BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

nemaju trunka postovanja prema malim dionicarima
HANFA ovakve dionice treba maknuti s burze

Slazem se..
Ja cu ulagati u hdel kad mi dividenda od kodt-a bude omogucila kupnju jedan za jedan…ko zna, mozda to bude vec iduce godine [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Ti i ostali fond menageri cete kupovati uskoro na 450-500.

nemaju trunka postovanja prema malim dionicarima
HANFA ovakve dionice treba maknuti s burze

Slazem se..
Ja cu ulagati u hdel kad mi dividenda od kodt-a bude omogucila kupnju jedan za jedan…ko zna, mozda to bude vec iduce godine [thumbsup]
[/quote]

http://www.youtube.com/user/arsarcastica?feature=mhum#p/u/3/RdD5XNUa2wc

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

KONAČNO CROBEX IDUĆI TJEDAN IDE
NA 3.000 BODOVA DANAS NOVA NAVALA
NA KUPNJU GRAĐEVINARA
I TO IGH , TEHNIKU , VIADUKT , INGRU i
NAJBOLJU HRVATSKU BANKU SLATINSKU BANKU
Datum objave: 18.2.2011 | 9:52
Zadnja izmjena: 18.2.2011 | 10:31
TRŽIŠTE KAPITALA
EU tržišta: Energetski sektor diže indekse
Autor/izvor: SEEbiz

FRANKFURT – Europska su tržišta jutros otvorila u plusu i šesti uzastopni dan, ovaj put gorivo daju energetske dionice.

FTSEurofirst 300 ojačao je 0,2 posto, na 1.189,73 boda nakon što je jučer dosegnuo novu najvišu razinu u 29 mjeseci. Dobitnik je prijepodneva Lafarge koji je uzletio 3,7 posto na krilima poboljšane prognoze potražnje za cementom u ovoj godini.

Ipak, energetski je sektor dao najviše dobitnika zaslugom cijena nafte. STOXX Europe 600 Oil & Gas indeks ojačao je 0,6 posto. Analitičari drže kako će fokus i danas biti na objavi poslovnih rezultata, no na oprez motivira nestabilnost na Bliskom istoku.
Najbolja ulaganja na hrvatskoj burzi .
1 ) IGH
2 ) TEHNIKA
3 ) VIADUKT
4 ) INGRA
5 ) Slatinska banka
Jedana od najboljih kupnji na našoj burzi svakako je kupnja dionica Slatinske banke koja je još uvijek u većinskom vlasništvu malih dioničara. Bilo tko da ju želi preuzeti mora izaći s javnom ponudom. Ako se sjećate VABA je kupovala po 550 kuna i baš se nešto nije proslavila niti skupila značajniju količinu. Sad je kriza i veliki love u mutnom besramno po samo 100 kuna , no netreba sad prodavati i šopati debelu gusku. Svaki dioničar bi trebao u granicama svojih mogućnosti dokupiti dionice Slatinske banke i tako povećati udio u ovoj banci. Kad se burza oporavi bit će vam kasno i žao što niste skupljali ovaj nebrušeni dijamant . Jedino IGH i TEHNIKA mogu zamjeniti INU na samom vrhu tržišta što znači i veliki porast cijene ovih dionica .
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Daj se uozbilji! Nemozes kasniti svako jutro!!! Sad sam ja zakasnio sa ulaskom u doticne dionice. [lol]

Daj se uozbilji! Nemozes kasniti svako jutro!!! Sad sam ja zakasnio sa ulaskom u doticne dionice. [lol]

[cool] Što da ti kažem kolega veliki ljudi puno rade i stalno negdje kasne ali bit će bolje . [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Neće ti biti smiješno kad Hidrica ode na 1200kn!!! LOOOOOOOOL

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

KONAČNO CROBEX IDUĆI TJEDAN IDE NA 3.000 BODOVA
Jedino IGH i TEHNIKA mogu zamjeniti INU na samom vrhu tržišta.

Kolega, ja kažem da će po brutalno bezobraznom rastu prednjačiti TEP i ZVEČEVO, a slijedit će:
– HDEL
– VDKT
– HRDH
– IPKK
– THNK
– TISAK
– VIRO
– IGH

Očekujem rast nekih 250-700% na dotičnim dionicama!

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Kolega, ja kažem da će po brutalno bezobraznom rastu prednjačiti TEP i ZVEČEVO, a slijedit će:
– HDEL
– VDKT
– HRDH
– IPKK
– THNK
– TISAK
– VIRO
– IGH

[/quote]
[cool]

Hrana da ,ali bauštelci ne.Mislim da griješite poštovani kolege,čeka nas jedna deblja korekcija,dok se ne vidi kako će proći Bliski Istok.Mislim da ovaj a možda čak i idući tjedan vrijedi ona STRPLJEN SPAŠEN.

peyo

– HDEL
– VDKT
– HRDH
– IPKK
– THNK
– TISAK
– VIRO
– IGH

[/quote]

ma tako je! i to sve ide danas gore po 700% !!! [lol] [bye] [lol]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Hrana da ,ali bauštelci ne.Mislim da griješite poštovani kolege,čeka nas jedna deblja korekcija,dok se ne vidi kako će proći Bliski Istok.Mislim da ovaj a možda čak i idući tjedan vrijedi ona STRPLJEN SPAŠEN.

Potpisujem!
Kakvi građevinari, crni DENIRO. Pogledaj si intervju sa Miličićem (DLKV) u VL.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close