BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[cry] [bye] [bye]

GRAĐEVINARI POSLUJU SVE LOŠIJE
OŠTAR PAD OČEKUJEMO NA DIONICI TEHNIKE
Fina: Građevinarima bruto dobit pala 63 posto
Autor/izvor: SEEbiz / H
ZAGREB – Hrvatski su poduzetnici građevinari u prvih devet mjeseci prošle godine poslovali s bruto dobiti od 816 milijuna kuna, što je za 63,2 posto manja dobit nego u istom razdoblju 2009. godine, pokazuju podaci Financijske agencije (Fina).

Gospodarska kriza je u 2010. godini utjecala na smanjenje osobne potrošnje i prometa u građevinarstvu, a time i bruto dobiti građevinarstva prema devet mjeseci 2009. godine za 63,2 posto. Ostvareno je 816 milijuna kuna bruto dobiti, prema 2,2 milijarde kuna u istom razdoblju 2009. godine, navode iz Fine, napominjući kako se poslovanje s bruto dobiti odnosi na poduzetnike kojima su prihodi nadmašili rashode.

Od 11.731 poduzetnika građevinarstva s bruto dobiti je u devet mjeseci prošle godine poslovalo njih 4.864, ili 41,5 posto, dok je njih 58,5 posto, ili 6.867 poduzetnika imalo bruto gubitak.

Ti podaci pokazuju da je, u odnosu prema proteklim razdobljima, porastao broj poduzetnika koji u otežanim uvjetima poslovanja nisu uspjeli uspješno poslovati i ostvariti veće prihode od rashoda, ističu iz Fine.

Naglašavaju i da je građevinarstvo djelatnost koja ima veliku važnost u gospodarstvu Hrvatske, što potvrđuju i podaci za prvih devet mjeseci 2010. godine – građevinarstvo je u ukupnom broju poduzetnika imalo udio od 13 posto, u broju zaposlenih 10,9 posto, ukupnom prihodu 8 posto i bruto dobiti 5,2 posto.

Hrvatski su poduzetnici u građevinarstvu u devet mjeseci prošle godine zapošljavali 93.714 radnika (na temelju sati rada), što je 11.756 radnika ili 11,1 posto manje nego u razdoblju siječanj-rujan 2009. [cry] [cry] [cry] [bye] [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Šefe, zadnji put kad sam čitao si pisao da treba kupovati građevinare…Kakav je ovo zaokret ?

Šefe, zadnji put kad sam čitao si pisao da treba kupovati građevinare…Kakav je ovo zaokret ?

trejderski, prekjučer je prodao pa je odmah okrenuo ploču [lol]

[thumbsup] Ma bit će opet vrijeme za dokup građevinara na nižim cijenama europske burze se crvene link : Vaš link znači sad ne dokup sačekati pad . [bye] [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

http://ir.unilife.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=442248

ETO – KAO ŠTO SAM I OBEĆAO … KADA PRODJE DANASNJI DAN …

Bez brige, kada lijepo sve procitate dvaputa javite se ovdje po "još"… Častim do sutra u podne, onda palim za Gatwick u 3 sata Easyjetchinom …
Jer u lokalnim Londonjerskim dnevnicima je već izašao niz natječaja za poslove koji ce se obavljati "negdje u okolici Splita, u blizini aerodroma.." … Pa cu vam iz prve ruke moci javiti da li se lokacije podudaraju !
[thumbsup]

Playboy Intelligence – 1st Class Ride
(molim ne cenzurirati)
[thumbsup] [wink]

Kressho

Up to 500 local jobs would be created through the establishment of the proposed facility in Croatia. The selection of the site will be determined by a number of factors including incentives, access to key markets and the skills base of the labour force. A decision will be made by Unilife in 2009.

Zanimljivo je da je ova velika investicija isla paralelno sa proslim pokusajima privatizacije KSST, i istovremeno su obja dogadjanja – poduhvata bila odgodjena, da bi sada opet istovremeno bila pokrenuta …

No kažem – STAY PUT, I WILL PROVIDE YOU WITH MORE INFO AS SOON AS POSSIBLE .. sada moram palit na Cro a Porter snimati modu, poslije slavlje, ali ujutro cete biti odusevljeni s jos dva izvora koja ce potvrditi THE HIGH POSSIBILITY 4 THIS BEING THE ONE [wink]

Kressho

[cry] [cry] [bye]

OŠTAR PAD OČEKUJEMO NA DIONICI TEHNIKE , LEDA I ZVIJEZDE
Fina: Građevinarima bruto dobit pala 63 posto
Datum objave: 31.3.2011 | 16:57
Zadnja izmjena: 31.3.2011 | 16:57
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Belje i Konzum žrtve izglednog Agrokorovog neuspjeha u Sloveniji
Autor/izvor: Siniša Malus – sinisa.malus@seebiz.eu
ZAGREB – Zagrebačka burza i danas je ponudila letargičnu trgovinu i mali promet.

CROBEX je oslabio 0,1 posto, na 2.290,45 bodova dok je CROBEX10 korigiran 0,3 posto, na 1.271,61 bod. Redovni je promet iznosio 15,58 milijuna kuna od čega je pola otpalo na dionice Viktora Lenca i HT-a.Iznenađenje dana bio je Viktor Lenac (ZSE:VLEN-R-B) koji je bio najtrgovaniji s 4,88 milijuna kuna prometa uz skok cijene od 11,1 posto, na 10 kuna. HT (ZSE:HT-R-A) je ostvario 3,5 milijuna kuna prometa uz pad cijene od 0,3 posto, na 295 kuna. Cijena je bliže donjem dijelu raspona.

Drugi dan uzastopno inicijativa prodavatelja spustila je dionice Đure Đakovića (ZSE:DDJH-R-A), ovaj put 1,1 posto, na 41,99 kuna, uz 556 tisuća kuna trgovine.

Među gubitnicima dana visoko mjesto zauzelo je Belje (ZSE:BLJE-R-A) koje je srezano 2,5 posto, na 94,15 kuna, uz 443 tisuće kuna prometa. Sve manja vjerojatnost da će Agrokor uspjeti preuzeti Mercator u najveću je žrtvu pretvorila dionice Konzuma (ZSE:KNZM-R-A) koje su potonule 6,3 posto, na 203,30 kuna, uz 116 tisuća kuna trgovine.

Iskup komercijalnih zapisa nije donio previše sreće dionicama Dalekovoda (ZSE:DLKV-R-A) koje su potonule 2,7 posto, na 252 kune, uz 309 tisuća kuna prometa. Najniža je to cijena Dalekovoda od 7. ožujka. Drugi je dan uzastopno na meti prodaje bio Institut IGH (ZSE:IGH-R-A) koji je srezan 1,6 posto, na 1.950 kuna, uz 141 tisuću kuna prometa.
Brodarski sektor prometom je predvodila Atlantska plovidba (ZSE:ATPL-R-A) koja je ostvarila 395 tisuća kuna prometa no prodaja dvaju brodova donijela je dionicama tek pad od 1,5 posto, na 727 kuna. Uljanik plovidba (ZSE:ULPL-R-A) ostvarila je mizernih 76 tisuća kuna prometa uz pad cijene od 0,2 posto, na 616 kuna.
Plasman Cedevite na Final Four Eurokupa nije donio pretjerani odjek kod dionica Atlantic Grupe (ZSE:ATGR-R-A) koje su bile razočarenje dana sa samo 31 tisućom kuna prometa i padom cijene od 0,1 posto, na 798,95 kuna.
Najveće žrtve Todorićevog neuspjeha bit će LEDO i ZVIJEZDA . [bye] [bye] [bye] [bye] [bye]

Plasman Cedevite na Final Four Eurokupa nije donio pretjerani odjek kod dionica Atlantic Grupe (ZSE:ATGR-R-A) koje su bile razočarenje dana sa samo 31 tisućom kuna prometa i padom cijene od 0,1 posto, na 798,95 kuna
Najveće žrtve Todorićevog neuspjeha bit će LEDO i ZVIJEZDA . [bye] [bye] [bye] [bye] [bye]

Bože dragi…pomozi mu…uzmi ga…pliz…još danas

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Golube, zahebo si sada sam sebe sa ovim što si pisao danas, budeš vidio uskoro! Bolje ti je bilo da si šutao!

Unilife braćo !

Kressho

http://ir.unilife.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=442248

ETO – KAO ŠTO SAM I OBEĆAO … KADA PRODJE DANASNJI DAN …

Bez brige, kada lijepo sve procitate dvaputa javite se ovdje po "još"… Častim do sutra u podne, onda palim za Gatwick u 3 sata Easyjetchinom …
Jer u lokalnim Londonjerskim dnevnicima je već izašao niz natječaja za poslove koji ce se obavljati "negdje u okolici Splita, u blizini aerodroma.." … Pa cu vam iz prve ruke moci javiti da li se lokacije podudaraju !
[thumbsup]

Playboy Intelligence – 1st Class Ride
(molim ne cenzurirati)
[thumbsup] [wink]

Farmaceuti će kupiti zemlju od 100 mil. eura za proizvodnju? ima toga po puno nizoj cijeni u slavoniji.
Lupas li ga,lupas. Puno mi je zanimljivija bila prosla teorija.

Ja stvarno ne znam čemu više ovakvi navlakački postovi, kad je već neko vrijeme prema trgovanju vidljivo da je većina špekulanata izašla iz KSST, a unutra je ostalo njih par koji se svakodnevno zabavljaju nalozima od 1-2 komada s obje strane spektra.
Oni koji su unutra dugoročno od ranije ionako čekaju rasplet natječaja i vjeruju u svoju investiciju, a oni koji su igrom slučaja "zaglavili" ionako ne mogu van bez popriličnih gubitaka, tako da je ovdje za većinu najinteresantniji period prošao i ne očekuje se novih uzbudjenja do objave rezultata.

Ja stvarno ne znam čemu više ovakvi navlakački postovi, kad je već neko vrijeme prema trgovanju vidljivo da je većina špekulanata izašla iz KSST…

Isuse Boze, pa tko te pusti da ovakve neistinine i neprovjerene tvrdnje plasiras ovdje i prodjes neizblamiran od strane spekulanata koje ovdje spominjes…
Pa covjece jesi li ti svjestan uopce da niti jedan dobar spekulant nije izisao iz KSST osim Golubva koji je ionako planirao shortati pa cemo vidjeti hoce li stici iduci tj _ _

Svi mi ostali smo izlazili na 4800 do 4600 , veci ni sa time, i potom dokupljivali vece kolicine od one koju smo imali na pocetku …
Ne shvacam, ocito je da nemas listu dionicara pa lupas bezveze , ali svejedno – zar te nije sram ?

Jedina ekipa koja je ovdje izasla proteklih tjedana su isti oni koji su prije natjecaja drukali pad a kupovali su u pravilu skuplje nego sto su prodavali ovih dana, vodjeni svojim unutarnjim strahovima i sumnjama sto je normalno za obicne igrace.

Mi spekulanti smo sasvim jedna druga prica, i zamolio bih da od sada svatko pise za sebe, a ne da plasira ovakve notorne lazi u ime svih spekulanata a koji dobro znaju tko je izasao – nitko ili 1 do 2, a tko nije – svi ostali [wink] [cool] [proud]

Kressho

New Report

Close