BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: DLKV (Dalekovod d.d.)

O.k. onda ovako: koliko vas je od mene dobilo info. kakvo će biti FI (tjedan dana prije objave) I da od Varšave ništa? I kako sam ja to mogao znati? Ja sam vama pomogao, da vidim sada vas.

Ja ti na žalost mogu samo popravljati ocjene…, zahvaljujem se na svemu…. [wink]
[/quote]
Kao ocijene su bitne, a nije li bitnije što Alabaama ima informacije iz prve ruke, da, da iz prve ruke, neželim ga totalno ogoliti, pa on zna da ja dobro znam, al čovjeku takvog uticaja, statusa, nepriliči da uopće piše na ovim stranicama,mislim da sam sve rekao,žalosno je sve to.Ipak biću fer, a on nek razmisli, on i njemu slični jel tu sve vrvi od brokera i bankara.
[/quote]

Nekidan razgovaram sa frendom koji slučajno radi u hanfi, i tako dok smo ispijali chivas (24) reče mi da rade ozbiljnu istragu u Dalekovodu i na još nekim mjestima i da će biti kaznenih prijava zbog trgovanja na osnovu korištenja povlaštenih informacija i da će članovi NO i uprave koji su prodavali krajem prvog i početkom drugog mjeseca skupo platiti svoje bahato ponašanje i očiglednu činjenicu da su dionice prodavali NA OSNOVU POVLAŠTENIH INFORMACIJA što je protuzakonito. Kaže mi isto tako da će pod istragom biti i frendovi povezane osobe članova NO i uprave koji su isto tako na osnovu njihovog infa ( također povlaštene informacije ) prodavali dionice, zato kolege malo skromnosti, posebno alabama koji se javno hvali na ovom forumu da je imao povlaštene informacije i da ih je dilao privatnom poštom na ovom forumu. Konačno je došlo vrijeme da hanfa pokaže mišiće, a ovo je savršeno lagan slučaj čak i za njeh. Pozdrav alabami i njegovom prijatelju iz uprave dlkv jer će mu moći pjevati ono staru "sve je to od lošeg vina" kada bude gledao Sljeme sa prozora svoje remetiinačke rezidencije. pozz !!!

Za ići trgovati na forexu za vratit sve izgubljeno na zse…….je ravno skočit sa zgrade…..
I još nam se takovi prave pametni i busaju se u prsa ovdi na forumu…..

Za takvo nešto se ipak treba rodit,……..
nemože to svatko……
[smiley]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Što se večere tiče, i ja sam nedugo bio na večeri sa jednim članom uprave dlkv…….znamo se dugo, i tako uz dobro konavoska vina, pričali malo o dionicama dlkv. Kaže da ih nije prodao, ma ima puno lipih stvari ali nesmin pričat……………..pa zaključite šta je istina a šta nije………………

Sigurno je istina ovo da su konavoska vina dobra :-)))

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

FTSE 100 England +9.13 +0.15% 6,010.33 8:35am ET
Euronext 100 Europe +5.97 +0.82% 732.97 8:35am ET
CAC 40 France +38.52 +0.95% 4,108.90 8:35am ET
DAX Germany +91.81 +1.28% 7,276.98 8:35am ET
Swiss Market Index Switzerland +89.33 +1.37% 6,626.53 8:20am ET

Ameri sa jedan posto minusa u:
S&P +6.00 / +0.45%
Level 1,324.80
Fair Value 1,318.84
Difference 5.96
Nasdaq +10.75 / +0.46%
Level 2,356.50
Fair Value 2,346.11
Difference 10.39
Dow +51.00 / +0.42%
Level 12,161.00

A kako je to VIRO završio poštovani kolega pa da nije u stečaju nakon šta je otišao 50 posto gore.A to mu je tek odskočna daska.Da bi išta pisao o Viri moraš znati jako puno činjenica,a zadnje informacije su -osim dividende od 22 kune,da trezor i dalje kupuje svoje dionice,a neko se već tri tjedna brutalno utrpava na 450.Danas je malo palo ,pa zar je odmah smak svijeta.
DA SU ME LJUDI SLUŠALI NA VRIJEME SAD BI RADILI SVAKI PO 150 KUNA PO DIONICI I POKUPILI DIVIDENDU.
Ako je to po Vama loše onda se ja duboko ispričavam.

peyo

Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Sva sreća što topic nije tvoja privatna svojina, kao ni forum.

Navlačite ljude bezveze pričom o prodaji koja će bit kad Sanader ponovo bude premijer. Ja imam pravo da komentarišem sve što želim, ali naravno argumentovano. Firma niže gubitke iz godine u godinu i uništava sopstveni kapital.

Al nije ni narod više lud, pa neće grlom u jagode… ako se razumemo.

Svi vide da ste zapeli unutra i znaju da ćete izlazak skupo da platite, i to pozamašnim minusom na računu. No to vam je tako kad se "lačate mača" drugari… 🙂

ETO – OVAKO SU DRUKERI ISTISKIVALI EKIPU NA 700 KUNA IZ KSST-a i TO USPJESNIJE NEGO OVI DANAS NA 4000.

Fotije , nadam se da i kupovao dok si mljeo ovakve gluposti [wink]

A ovim sadašnjim drukerima bih poručio – od 700 do 4000 kn jednaka ili slična zarada kao od 4000 do 7000kn.

U prijevodu – manje pišite, više kupujte.

Jer sutra vam je POSLJEDNJI DAN kupnje KSST-a ispod 5000kn.

Tko mi ne vjeruje neka posjeti moj FACEBOOK profil – PRVI U HRVATSKOJ SAM NAJAVIO JAVNO ŠTA CE SE DOGODITI SA CIJENOM KSST-a na ZSE NEPOSREDNO NAKON ODRŽAVANJA POSLJEDNJE SJEDNICE HFP-a

KAKO SAM ZNAO ?

NEVERMIND [wink]

Kressho Biondi – MOJ POST od 18.1.2011. tamo pogledajte, zatim pogledajte povijesne podatke na zse.hr

Normalno osobno nisam kupovao KSST u to vrijeme , samo prije ili poslije, tako da nema govora o Insider Trading-u (za slučaj da nekome padne na pamet takva glupost)

Eto, tako se radi posao.

A sutra ću objaviti na FACEBOOK šta slijedi slijedeće [wink]

E da, onaj tko me pozvao na ovaj forum i kopirao moje predvidjanje sa Fejsa ovdje 19.1. nek se lagano pokopa.

Znam da je ovdje medju vama, nemam više ništa za reći na ovu temu.

Sve informacije su bile dostupne u medijima, nije bilo Insider-a, trebalo je samo pratiti i kupovati dionice.

HANFA ne može zaustaviti trgovanje jer nema niti jedne indikacije Insider Trading-a – to sam osobno istražio.

Cijena iz natječaja je procurila, no s obzirom da je već išao jedan natječaj ranije na 5500 kn nije bilo teško pretpostaviti da će novi biti barem 6500 do 7500kn.

Osim svega navedenog, na FACEBOOK stranici ce jedna žena tijekom iduceg mjeseca "zazviždati" i tko su kupci.

Jer biti će više prijava za ovu zemlju.

A vi sutra prodajte po 4400 kupljeno po 4000 i napravili ste potez stoljeća pametnjakovići [wink] [cool]

PLEJBOJ LESSONS – LIVE ON FACEBOOK NEXT MONTH TAKING 100 000 IN ONE HOUR. BE PREPARED !

Kressho

Navlačite ljude bezveze pričom o prodaji koja će bit kad Sanader ponovo bude premijer. Ja imam pravo da komentarišem sve što želim, ali naravno argumentovano. Firma niže gubitke iz godine u godinu i uništava sopstveni kapital.

Svi vide da ste zapeli unutra i znaju da ćete izlazak skupo da platite, i to pozamašnim minusom na računu. No to vam je tako kad se "lačate mača" drugari… 🙂

A ovim sadašnjim drukerima bih poručio – od 700 do 4000 kn jednaka ili slična zarada kao od 4000 do 7000kn.

PLEJBOJ LESSONS – LIVE ON FACEBOOK NEXT MONTH TAKING 100 000 IN ONE HOUR. BE PREPARED !
[/quote]

boy 4 play … da tebe nije Hairija učio matiku i postotke ? [lol]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Pa zarada je 3000 po dionici, a u prvom slučaju 3300.. Zar to nije jednako ili slično ha ?

[lol] [lol] [cool]

To što u prvom slučaju moraš dati 70 000 za ulog, a u drugom 400 000 za ulog je manje važno ako ti se u oba slučaja ulog vraća. A tebi Mećka ovaj drugi slučaj ne bi ionako trebao biti ni najmanji problem kad nosiš takav nick , a i na prvi voz si odavno zakasnio.

Ovaj po 700 u kojem se vozimo mi "socijalni slučajevi"

Laku noć , sweet dreams ekipo [yawn]

POSLOVNI.hr vs. FACEBOOK – POSLOVNI WINS IN FUN, USABILITY AND ADRENALINE CATEGORIES.

IN FACT – FACEBOOK IS A PIECE OF CRAP IN COMPARISON TO THIS FORUM [cool] [lol]

Just a boring social site created by socipatic nerd eager to peak under women’s skirts ine day …

I choose poslovni.hr [thumbsup]

Kressho

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Datum objave: 28.2.2011 | 22:31
Zadnja izmjena: 1.3.2011 | 8:01
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: Dow Jones na mjesečnoj razini ojačao 2,8%
Autor/izvor: SEEbiz
NEW YORK – Američki indeksi pobjedonosno su zaključili mjesec nakon lošeg proteklog tjedna.

Dow Jones ojačao je 0,79 posto, na 12.226,34 boda, S&P 500 porastao je 0,56 posto, na 1.327,22 boda dok je Nasdaq podigao vrijednost minimalnih 0,04 posto, na 2.782,27 bodova.

Od početka mjeseca Dow Jones je ojačao 2,8 posto i time nadmašio rast u siječnju kad je porastao 2,7 posto. Johnson&Johnson skokom od 3 posto te Verizon rastom od 2,6 posto bili su najveći dobitnici u sastavu DJIA. CBOE index volatilnosti pao je na 18 bodova.

Gubitnici dana bile su dionice iz sektora poluvodiča. iShares Semiconductor ETF izgubio je gotovo 2 posto. MEMC Electronic Materials potonuo je 6,2 posto dok je Micron Technology srezan 2,7 posto.

Enegetski je sektor bio smiren najavama Saudijske Arabije kako će proizvesti dodatne količine nafte bude li problema u libijskoj opskrbi. Analitičari JP Morgana podigli su ciljanzu cijenu nafte za ovu godinu za 14 posto. Energetski divovi bili su u plusu. ExxonMobil ojačao je 0,2 posto, a Chevron 1,6 posto.

JP Morgan blago je ojačao nakon informacije kako pregovara o preuzimanju 10 postotnog udjela u Twitteru za 450 milijuna dolara.

Berkshire Hathaway je uzletio 2,8 posto nakon što je Warren Buffett u pismu dioničarima potvrdio optimizam u vezi američke ekonomije. Također, najavio je i preuzimanja, pa je Stifel Nicolaus podigao preporuke za njegove dionice.

Amazon.com je bio među gubitnicima dana padom od 2,2 posto što je posljednica rezanja preporukla od strane analitičara UBS-a. Snižena je i ciljana cijena sa 195 na 180 dolara.
Najbolja ulaganja na hrvatskoj burzi .
1 ) IGH
2 ) TEHNIKA
3 ) VIADUKT
4 ) INGRA
5 ) Slatinska banka
Jedana od najboljih kupnji na našoj burzi svakako je kupnja dionica Slatinske banke koja je još uvijek u većinskom vlasništvu malih dioničara. Bilo tko da ju želi preuzeti mora izaći s javnom ponudom. Ako se sjećate VABA je kupovala po 550 kuna i baš se nešto nije proslavila niti skupila značajniju količinu. Sad je kriza i veliki love u mutnom besramno po samo 100 kuna , no netreba sad prodavati i šopati debelu gusku. Svaki dioničar bi trebao u granicama svojih mogućnosti dokupiti dionice Slatinske banke i tako povećati udio u ovoj banci. Kad se burza oporavi bit će vam kasno i žao što niste skupljali ovaj nebrušeni dijamant .
Jedino IGH i TEHNIKA mogu zamjeniti INU na samom vrhu tržišta što znači i veliki porast cijene ovih dionica . A sad pogledajte malo zelenilo europskih burzi sve burze rastu osim naše smijurije od burzice link :
Vaš link [thumbsup] [thumbsup] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

jadna li je ova burza , van svake pameti
kad bi tribalo rasti ona tone ,i čovik pomisli ajde krenut će i ima razloga ali šipak
kad potone misliš nema šanse da seoporavi ona hop hop bez ikakvog razloga
sad sse pitam di sam ja tu a di ste vi?
ajde crobex je bio potonuo na 1222 a sad je na 2241
sad bi po logici tribalo da smo bogatiji uduplo ali nije baš tako jel da
baš je ovaj crobex blues , svira po svome a boli ga neka stvar za nas

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Za ići trgovati na forexu za vratit sve izgubljeno na zse…….je ravno skočit sa zgrade…..
I još nam se takovi prave pametni i busaju se u prsa ovdi na forumu…..

Za takvo nešto se ipak treba rodit,……..
nemože to svatko……
[smiley]

slažem se s kolegom ,pravi igrači na forexu rijetko koriste polugu , ima sam ja prijatelja pa je popušio sve ,čak ga je jedno vrime krenulo,,, nije moga otići ni na wc se popišati

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

jadna li je ova burza , van svake pameti
kad bi tribalo rasti ona tone ,i čovik pomisli ajde krenut će i ima razloga ali šipak
kad potone misliš nema šanse da seoporavi ona hop hop bez ikakvog razloga
sad sse pitam di sam ja tu a di ste vi?
ajde crobex je bio potonuo na 1222 a sad je na 2241
sad bi po logici tribalo da smo bogatiji uduplo ali nije baš tako jel da
baš je ovaj crobex blues , svira po svome a boli ga neka stvar za nas

čekaj kad ode Jure van o ruča s nekim poduzetnikom,pa da vidiš rasta naše burze,
il kad neki list na Tajladnu objavi d aimamo lijepo more
il kad objave da će dionica Zdenke biti na albanskoj burzi
zato budi strpljiv i čekaj ,d avidiš divljanja cjena naših dionica

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Vi što mislite da će te dobiti dionice po nekakvim povlaštenim uvjetima u 2 krugu, varate se, jer dionica više nema, naime radnici LKPC SU UZELI SVIH 51740 dionica po 400 kn koje će biti zamrznute na 5 god.

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

New Report

Close