Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)
nemaju trunka postovanja prema malim dionicarima
HANFA ovakve dionice treba maknuti s burze
Slazem se..
Ja cu ulagati u hdel kad mi dividenda od kodt-a bude omogucila kupnju jedan za jedan…ko zna, mozda to bude vec iduce godine [thumbsup]
Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)
Ti i ostali fond menageri cete kupovati uskoro na 450-500.
Slazem se..
Ja cu ulagati u hdel kad mi dividenda od kodt-a bude omogucila kupnju jedan za jedan…ko zna, mozda to bude vec iduce godine [thumbsup]
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
KONAČNO CROBEX IDUĆI TJEDAN IDE
NA 3.000 BODOVA DANAS NOVA NAVALA
NA KUPNJU GRAĐEVINARA
I TO IGH , TEHNIKU , VIADUKT , INGRU i
NAJBOLJU HRVATSKU BANKU SLATINSKU BANKU
Datum objave: 18.2.2011 | 9:52
Zadnja izmjena: 18.2.2011 | 10:31
TRŽIŠTE KAPITALA
EU tržišta: Energetski sektor diže indekse
Autor/izvor: SEEbiz
FRANKFURT – Europska su tržišta jutros otvorila u plusu i šesti uzastopni dan, ovaj put gorivo daju energetske dionice.
FTSEurofirst 300 ojačao je 0,2 posto, na 1.189,73 boda nakon što je jučer dosegnuo novu najvišu razinu u 29 mjeseci. Dobitnik je prijepodneva Lafarge koji je uzletio 3,7 posto na krilima poboljšane prognoze potražnje za cementom u ovoj godini.
Ipak, energetski je sektor dao najviše dobitnika zaslugom cijena nafte. STOXX Europe 600 Oil & Gas indeks ojačao je 0,6 posto. Analitičari drže kako će fokus i danas biti na objavi poslovnih rezultata, no na oprez motivira nestabilnost na Bliskom istoku.
Najbolja ulaganja na hrvatskoj burzi .
1 ) IGH
2 ) TEHNIKA
3 ) VIADUKT
4 ) INGRA
5 ) Slatinska banka
Jedana od najboljih kupnji na našoj burzi svakako je kupnja dionica Slatinske banke koja je još uvijek u većinskom vlasništvu malih dioničara. Bilo tko da ju želi preuzeti mora izaći s javnom ponudom. Ako se sjećate VABA je kupovala po 550 kuna i baš se nešto nije proslavila niti skupila značajniju količinu. Sad je kriza i veliki love u mutnom besramno po samo 100 kuna , no netreba sad prodavati i šopati debelu gusku. Svaki dioničar bi trebao u granicama svojih mogućnosti dokupiti dionice Slatinske banke i tako povećati udio u ovoj banci. Kad se burza oporavi bit će vam kasno i žao što niste skupljali ovaj nebrušeni dijamant . Jedino IGH i TEHNIKA mogu zamjeniti INU na samom vrhu tržišta što znači i veliki porast cijene ovih dionica . [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
Daj se uozbilji! Nemozes kasniti svako jutro!!! Sad sam ja zakasnio sa ulaskom u doticne dionice. [lol]
Daj se uozbilji! Nemozes kasniti svako jutro!!! Sad sam ja zakasnio sa ulaskom u doticne dionice. [lol]
[cool] Što da ti kažem kolega veliki ljudi puno rade i stalno negdje kasne ali bit će bolje . [thumbsup]
Neće ti biti smiješno kad Hidrica ode na 1200kn!!! LOOOOOOOOL
KONAČNO CROBEX IDUĆI TJEDAN IDE NA 3.000 BODOVA
Jedino IGH i TEHNIKA mogu zamjeniti INU na samom vrhu tržišta.
Kolega, ja kažem da će po brutalno bezobraznom rastu prednjačiti TEP i ZVEČEVO, a slijedit će:
– HDEL
– VDKT
– HRDH
– IPKK
– THNK
– TISAK
– VIRO
– IGH
Očekujem rast nekih 250-700% na dotičnim dionicama!
Kolega, ja kažem da će po brutalno bezobraznom rastu prednjačiti TEP i ZVEČEVO, a slijedit će:
– HDEL
– VDKT
– HRDH
– IPKK
– THNK
– TISAK
– VIRO
– IGH
[/quote]
[cool]
Hrana da ,ali bauštelci ne.Mislim da griješite poštovani kolege,čeka nas jedna deblja korekcija,dok se ne vidi kako će proći Bliski Istok.Mislim da ovaj a možda čak i idući tjedan vrijedi ona STRPLJEN SPAŠEN.
– HDEL
– VDKT
– HRDH
– IPKK
– THNK
– TISAK
– VIRO
– IGH
[/quote]
ma tako je! i to sve ide danas gore po 700% !!! [lol] [bye] [lol]
Hrana da ,ali bauštelci ne.Mislim da griješite poštovani kolege,čeka nas jedna deblja korekcija,dok se ne vidi kako će proći Bliski Istok.Mislim da ovaj a možda čak i idući tjedan vrijedi ona STRPLJEN SPAŠEN.
Potpisujem!
Kakvi građevinari, crni DENIRO. Pogledaj si intervju sa Miličićem (DLKV) u VL.