BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Kolega
Opet cete ostati kako vi volite reci s fenjerom u ruci…
Al sta vas briga vi ste se naviknuli na to ko magarac na batine…

Nego imam jedno pitanje, prosli put sam ga postavio ali odgovora nigdje…
Koliku dobit ocekujete u zadnjem kvartalu za hdel i koliku dividendu?

isto pitanje i tebi za KODT?

svakoga dana u svakom pogledu...

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] Danas u jednom bloku kupljeno 27.000 dionica Slatinske banke za 3.122.349,00 kuna , očito veliki koji znašto radi , a ja ponavljam kao papagaj kupujte , kupujte no samo pojedinci poslušaju . [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

mislim da naivce sad hvataju da kupe ht i prodaju ostale dionice, ne kažem da ht neće porasti do 350 kn ali činjenice je da bi druge mogle potegnuti do 60%

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

razlika je samo sto ce na drugim dionicama MOZDA zaradit 60% mozda i izguvit koji postotak.
na HT SIGURNO ubost 5% ako ne i 10%.
usto iz HT-a se mozes iskrcat i milju kuna bez da izgubis previse a iz vecine dionica nemres ni 20.000 izvadit bez da potopis dionicu 2%

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

ja danas izasao,dobio jednu info. izgleda da smo svi skupa popusili…

I ja sam danas dobio jednu info….navodno svi forumaši moraju proučiti pravila foruma. Da to stvarno i rade nebi bilo postova tipa –ja sam danas dobio jednu info-

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ne, ti si popušio! Znam i zašto, jer si kupio po 4000 kn, a prodao po 3000. 100% sam siguran u ovo što piše, a ako hoćeš mogu ti na privat potvrditi kako!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

ha ha ha
i jos me netko ocjenio sa sto,da malo pratite forum ksst,shvatili bi zasto sam napisao ovu glupost

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
KONAČNO CROBEX IDE NA 3.000 BODOVA

DANAS NOVA NAVALA NA KUPNJU GRAĐEVINARA
PRODAVAT ĆE SAMO LUZERI I MALI DRHTAVCI
VELIKIMA IDEALNO ZA JEFTIN DOKUP
Što reći sretni su svi koji su me slušali i ulagali u građevinare IGH , TEHNIKU , VIADUKT , i INGRU
Datum objave: 4.2.2011 | 7:47
Zadnja izmjena: 4.2.2011 | 8:07
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: Sears dobitnik dana, trgovci predvodili rast
Autor/izvor: SEEbiz / H
NEW YORK – Na Wall Streetu su u četvrtak vodeći indeksi porasli, zahvaljujući rastu cijena dionica u trgovačkom sektoru, nakon ohrabrujućih podataka o maloprodaji i jačanju američkog uslužnog sektora.

Dow Jones indeks ojačao je 20 bodova, ili 0,17 posto, na 12.062 boda, dok je S&P 500 porastao 0,24 posto, na 1.307 bodova, a Nasdaq indeks 0,16 posto, na 2.753 boda. Rast indeksa ponajviše se zahvaljuje usponu cijena dionica u trgovačkom sektoru, nakon što je objavljeno da je u siječnju prodaja u trgovačkim lancima porasla za neočekivano snažnih 4,8 posto.

Zahvaljujući tome, Morgan Stanleyev indeks trgovačkog sektora ojačao je 2,8 posto, pri čemu je dionica Sears Holdingsa poskupila gotovo 8, a Ross Storesa oko 6 posto.

Snažan rast cijena u tom sektoru zahvaljuje se i tome što je dosad taj sektor zaostajao za drugima. Od početka godine Morgan Stanleyev indeks trgovačkog sektora bio je na gubitku 2,5 posto, dok je S&P indeks energetskog sektora porastao 9,4, a industrijskog i tehnološkog oko 6 posto.

Ulagače je jučer ohrabrio i podatak Instituta za menadžere nabave, prema kojemu je indeks aktivnosti u uslužnom sektoru porastao više od procjena analitičara, dosegnuvši najvišu razinu od 2005. godine.

Dobre vijesti stigle su i s tržišta rada. Broj zahtjeva za pomoć nezaposlenima pao je prošloga tjedna za 42.000, na 415.000, nižu razinu nego što se očekivalo.

Unatoč naznakama jačanja američkog gospodarstva, jučer se trgovalo oprezno, što je posljedica zabrinutosti ulagača zbog eskalacije sukoba u Egiptu između protivnika i pristaša režima.

To bi, smatraju analitičari, moglo destabilizirati Bliski istok i negativno utjecati na naftom bogate zemlje u toj regiji.

Ulagači su suzdržani i zbog toga što će u petak biti objavljeno ključno izvješće o zaposlenosti u SAD-u. U anketi Reutersa analitičari procjenjuju da je u siječnju broj zaposlenih povećan za 145.000.
Najbolja ulaganja na hrvatskoj burzi .
1 ) IGH
2 ) TEHNIKA
3 ) VIADUKT
4 ) INGRA
5 ) Slatinska banka
Jedana od najboljih kupnji na našoj burzi svakako je kupnja dionica Slatinske banke koja je još uvijek u većinskom vlasništvu malih dioničara. Bilo tko da ju želi preuzeti mora izaći s javnom ponudom. Ako se sjećate VABA je kupovala po 550 kuna i baš se nešto nije proslavila niti skupila značajniju količinu. Sad je kriza i veliki love u mutnom besramno po samo 100 kuna , no netreba sad prodavati i šopati debelu gusku. Svaki dioničar bi trebao u granicama svojih mogućnosti dokupiti dionice Slatinske banke i tako povećati udio u ovoj banci. Kad se burza oporavi bit će vam kasno i žao što niste skupljali ovaj nebrušeni dijamant .
Jedino IGH i TEHNIKA mogu zamjeniti INU na samom vrhu tržišta što znači i veliki porast cijene ovih dionica .
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

RASTU AZIJSKE , EUROPSKE I AMERIČKA BURZA

I PRED NAŠIM DIONICAMA JE VELIKI RAST

DOKUP I SAMO DOKUP
Datum objave: 4.2.2011 | 8:31
Zadnja izmjena: 4.2.2011 | 8:55
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Čeličane podigle Nikkei 225
Autor/izvor: Siniša Malus / CNBC
TOKYO – Azijska tržišta danas su zaključila u plusu a najzanimljivije je bilo u Tokiju gdje je spajanje dviju velikih čeličana razgalilo optimiste.

Nikkei 225 skočio je 1,1 posto i ponovno je iznad 10.500 bodova. Razlog je tome spajanje Nippon Steela i Sumitomo Metal Industriesa. Spajanjem će nastati druga najveća svjetska čeličana, nakon ArcelorMittala. Nippon Steel skočio je 9,1 posto dok je Sumitomo Metal katapultiran 16 posto, na 224 jena. Nisshin Steel skočio je 6,6 posto. Dionice Sonyja ojačale su 2,2 posto nakon što su rezultati bili bolji od očekivanja analitičara. Obujam trgovine u Tokiju danas je bio visok, s 1.375 milijardi dionica razmijenjenih u prvoj kotaciji.

Australski S&P / ASX 200 ojačao je 0,9 posto najviše na krilima sektora osiguranja. Riječ je o QBE Insuranceu koji će preuzeti portfelj američkog osiguravatelja Balboe od Bank of Americe za 700 milijuna dolara. Dionice QBE Insurancea uzletjele su 7,4 posto, na 18,20 australskih dolara.

Australska središnja banka povećala je prognoze gospodarskog rasta za ovu godinu na 4,25% s prethodnih 3,75%. To je podiglo vrijednost australskog dolara koji je ojačao 0,4 posto, na 1,0195 američkih dolara, najvišu razinu od 3. siječnja. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

mislim da naivce sad hvataju da kupe ht i prodaju ostale dionice, ne kažem da ht neće porasti do 350 kn ali činjenice je da bi druge mogle potegnuti do 60%

sta sam vam rekao oni koje su navukli da prodaju ingru ikupe ht sad će plakati ali priči nije kraj idu i druge podcjenjene dionice nevezano za sektor crobex jednostavno mora zagrebato prema 3000 , roubini govori da treba kupovati dionice iz tržišta u razvoju,,,,, prevelika koncentracija institucinalnih u ht , sad ih se rješavaju da smanje udio u njima i kupuju jeftine građevinare i brodare

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

RASTU AZIJSKE , EUROPSKE I AMERIČKA BURZA

I PRED NAŠIM DIONICAMA JE VELIKI RAST

DOKUP I SAMO DOKUP
Datum objave: 4.2.2011 | 8:31
Zadnja izmjena: 4.2.2011 | 8:55
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Čeličane podigle Nikkei 225
Autor/izvor: Siniša Malus / CNBC
TOKYO – Azijska tržišta danas su zaključila u plusu a najzanimljivije je bilo u Tokiju gdje je spajanje dviju velikih čeličana razgalilo optimiste.

Nikkei 225 skočio je 1,1 posto i ponovno je iznad 10.500 bodova. Razlog je tome spajanje Nippon Steela i Sumitomo Metal Industriesa. Spajanjem će nastati druga najveća svjetska čeličana, nakon ArcelorMittala. Nippon Steel skočio je 9,1 posto dok je Sumitomo Metal katapultiran 16 posto, na 224 jena. Nisshin Steel skočio je 6,6 posto. Dionice Sonyja ojačale su 2,2 posto nakon što su rezultati bili bolji od očekivanja analitičara. Obujam trgovine u Tokiju danas je bio visok, s 1.375 milijardi dionica razmijenjenih u prvoj kotaciji.

Australski S&P / ASX 200 ojačao je 0,9 posto najviše na krilima sektora osiguranja. Riječ je o QBE Insuranceu koji će preuzeti portfelj američkog osiguravatelja Balboe od Bank of Americe za 700 milijuna dolara. Dionice QBE Insurancea uzletjele su 7,4 posto, na 18,20 australskih dolara.

Australska središnja banka povećala je prognoze gospodarskog rasta za ovu godinu na 4,25% s prethodnih 3,75%. To je podiglo vrijednost australskog dolara koji je ojačao 0,4 posto, na 1,0195 američkih dolara, najvišu razinu od 3. siječnja [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

New Report

Close