Sory,nisam vidio odgovore.Da danas su vremena gdje svako trži kako i koliko može.Ali pošto taj vrag u nama niked ne spava,onda se upuštamo u kojekakve pustolovine.Neko uspije neko ne.To se zove burza.Frende Smart,ni južina nije tako loša kao šta se čini,ali za najjače i najstrpljivije.Sad se kupuje za neka bolja vremena.Osobno ne tražim dno,nego povoljnu priliku.A bura ,bura je uvijek tu i uvijek udari na olujnu.Primjeri u zadnjih godinu dana:VIRO,ĐURO,PTKM,KORF,INA,LKRI,BELJE………bilo dobrih oluja,jakih udara lijepih skokova.
U globalu ste u pravu,ali nevera se digne odmah iza najveće fijake i bonace.Tako će biti i sada,jer je bonaca začuđujuče duga.
Sretno obadvojici,odoh na utakmicu.
A kome to vama vatreni?Meni nikako ,trenutno status squo.Čekaju se izviješća,novi potezi firmi,ulagača i vlade.Smiraj pred buru.A tebi?
Ne znam samo odakle bi na našem tržištu mogla zapuhati bura? Mislim da će jugo nastaviti do daljnjega!?
[/quote]
e pjesnici, kad bi nam meteorolozi mogli pomoći. [smiley]
e pjesnici, kad bi nam meteorolozi mogli pomoći. [smiley]
Pa pustio bi onoj Ani Bago da me prognozira do petka…
Pa pustio bi onoj Ani Bago da me prognozira do petka…
[/quote]
Draga Ana, možeš i preko vikenda…
Sa ovim do sada sam zadovoljan [thumbsup] [thumbsup]
Nastavlja se pad dionica građevinara između IGH i Tehnike se vodi mrtva trka koja će dionica više potonuti. Sad dali je to samo panika ulagača i sadašnjih dioničara ili se građevinarima stvarno loše piše ? Od velikih projekata nova vlada odustaje kao prvo od pelješačkog mosta zbog nedostatka sredstava. Ići će se na kako tvrde jeftiniju varijantu cesta kroz BiH ali i od toga za sada ništa. Hitno nam trebaju neki veliki poslovi inače nam se loše piše.
Premješteno iz teme: CROS (Croatia osiguranje d.d.)
U međuvremenu je HPB povećao tržišni udio sa 3 na 4%. Iako bi i tamo dobro došlo jedno malo pospremanje u personalu, čisto da se ne naguravaju po kancelarijama!
Premješteno iz teme: CROS (Croatia osiguranje d.d.)
U međuvremenu je HPB povećao tržišni udio sa 3 na 4%. Iako bi i tamo dobro došlo jedno malo pospremanje u personalu, čisto da se ne naguravaju po kancelarijama!
Za razliku od CO-a, HPB vrlo odlučno ide prema oporavku, te ustalom i odluka Vlade da prodaju problem CO, a ne HPB sve govori.
HPB će imati dosta gubitaka u naredno vrijeme jer čiste sve nenaplative kredite i jamstva od bivše Vlasti, ali to rade na zdravim temeljima i vrlo odlučno s ciljem povratka u pozitivne vode.
Na HPB bi se kladio, ali CO nikako.
Građevinarima nije bilo lako zadnjih godina a sad kad će nam konkurencija postati građevinari EU bit će nam još teže.
Građevinarima nije bilo lako zadnjih godina a sad kad će nam konkurencija postati građevinari EU bit će nam još teže.
Ajde ti medo na odmor još malo….
moš’ mislit…
upravo to bi se moglo dogoditi…poogledaj sloveniju kako su kod njih masovno bankrotirali građevinari nakon ulaska u EU, to čeka i nas