BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)

Vidim ovdje se i dalje mlati prazna slama.. Ekipo imam tužnu vijest za sve vas, ravno iz novinarskih kuloara, a nekim čudom – ovo je baš klasična "novinarska" dionica …

Heh, i samo ime joj kaže.

Uglavnom, priča se da još ništa od squeeza do kraja ove godine, i da je lako moguce da ce VTS ponistiti tu odluku.

Tamo je u "hitnom postupku" kao što sam ranije ovdje pisao (možete nazvati VTS u Zagrebu, ima broj tu na internetu) – ali ne odluka o istiskivanju, već "poništenje odluke o istiskivanju".

Osim toga, kruži još i priča da neka grupa udruženo skuplja dionice za određenog naručioca (pretpostavimo koga) , te da su još prilično daleko od zadanog cilja.

Kressho

di su se sakrili jahači burze ,gdje je nestao rodeo

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Šta to pada???? Pada vl…ovi KROBEX [bye] [bye]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Čekam i dalje realnu cijenu ovog trenutka od 900 kn za dokup na Burzi !
Evo činjenica :
S obzirom na stanje na sjeveru Afrike , u Sredozemlju ,
S obzirom da se nezna kad će biti gotov Koridor V ,
S obzirom na gospodarstvo u BiH ,
S obzirom na mutež oko JP LKPC ,
S obzirom na prosvjede diljem Hrvatske ,
mislim da je realna cijena 900 kn !

.

Premješteno iz teme: DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Evo samo jedan info sto mi je danas rekao poznanik sto radi u Đuro Đaković TEP-u.
Kaze da se stalno dijele otkazi i da nemaju nikakvih novih poslova.
Isto tako mi je rekao da ne mogu konkurirati poljacima ni kinezima i da su poslali hrpu ponuda,ali niti jedan posao nisu dobili.

Vjerujte mi da ni ostatak Đure ne radi bolje.Izvjesca zadnjih par godina sve govore.

Ovo je dobronamjeran savjet da se posteni ne bi upecali na drukerske postove pa izgubili novac.
Muka mi je od clanova koji konstantno navlace naivce na kupnju dionica ovakvih firmi.
Pogledajte temu Ingre,lako moguce da ce i ovdje biti tako.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Pred nama je tjedan rasta dionica građevinara
Datum objave: 8.3.2011 | 8:29
Zadnja izmjena: 8.3.2011 | 8:59
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Jutrošnji pad nafte oporavio indekse
Autor/izvor: SEEbiz / H

TOKYO – Na azijskim su se burzama cijene dionica jutros oporavile, nakon jučerašnjeg oštrog pada, no visoke cijene nafte onemogućuju znatnije dobitke.
Na Tokijskoj je burzi Nikkei indeks do 7,30 sati ojačao 0,2 posto, dok su cijene dionica u Australiji, Hong Kongu, Singapuru i Južnoj Koreji porasle između 0,1 i 0,9 posto. U Šangaju burzovni indeks stagnira, dok je MSCI indeks azijsko-pacifičkih dionica, bez japanskih, u 7,30 sati bio na dobitku 0,28 posto. Nakon što se jučer primaknula razini od 107 dolara po barelu, jutros se terminska cijena nafte na burzi u New Yorku kreće oko 105,10 dolara. To pogoduje tržištima kapitala, koja su ovih dana bila pod snažnim pritiskom zbog skoka cijena ‘crnog zlata’ na najviše razine u dvije i pol godine.
„Zahvaljujući zaradama kompanija, tržišni se fundamenti oporavljaju, pa su dugoročniji izgledi povoljni. No, kratkoročno bi moglo doći do korekcije cijena dionica na niže zbog nestabilne situacije na Bliskom istoku, što potiče rast cijena nafte“, kaže Hajime Nakajima, direktor u tvrtki Cosmo Securities. Na valutnim je, pak, tržištima zaustavljen uspon eura. Zbog izgleda da će već idućega mjeseca Europska središnja banka povećati ključne kamatne stope kako bi suzbila inflaciju, posljednjih je dana tečaj eura snažno rastao, pa je jučer dosegnuo 1,4036 dolara, najvišu razinu u četiri mjeseca.
No, nakon što je agencija Moody’s srezala kreditni rejting Grčkoj za čak tri stupnja, euro je posustao, pa se jutros njegova cijena kreće oko 1,3975 dolara.
U odnosu na japansku valutu, tečaj eura stabilno se kreće oko 115 jena.
Cijena dolara prema japanskoj valuti kreće se, pak, oko 82,30 jena.
Najbolja ulaganja na hrvatskoj burzi .
1 ) IGH
2 ) TEHNIKA
3 ) VIADUKT
4 ) INGRA
5 ) Slatinska banka
Jedana od najboljih kupnji na našoj burzi svakako je kupnja dionica Slatinske banke koja je još uvijek u većinskom vlasništvu malih dioničara. Bilo tko da ju želi preuzeti mora izaći s javnom ponudom. Ako se sjećate VABA je kupovala po 550 kuna i baš se nešto nije proslavila niti skupila značajniju količinu. Sad je kriza i veliki love u mutnom besramno po samo 100 kuna , no netreba sad prodavati i šopati debelu gusku. Svaki dioničar bi trebao u granicama svojih mogućnosti dokupiti dionice Slatinske banke i tako povećati udio u ovoj banci. Kad se burza oporavi bit će vam kasno i žao što niste skupljali ovaj nebrušeni dijamant .
Jedino IGH i TEHNIKA mogu zamjeniti INU na samom vrhu tržišta što znači i veliki porast cijene ovih dionica .
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

. Najbolja ulaganja na hrvatskoj burzi .
1 ) IGH
2 ) TEHNIKA
3 ) VIADUKT
4 ) INGRA
5 ) Slatinska banka
Kad
se burza oporavi bit će vam kasno i žao što niste skupljali ovaj nebrušeni dijamant .

¸
Ovdje je ključno "KAD", a do tada bu još bilo takve rokavele da će se moći skupljati što se hoće po takvoj sići da ti pamet stane. Zato dragi investitori čuvajte novce jer još nije pravo vrijeme za kupnju. Samo strpljivo i ne nasjedajte bedastoćama.

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Dana veći rast na dionicama građevinara IGH , TEHNIKA , VIDUKT i INGRA
Datum objave: 9.3.2011 | 8:24
Zadnja izmjena: 9.3.2011 | 8:35
AMERIČKO TRŽIŠTE

Wall Street: Pad cijene nafte podigao Dow Jones iznad 12.200

Autor/izvor: SEEbiz / H
NEW YORK – U utorak su na Wall Streetu cijene dionica porasle jer su ulagače ohrabrili pad cijena nafte s najviših razina u dvije i pol godine i bolji nego što se procjenjivalo poslovni planovi Bank of America
.
Dow Jones indeks skočio je 1,03 posto, na 12.214 bodova, dok je S&P 500 porastao 0,89 posto, na 1.321 bod, a Nasdaq indeks 0,73 posto, na 2.765 bodova.
Pozitivno je na tržište djelovao pad cijena nafte, nakon vijesti da članice OPEC-a razmatraju mogućnosti povećanja proizvodnje, po prvi puta nakon dvije godine, kako bi se spriječili poremećaji na tržištima nafte, izazvani sukobom u Libiji i nemirima na Bliskom istoku.
Terminska cijena nafte na burzi u New Yorku pala je 0,5 posto, na 105 dolara po barelu, dok je na Londonskom tržištu potonula gotovo 2 posto, na 113,10 dolara.
To je ublažilo strahovanja ulagača od negativnog utjecaja visokih cijena nafte na oporavak najvećih svjetskih gospodarstava. Od početka mjeseca cijene ‘crnog zlata’ porasle su više od 9 posto.
Zahvaljujući padu cijena nafte, jučer su porasle cijene dionica u devet od 10 sektora S&P indeksa. Jedini gubitnik bio je energetski sektor, s padom od 0,6 posto.
Među najvećim je dobitnicima bio S&P indeks financijskog sektora, koji je skočio 2,2 posto. To se ponajviše zahvaljuje objavi boljih poslovnih planova Bank of America nego što su analitičari predviđali.Cijena dionice Bank of America skočila je 4,7 posto, a poskupile su i dionice drugih banaka jer se ulagači nadaju da bi s jačanjem poslovanja banke uskoro mogle povećati dividende. Od izbijanja financijske krize 2008. godine banke su oštro srezale dividende kako bi smanjile troškove.
Najbolja ulaganja na hrvatskoj burzi .
1 ) IGH
2 ) TEHNIKA
3 ) VIADUKT
4 ) INGRA
5 ) Slatinska banka
Jedana od najboljih kupnji na našoj burzi svakako je kupnja dionica Slatinske banke koja je još uvijek u većinskom vlasništvu malih dioničara. Bilo tko da ju želi preuzeti mora izaći s javnom ponudom. Ako se sjećate VABA je kupovala po 550 kuna i baš se nešto nije proslavila niti skupila značajniju količinu. Sad je kriza i veliki love u mutnom besramno po samo 100 kuna , no netreba sad prodavati i šopati debelu gusku. Svaki dioničar bi trebao u granicama svojih mogućnosti dokupiti dionice Slatinske banke i tako povećati udio u ovoj banci. Kad se burza oporavi bit će vam kasno i žao što niste skupljali ovaj nebrušeni dijamant .
Jedino IGH i TEHNIKA mogu zamjeniti INU na samom vrhu tržišta što znači i veliki porast cijene ovih dionica .
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

hahahaha 60 komada i to je 90% promjena u top 10 u zadnjih ne znam ni ja koliko tjedana. pa više sam ih ja protrgovao u to vrijeme.

Ovo danas prosto sumnjam da je bio netko od malih a taj je izgleda spreman ići do kraja.
[/quote]

Kakav je to neznalica da se pozicionirao sa 100 kom na bidu ? [wink]
[/quote]
Kolega šta si pisao kad sam govorio da kupujem DLKV i da se biježi od LKPC do prospekta i tada si mi
računao koliki je minus e pa sad digitron u ruke pola DLKV sam prodao 500 komada dobit u prosjeku
15 kuna i rekao sam ti da ćeš mi izračunati dobit pošto ja to ne znam.Kad sam govorio da se maknete
od LKPC i kupujete DLKV po 245-255 sijetite se šta ste pisali.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

@ Hateovac

bilo je krajnje vrijeme da nesto zaradis jer si do sada furt pusio

Oštar pad europskih burzovnih indeksa
Danas bi moglo biti zapravo danas ĆE BITI čupavo.
Keš is king zato ne kupujte preuranjeno jer nikuda nećete zakasniti.
Ne pomažite ovima kaj su zaglibili u bezvrijedne papire da se preko vaše grbače izvuku.
LP [thumbsup]

Oštar pad europskih burzovnih indeksa
Danas bi moglo biti zapravo danas ĆE BITI čupavo.
Keš is king zato ne kupujte preuranjeno jer nikuda nećete zakasniti.
Ne pomažite ovima kaj su zaglibili u bezvrijedne papire da se preko vaše grbače izvuku.
LP [thumbsup]

Zanimljivo je vidjeti dobronamjeran savjet " uvijek dežurnog " kolege on niti je zaglibio , niti misli zaglibiti dionice ga ne zanimaju a nema svoj mir niti početkom vikenda . Piše li ga piše i prodaje jeftinu demagogiju a svima je jasno da je zaglibio čim se ne skida s foruma . Pravi igrači koji su prodali dionice u pravo vrijeme više ne piskaraju po forumu kao jadnici već uživaju u životu .

New Report

Close