ulagaci-oprezni-grcki-izbori-nisu-rijesili-probleme
Reklame bez naplate dali je to baš u redu ? Još par dana pa počinjemo masovno ići na godišnje odmore , doći će do pada prometa i daljnjeg pada cijena dionica. A naročito najranjivijih dionica građevinara. Kao što su IGH, Dalekovod, Ingra, Tehnika, Viadukt, Hidroelektra, Industrogradnja itd.
Još par dana pa počinjemo masovno ići na godišnje odmore , doći će do pada prometa i daljnjeg pada cijena dionica. A naročito najranjivijih dionica građevinara. Kao što su IGH, Dalekovod, Ingra, Tehnika, Viadukt, Hidroelektra, Industrogradnja itd.
[/quot
Bjednih li investitora ako ne mogu otići na godišnji odmor, a da ne prodaju dionice, još bjednija burza na kojoj su takvi investitori.