Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Kolega niksone
Ne gurajte njušku gdje joj nije mjesto jer takve obicno zahvati mišolovka..
Ako ne znate sto sam tocno napisao, nemojte vaditi ni iz konteksta napisano..
katastrofican pogled je Prechterov pogled a ja sam napisao da NE VJERUJEM u njega..
I da ponavim, JA VRLO RIJETKO GRIJEŠIM, to je glavna razlika mene i ostalih ovdje…
Metode kojima analiziram indexe su MOJE METODE, razvijene MOJIM nacinom…
Meni je jasno da si ti imao svojih "bisera", pa ti si cijeli jedan biser, ali nekako ti ne stoji da ti komentiraš moje analize…to je kao da Kia govori BMW-u da mu motori nisu dobri
na ovo samo mogu dodati da je neznanje majka bahatosti [bye]
na ovo samo mogu dodati da je neznanje majka bahatosti [bye]
nadam se da ste kupili plastiku po 100 kn kad ste me pitali na p.m. kada ju ocekujem na 140 kn
isto kao što nisam kupio atgr na 800 kad je trebala na 900. ali nije to poanta, poanta je način komunikacije prema neistomišljenicima. dosad nisam upoznao nikog tko nije pogriješio a cijenim svakoga tko posta svoje viđenje. upravo zato se i posta da se vide i ostala mišljenja a ne da se dokaže tko dalje p.ša
isto kao što nisam kupio atgr na 800 kad je trebala na 900. ali nije to poanta, poanta je način komunikacije prema neistomišljenicima. dosad nisam upoznao nikog tko nije pogriješio a cijenim svakoga tko posta svoje viđenje. upravo zato se i posta da se vide i ostala mišljenja a ne da se dokaže tko dalje p.ša
šteta što niste..niste nista izgubili, a jos ako ste usli na 730 u atgr kad je probila trokut cak ste i u plusu 10 %
Nista se vi nemojte zivcirati, polako, s vremenom cete nauciti..
a sad me ispricajte, narednih 2 tjedna cu rjedje pisati, jer idem na jedno putovanje…laptop ne nosim sa sobom, a prek mobitela mi nije bas zgodno pisat…
cash -dinice cca 50-50
top pozicija u dionicama kodt..
lijep pozdrav svima i sretno na burzi
[thumbsup]
šteta što niste..niste nista izgubili, a jos ako ste usli na 730 u atgr kad je probila trokut cak ste i u plusu 10 %
Nista se vi nemojte zivcirati, polako, s vremenom cete nauciti..
a sad me ispricajte, narednih 2 tjedna cu rjedje pisati, jer idem na jedno putovanje…laptop ne nosim sa sobom, a prek mobitela mi nije bas zgodno pisat…
cash -dinice cca 50-50
top pozicija u dionicama kodt..
lijep pozdrav svima i sretno na burzi
[thumbsup]
[/quote]
odi odi…da forumasi odmore od tebe,,buduci da si vecinu dobro izvrijedjao zadnjih dana- mjeseci
Kolega asanoviću
Idem popodne, a vi pripazite da ne napravite još koji požar [thumbsup]
plavi@ kako ASK na LKPC????? [lol] [lol] [lol] jel gori ,,jel treba vatrogasce [lol] [lol] [lol]
[cry] [bye] [bye]
USKORO POČINJE ISKRCAVANJE NA TEHNICI I ZVIJEZDI
Mirovinci moraju prodavati Tehniku i Zvijezdu
Kompanija ima nisku kapitalizaciju
Hanfa je domaćim obveznim mirovinskim fondvima opet produžila rok za usklađivanje aktivnosti ulaganja imovine.
Dubravko Štimac, PBZ/CO obvezni mirovinski fond Dubravko Štimac, PBZ/CO obvezni mirovinski fond Ovoga puta “krivci” su dionice Tehnike i Zvijezde. AZ obvezni mirovinski fond u Tehnici ima, prema podacima Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD), ukupno 2186 komada dionica, što je 1,15 posto udjela. Dionica se moraju riješiti do listopada. Ostali OMF-ovi isto tako imaju rok do listopada ove godine u kojem, po Zakonu o obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima, moraju prodati dionice Tehnike. Uz spomenuto izdanje, PBZ Croatia osiguranje mirovinski fond i Raiffeisen OMF moraju još prodati i dionice Zvjezde. Točnije, PBZ CO posjeduje ukupno 900 komada dionica Zvijezde što je 0,9 posto udjela, dok Raiffeisen fond ima 420 dionica Zvjezde , što čini 0,42 posto udjela. Ovo je drugi puta kako Hanfa produžuje rok mirovincima. Naime, prošloga tjedna Hanfa je fondovima izdala rješenje prema kojemu moraju prilagoditi portfelje zbog ulaganja u dionice Čakovečkih mlinova jer je tržišna kapitalizacija pala ispod 600 milijuna kuna. Podsjetimo, u posljednjih nekoliko mjeseci Hanfa je fondovima izrekla nekoliko mjera po kojima oni moraju uskladiti svoja ulaganja, odnosno prodati dionice ili čekati da im cijena opet naraste kako bi društvima porasla i kapitalizacija. No kako bi prodaja tih dionica i dalje snizila njihovu cijenu, to je vidljivija problematičnost te odredbe. Kako smo već pisali, fondovi već dulje vrijeme upozoravaju na taj problem, no zasad se rješenje ne vidi. Problem je prije svega nastao zbog snažnog pada vrijednosti dionica uslijed svjetske financijske i gospodarske krize. Svakako rasprodati dionice Tehnike i Zvijezde prije fondova i kasnije od njih dokupiti jeftinije kao što rade trejderi .
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
Šefe nepogrešiv kao i DELUX .
plavi @ kad ti ides na put da pripazimo na ASK LKPC da ne pobjegne ?????? kupnja ne posustaje
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
javio mi kolega da je na radiju split maloprije emitiran prilog o posjetu izraelskog veleposlanika berketu i kaštelima te da je ovaj naglasio veliko iskustvo izraela u navodnjavanju i poljoprivrednoj proizvodnji [thumbsup] ,
spomenuo mi je još nešto o nekom slancu u pekari kod nekog šiptara u kaštelima al to nisam baš posložio [huh]
pošto kupih po to i prodajem..