BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…evo primjera dezinformacije…a to je prethodni post gosn superhika…

…ako je ovo točno,moliću lijepo od kud vam informacija o sadržaju ovog posta?

…npr.konstatacija da je prijavu podnijela Hanfa? gdje to decidirano stoji ili i vi raspolažete nedozvoljenim informacijama ili u protivnom radite dezirformaciju…?

Sve je uredu, trebaju istražiti one koji manipuliraju dionicama. No ovo " 4. Ako se dokaže da je pojedina gospoda istovremeno drukala i iznosila neistine sa ciljem manipulacije tržištem, te istovremeno kupovala te dionice i suprotno, loše im se piše" ako se odnosi samo na forume je čista glupost i dezinformacija. Nitko ne može biti kažnjen iznošenjem svoje vizije, mišljenja ili nekakvih poluvijesti na forumu.

Za bakicuuuuuuu koja sve zna ali nezna da policija tek tako ne poziva na obavjesni razgovor i ne traži podatke o identitetima članova foruma bez razloga. Policija postupa po svojim zakonskim ovlastima i dužnost joj je da prikupi podatke u istrazi koju je očigledno pokrenula hanfa. Da osnovana sumnja ne postoji onda niti hanfa nebi tražila od policije da utvrdi tko stoji iza određenih nickova, kako bi usporedila njihovo pisanje sa njihovim transakcijama na burzi, bez obzira dali se kriju iza skrbničkih računa jer oib prati sve. bakiceeee siguran sam da noćas niste mirno spavali pa ste se odmah nakačili na forum . što se tiče vaše optužbe za dezinformaciju, ja sam sam napisao moje mišljenje koji je slijed u takvom postupanju policije i eventualne istrage koja je očito u tijeku. Dali će doći do podizanja kaznene prijave dorhu po mom mišljenju ovisiti će o podatcima koje će policija dostaviti hanfi, te rezultatima usoredbe transkacija i pisanja tj. manipulacije tržištem na osnovu dezinformacija. Posebno če biti zanimljivo ako se ustanovi upletenost i povezanost nekih brokera i zaposlenika nekih fondova. Perje će letjeti na sve strane.

…gosn superhik…ja sam jako dobro spavala i vezano za dionice i pisanje vezano za njih nemam ama baš nikakvih problema…

…s druge strane vidim da je vama duda nedavno nestala,pa je pitanje za razliku od mene pod kojim nickovima još pišete,a ovdje glumite neku pravdoljubivost…

…baš me zanima kakve bi to informacije urednik PD a i mogao dati policiji,a vezano za identitet forumaša…

…kaj ste vi napisali svoje puno ime i prezime,i dali i broj mobitela i broj svoje cipele kad ste se prijavljivali pod svojim nickom…

…pa identitet forumaša je tajan,i naše je samo da iznosimo svoja mišljenja a da je to u skladu sa pravilima foruma…

…kaj se tiče mog identiteta,mogu mi slobodno poslati zahtjev na private,za jednu kavicu sam uvijek slobodna… [proud]

Premješteno iz teme: DLKV (Dalekovod d.d.)

Oni love forumaše, a krupnija riba ih ne zanima.
Sad će vjerojatno početi kažnjavati ove što kopaju po kontejnerima i pljeniti im plastične boce.
Sramota…………………………………

Premješteno iz teme: DLKV (Dalekovod d.d.)

Moja baba Tereza ima namjeru kupiti 100000 dionica DLKV.
Moj rođak Marko smatra da dionica DLKV vrijedi min 1000kn i smatra da DLKV ide na Varšavsku burzu. Ja mislim da će DLKV dobiti većinu građ poslova nakon rata u Libiji.
Jesu li ovo dezinformacije? [embarass]

Ovo nisu dezinfomacije :

1. Hanfa je podnijela prijavu ( kaznenu ) protiv nepoznate osobe ili više njih radi osnovane sumnje da su se udružile radi stjecanja protupravne imovinske koristi.

2. Policija po službenoj dužnosti treba utvrditi činjenice i identitet pojedinih nickova za koje postoji gore spomenuta osnovana sumnja, te njihovu povezanost sa fondovima i brokerskim kućama, a posebno onima koji odobravaju margine ( naročito x margine )

3. Nakon utvrđivanja identiteta izvršiti će se provjera transakcija na burzi ( po OIB-u ) te usporedba istih sa pisanjem pojedinaca na forumu.

4. Ako se dokaže da je pojedina gospoda istovremeno drukala i iznosila neistine sa ciljem manipulacije tržištem, te istovremeno kupovala te dionice i suprotno, loše im se piše.

5. U provođenju istražnih radnji dozvoljene su i mjere tajnog praćenja i prisluškivanja, što je vjerojatno i učinjeno, a što će dodatno olakšati posao dorhu.

6. Siguran sam da noćas neki nama doboro poznati drukeri neće mirno spavati, a ono što mi najviše pričinjava zadovoljstvo je činjenica da su ostavili neoborive tragove i dokaze koji će ih pokopati na sudu.

7. G. moderator također ima prste u pekmezu favoriziranjem negativaca i brisanjem postova koji pokkušavaju argumentirano pisati.
[/quote]

Dragi kolega. Nije bitno šta se kaže ili napiše nego tko to kaže ili napiše. Sve ima svoju težinu. Jeli pišete kao službena osoba u ime nekoga ili of the record. Jeli isto kada predsjednik Josipović osudi NATO napade na Libiju ili kada to ja napravim. Njegova ima težinu i značenje a moja?
Kada Waren Buffet da izjavu o vrijednosti ili trendu njegova se pika!

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

Sta su se opet raskokodakali lelekaci… Zapamtite da niko ne bi mogao da manipulise akcijom da postoje zdravi i opravdani razlozi za njezin rast. Kako poslova i dalje nema, nema ni rasta, ni boljeg poslovanja, a ni profita. Meni ovo pomalo lici na obican spin jer neki koji su pogubili prava bogatstva na ovoj hartiji, kad vise nemaju nikakih argumenata, onda zazivaju Hanfu i opstu prevaru. Mozda je i bilo pojedinacnih slucajeva i dosluha pojedinaca, no to nije moglo da srusi akciju sa 400 na 12 dinara. Sem toga, pametan bi covek sacekao naznake promene trenda il pocetak istoga, a ne lovio padajuca seciva i pametovao da zna gde je dno. Mozda su neki odista i prevareni, no to su sami mogli izbeci davno pre sopstvenog bankrota. O teskoj finansijskoj situasiji u Ingri se ovde odavna pise, na kraju, dokaz tome je i debt to equity swap, kao i najava novoga… a u takvim situasijama samo posao pomaze, a ne bezargumentovano lelekanje o smislu zivota. Najveci deo krivice za sopstvene, a docnije ce se pokazat lose odluke, ipak lezi na vama. Zar ne?

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

fotije@ [thumbsup] klasika…pri svakom lokalnom dnu ,priziva se hanfa,babavanga,betmeni itd….nista novo

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

fotije@ [thumbsup] klasika…pri svakom lokalnom dnu ,priziva se hanfa,babavanga,betmeni itd….nista novo

Pa pvaj put Hanfu nitko nije prizivao, sama je došla – pojačana još nekim službama! [lol]
A ti i fotije teško ćete izbjeći sudbinu da i vas ne preispitaju o određenim pisanjima! [cool]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Pa pvaj put Hanfu nitko nije prizivao, sama je došla – pojačana još nekim službama! [lol]
A ti i fotije teško ćete izbjeći sudbinu da i vas ne preispitaju o određenim pisanjima! [cool]
[/quote]
[lol] [lol] [lol] najbolje je trazit drugog krivca za svoju nesposobnost u investiranju…p.s. ne posjedujem niti jednu dionicu ingr… [cool] ne lovim padajuce nozeve ….zamolite nadlezne sluzbe da vam dignu cjenu ,mozda i to rade … [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]
[lol] [lol] [lol] najbolje je trazit drugog krivca za svoju nesposobnost u investiranju…p.s. ne posjedujem niti jednu dionicu ingr… [cool] ne lovim padajuce nozeve ….zamolite nadlezne sluzbe da vam dignu cjenu ,mozda i to rade … [undecid]
[/quote]
Gosn Inverter ja zaista protiv vas nisam imao nikada ništa, ali ovdje se Hanfa sama javila, a moj padajući nož je pao 95% od ATH ipak malo previše s obzirom na druge dionice, a pogotovo građevinare, a ja sam duboko uvjeren da su oni već izbjegli stečaj i da imaju dobru strategiju razvoja, stoga kažnjavala Hanfa ili ne, manipulatori će biti, ipak malo oprezniji i slijede bolja vremena za ovu dionicu i mogu vam reći da moj minus od oko 15% mi ne predstavlja nikakav problem.
Što se tiče manipulacija i različitih nickova na poslovnom imate zanimljivosti na Bakićevom blogu, a određeni nickovi su i prozvani, bit će zanimljivo hoće li po ne znam koji put nestati.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

[/quote]
[/quote]

Hmmm… Sve je moguće – da ovdje možda: na brzake zarade, pa potom po diskontu u VLDS uđu… [lol]

New Report

Close