BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde neko da mi odgovori na gore navedeno pitanje .
Svi ste brokeri i sve znate a vec drugi put pitam jedno te isto pitanje i ne dobijam odgovor .
Ima li neka dobra dusa na ovom forumu ?

Fond mangreri i drukeri sigurno ne!
[/quote]

Vidim i ja to . Puno price a vecina nema ni pojima sta prica cini mi se .
Pitas informaciju niko ne zna odgovor . Nista morat cu se sam potrudit .

Moze li mi netko reci koja je najbolja brokerska kuca u HR i dali mogu biti u dvije kuce odjednom ?

Ne postoji "najbolja".
Možeš biti u 2, možeš i više.
Ja sam radio preko 4 i najzadovoljniji sam s: 1.generacija i comlinebrokers.
Obje imaju online gledalicu.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ajde neko da mi odgovori na gore navedeno pitanje .
Svi ste brokeri i sve znate a vec drugi put pitam jedno te isto pitanje i ne dobijam odgovor .
Ima li neka dobra dusa na ovom forumu ?

Ako želiš, možeš otvoriti račun u svim brokerskim kućama u Hrvatskoj i šire. Nitko te ne spriječava.
Stvar je u tome da možeš kupovati samo preko one u kojoj imaš nekakve novce. A prodavati možeš samo u onoj preko koje si i kupio te dionice koje misliš prodati. U stvari, možeš prodati i preko ostalih brokerskih kuća, ali onda se moraš zahebavati sa preregistracijama dionica.

Hvala svima na informacijama .
Najvjerojatnije cu se prebacit u Agram kad je ovoj brokerskoj kuci skupo placanje real-time praćenja cijena na ZSE .
Kazu da im se ne isplati .
Zanima me koliko to placaju ako netko zna ?

Najvjerojatnije cu se prebacit u Agram kad je ovoj brokerskoj kuci skupo placanje real-time praćenja cijena na ZSE .

U kojoj si sad? Čisto me zanima.. Jer neće još dugo..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

[/quote]

Rast

[/quote]

Rast
[/quote]
Rast.. Možda planiraju promijenit ime u Pad, recimo.. [lol]

ps. ja sam osobno s Agramom zadovoljan i nemam ih namjeru mijenjat do daljnjeg.. čak i ono dopisivanje porukicama s njima funkcionira savršeno.. ono, postaviš im pitanje, oni odgovore u roku od 30min max.. otvoreni su prema sugestijama.. moja preporuka.. doduše, kod drugih nisam bio, pa ih ne mogu usporediti, ali ovo ukidanje gledalice jer im se to ne isplati je katastrofa..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

[/quote]

Rast
[/quote]
Rast.. Možda planiraju promijenit ime u Pad, recimo.. [lol]

ps. ja sam osobno s Agramom zadovoljan i nemam ih namjeru mijenjat do daljnjeg.. čak i ono dopisivanje porukicama s njima funkcionira savršeno.. ono, postaviš im pitanje, oni odgovore u roku od 30min max.. otvoreni su prema sugestijama.. moja preporuka.. doduše, kod drugih nisam bio, pa ih ne mogu usporediti, ali ovo ukidanje gledalice jer im se to ne isplati je katastrofa..
[/quote]

Njima se ne isplati a ja ne mogu trgovati kako treba .
Mislim da cemo se rastati prije nove godine .
I prebacujem se i ja u Agram .

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

DANAS RAST GRAĐEVINSKIH DIVOVA IGH TEHNIKE VIADUKTA I INGRE
Stagnacija Crobexa i fokus na građevinski sektor

Nesigurno trgovanje na burzi
Datum objave: 18.11.2010 | 11:06
Zadnja izmjena: 18.11.2010 | 11:08
SPEKULACIJE
Ingra uzletjela 10,3 posto i odletjela u blokadu

Autor/izvor: Siniša Malus – sinisa.malus@seebiz.eu
ZAGREB – Dionice Ingre ponovno su na meti teških špekulacija.

Kako drukčije objasniti jutrošnji uzlet cijene od 10,3 posto, na 17,39 kuna, odmah na samom početku trgovine. Burza je zbog toga blokirala trgovinu Ingrinim (ZSE:INGR-R-A) dionicama. Ostvareno je samo 61 tisuću kuna prometa, ali i to je dovoljno da se odredi smjer kretanja cijene. Pravo je pitanje hoće li se ovoga puta Uprava oglasiti nekim suvislim očitovanjem koje bi moglo značiti neku dodatnu informaciju investitorima.

Nije to prvi put da je Ingra na meti špekulativnog kapitala, dapače, prije bi se moglo reći kako je to pravilo a ne iznimka. Kako je krenulo, dionice bi nakon sedmodnevnog katastrofalnog pada, u samo dva dana mogle nadoknaditi dobar dio gubitaka. Pitanje svih pitanja je hoće li štogod poduzeti Hanfa, posebno obzirom na tvrdnje malih dioničara koji tvrde kako u spekulaciji Ingrinim dionicama sudjeluju i neki fondovi i skrbnički računi. Do daljnjeg rasta cijena dionica moglo bi doći i zbog toga, kažu analitičari, što su neki ulagači zakasnili s ulaskom na tržište dok su cijene rasle pa bi idućih tjedana mogli kupovati dionice koje su najviše ojačale kako bi pred kraj godine poboljšali sliku svojih portfelja. Kod nas je svakako za očekivati veći rast na dionicama IGH, Tehnika, Ingra i Viadukt , te rast dionice u hrvatskom vlasništvu Slatinske banke koja ima poslovnice širom ljepe naše pa tako i u metropoli [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
DANAS RAST GRAĐEVINSKIH DIVOVA IGH TEHNIKE VIADUKTA I INGRE
Rast crobexa fokus na građevinski sektor
Datum objave: 18.11.2010 | 17:44
Zadnja izmjena: 18.11.2010 | 18:01
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Nastavlja se uzlet građevinara, INGRA u dva dana odskočila 22 posto
Autor/izvor: SEEbiz

ZAGREB – Redovni promet na Zagrebačkoj burzi danas se ponovno srozao na samo 13 milijuna kuna, koliki bi zapravo otprilike bio i jučer, kad bi se oduzele dvije dionice s iznimnim prometom. No, Crobex se i danas zadržao na pozitivnom teritoriju, porastavši 0,25 posto, na 1.852,45 bodova. Crobex 10 zabilježio je ipak mnogo skromnijih 0,16 posto. Ukupni promet dosegnuo je 29 milijuna kuna, a među 6 izdanja s više od milijun kuna prometa četiri su dionice.
Zamjetan rast dugi dan zaredom bilježi i Dalekovod, koji je uz 1,5 milijuna kuna prometa podignut 2,29 posto, na 234,70 kuna. Oporavak nastavljaju i IGH , koji je uz pola milijuna kuna prometa podignut 4,53 posto, na 1.247 kuna te, koja je uz 450 tisuća kuna prometa uzletjela 8,19 posto, odnosno u samo dva dana odskočila više od 22 posto.

Hrvatski telekom ZSE:HT-R-A vratio se na prvo mjesto s 3,8 milijuna kuna prometa i još jednim natprosječnim skokom od 1,06 posto. Dionica će prenoćiti na 283,11 kuna.

Zamjetan rast dugi dan zaredom bilježi i Dalekovod ZSE:DLKV-R-A koji je uz 1,5 milijuna kuna prometa podignut 2,29 posto, na 234,70 kuna. Oporavak nastavljaju i IGH ZSE:IGH-R-A, koji je uz pola milijuna kuna prometa podignut 4,53 posto, na 1.247 kuna te INGRA ZSE:INGR-R-A koja je uz 450 tisuća kuna prometa uzletjela 8,19 posto, odnosno u samo dva dana odskočila više od 22 posto. Cijena se na koncu dana zaustavila na 17,7 kuna. stotinjak tisuća kuna prometa zabilježio je i Viadukt ZSE:VDKT-R-A, koji je podignut 2,19 posto.

Atlantic Grupa ZSE:ATGR-R-A je uz 1,1 milijuna kuna pormeta spuštena 0,52 posto, na 807,80 kuna. Listu milijunaša zaključuje povlaštena dionica Adris Grupe ZSE:ADRS-P-A, koja je spuštena 0,38 posto.

Atlantska plovidba ZSE:ATPL-R-A je uz 560 tisuća kuna prometa podignuta 0,6 posto, dok Uljanik plovidba ZSE:ULPL-R-A uz blizu četvrt milijuna kuna prometa na dnevnoj razini nije zabilježila promjenu cijene.

Među izrazitijim dobitnicima ističe se Belje ZSE:BLJE-R-A, koje je uz pola milijuna kuna pormeta podignuto 2,28 posto, te Petrokemija ZSE:PTKM-R-A, koja je uz 200-tinjak tisuća kuna prometa podignuta 5,18 posto.

Mađu rijetkim gubitnicima je Končar EI ZSE:KOEI-R-A, koji je uz 450 tisuća kuna prometa spušten 0,96 posto, no prosječna cijena je okruglo 8 kuna viša nego jučer. INA ZSE:INA-R-A je uz 400-tinjak tisuća kuna prometa izgubila 2,18 posto. Kako je krenulo, dionice bi nakon sedmodnevnog katastrofalnog pada, u samo dva dana mogle nadoknaditi dobar dio gubitaka. Pitanje svih pitanja je hoće li štogod poduzeti Hanfa, posebno obzirom na tvrdnje malih dioničara koji tvrde kako u spekulaciji Ingrinim dionicama sudjeluju i neki fondovi i skrbnički računi. Do daljnjeg rasta cijena dionica moglo bi doći i zbog toga, kažu analitičari, što su neki ulagači zakasnili s ulaskom na tržište dok su cijene rasle pa bi idućih tjedana mogli kupovati dionice koje su najviše ojačale kako bi pred kraj godine poboljšali sliku svojih portfelja. Kod nas je svakako za očekivati veći rast na dionicama IGH, Tehnika, Ingra i Viadukt , te rast dionice u hrvatskom vlasništvu Slatinske banke koja ima poslovnice širom ljepe naše pa tako i u metropoli. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Nije loša ova opcija "ignore". Evo, Šefa sam odmah stavio na listu, a preporučujem i drugima. Slično kao pop-up blocker. [lol]

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Ja pak nastojim ingnorirati ingnorante kojima je žao što šef opet govori istinu dok jadnici tapkaju u mraku i priželjkuju pad dionica do 0 kuna. Pitanje svih pitanja je dali bi ti što žele drugima zlo kupili bar tada dionice ili bi i dalje kao do sada drukali samo da sve dionice padaju ?

New Report

Close