BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: HT (Hrvatski Telekom d.d.)

moja prognoza 24 kn. sve preko odlično

sa velikom sigurnošću od 28-34 kn.

[/quote]

Na temelju čega se zasniva ova "velika sigurnost"?

[/quote]

može bond. prihvaćam tvoju. puno je bolja

[/quote]
Trebali bi što veću ako su pametni dok nema poreza a iduće godine tko zna šta će biti

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

[/quote]
Dividenda će biti oko 30 kuna, pomalo brbljavi insajder 🙂

to je sasvim u redu

Ž.E.LJ.K.O K.L.A.U.S.-uno di noi! Nakon Matije Gubeca-novi borac za pravicu malog čovjeka!!!Hvala ti Željko za sve, Bog te poživio i nagradio!

Na temelju čega se zasniva ova "velika sigurnost"?
[/quote]
Na temelju izvještaja koji će biti gadan gubitak!!! [thumbsup]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Molio bih Šefa da mi objasni gubitak Slatinske banke ,vidim da je koristio dionicu kao dobru za ulaganje… [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Molio bih Šefa da mi objasni gubitak Slatinske banke ,vidim da je koristio dionicu kao dobru za ulaganje… [lol]

[thumbsup] Ha gledaj gubitak imaju i tvoje dionice Ledo , Zvijezda, Hidroelektra, Validus,Centar banka redovna i povlaštena dionica ova bančica ima samo jednu poslovnicu , HT, Petrokemija, Vupik, Kaštelanski staklenici , Belje ,Liburnia Riviera hoteli , Luka Rijeka , Luka Ploče ,SNHO , Atlanska plovidba , Jadroplov , Zvečevo ,Podravka , Kraš , Transadria ,Končar ,AD Plastik, Viro, Optima telekom, Finvest Corp , Korifej itd. Znači i tvoje dionice nisu sjajne pa te ja ne pitam zašto ulažeš baš u njih dok ja na primjer ne bih . Za mene je Slatinska banka i dalje favorit koja ima poslovnice širom ljepe naše , no što da ti govorim kad ti to sve znaš i kupuješ i sam . [tongue]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
KONAČNO CROBEX IDE NA 3.000 BODOVA
DANAS NOVA NAVALA NA KUPNJU GRAĐEVINARA
PRODAVAT ĆE SAMO LUZERI I MALI DRHTAVCI
VELIKIMA IDEALNO ZA JEFTIN DOKUP
Što reći sretni su svi koji su me slušali i ulagali u građevinare IGH , TEHNIKU , VIADUKT , i INGRU
Pogledajte primjer Kraša na vrhu je bio 900 kuna a sada je 450 kuna znači 50 % od vrha to bi za građevinare značilo sljedeće cijene i svakako treba dokupiti još uvijek .
No još uvijek nije kasno za zaradu IGH ide na 8.000 kuna , TEHNIKA na 7.000 kuna , Viadukt na 1.000 kuna i INGRA na 90 kuna . Za sada je INGRA najbolje ulaganje . Ovo privremeno šišanje ovci služi da male i naivne budale rasprodaju svoje dionice onda će veliki opet naglo dići građevinare a mali će kupovati punom parom . [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Kolega kao uvjek dodajem mjesto ingre ubacite Hidro elektru,ulažem u sigurno….i vama u vašem ulaganju želim uspjeh,bez obzira na osobnost…. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Kolega kao uvjek dodajem mjesto ingre ubacite Hidro elektru,ulažem u sigurno….i vama u vašem ulaganju želim uspjeh,bez obzira na osobnost…. [cool]

[tongue] Svatko od nas ima pravo na svoje mišljenje po meni je Hidroelektra najgori mogući građevinar dok mi je Ingra super dionica i super podcijenjena kužiš..ne . [tongue]

New Report

Close