[thumbsup] Ne nasjedajte na paniku europske burze smanjuju gubitak i završit će zeleno stoga nikako ne rasprodaja već dokup. Do daljnjeg rasta cijena dionica moglo bi doći i zbog toga, kažu analitičari, što su neki ulagači zakasnili s ulaskom na tržište dok su cijene rasle pa bi idućih tjedana mogli kupovati dionice koje su najviše ojačale kako bi pred kraj godine poboljšali sliku svojih portfelja. Kod nas je svakako za očekivati veći rast na dionicama IGH, Tehnika, Ingra i Viadukt , te rast dionice u hrvatskom vlasništvu Slatinske banke koja ima poslovnice širom ljepe naše pa tako i u metropoli . [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
šefe, smiješan si već s tim drukanjem…
upao si u IGH na 1800, sad je na 1200 kn…toliko o tvojoj vjerodostojnosti da daješ preporuke….
p.s. tvoj ulaz u IGH na 2600 pa prodaju na 2000 neću ni spominjati, neka ostane među nama [cry]
upao si u IGH na 1800, sad je na 1200 kn…toliko o tvojoj vjerodostojnosti da daješ preporuke….
p.s. tvoj ulaz u IGH na 2600 pa prodaju na 2000 neću ni spominjati, neka ostane među nama [cry]
Očito je da je šef kao i većina dioničara u minusu neznam tko nije , ali svaka čast kolega vi ste jedini uvijek u plusu čak i kad su minusi po 10 % dnevno. Trebate izdati knjigu s uputama kako se obogatiti na burzi.
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Kolega Splite Validusu prijeti stećaj i to ne zbog poslovanja Validusa već zbog toga što su fimaši
radi svojih problema založili Validus.I prijeti opasnost da se vjerovnici naplate iz imovine Validusa.
INGRA ima probleme sa tekučom likvidnosti koju rješava sa dokapitalizacijom i to je izvjesno jer
su već nešto i dogovorili.
A ako Validus ne ide u stečaj tu će biti višestruka zarada u kračem roku.
Kod INGR će biti višestruka zarada u dužem roku,ali sa daleko manjim šansama da izgubimo
cjelokupni ulog.Jer kod stečaja dioničari u Hrvatskoj najčešće dobiju m.d. marjanova.
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Kolega Lopina, Validusov stečaj je u cijeni, a osim toga ovo više nema tko prodavati jer je prodaja iscurila. Pa i ja sam danas blokirao rast sa 2000kom, a bio cijele vrijeme na kupnji.
Lako je maknuti prodajne naloge,a kupovne podbeljati i dignuti.
Glede INGRE ovdje TA kaže pad do 10,25kn,a kolega Tigrus je u pravu kad kaže da ako pukne ova obrana da tek onda slijedi potop svih potopa.
Evo kako izgleda prodaja, meni se čine nevjerovatno snažni.
Očito je da je šef kao i većina dioničara u minusu neznam tko nije , ali svaka čast kolega vi ste jedini uvijek u plusu čak i kad su minusi po 10 % dnevno. Trebate izdati knjigu s uputama kako se obogatiti na burzi.
[/quote]
Dobro si mu reko profesori . Mislim da je u danasnje vrijeme lakse dobit na kladionici nego zaraditi na burzi .
Gdije nas je dovela ova vlada i njihova politika to je bas zalosno .
Moze li mi netko reci koja je najbolja brokerska kuca u HR i dali mogu biti u dvije kuce odjednom ?
Sada sam u jednoj brokerskoj kuci koja je nazalost iskljucila uslugu Real-time praćenje cijena na ZSE i totalno je otezano trgovanje bez te opcije.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru
ako netko odgovori
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
Jesam.Vlasnik sam iznimno potcjenjene dionice,a Vi precjenjene.To sada Vas čeka.
Ali nemojte skretati sa teme.Tema je LKPC.
Morate se s tim suočiti!!!Sudbina LKPC će biti slična Vupikovoj.
Samo Vupik će se puno brže oporaviti.
I samo jedno pitanje? Koliko LKPC ima dioničara?!!!Koliko od njih su radnici?
Matijašević će se vrlo vjerovatno izboriti da nema "lock-up" perioda.
U izbornoj godini to mu neće biti teško!!!
Pozdrav
Nije li Vupik teški gubitaš za razliku od LKPC?
Jesam.Vlasnik sam iznimno potcjenjene dionice,a Vi precjenjene.To sada Vas čeka.
Pozdrav
Nije li Vupik teški gubitaš za razliku od LKPC?
[/quote]
Ne kolega.Vupik je u 3Q 2010 IMAO DOBIT OD PREKO 170.000.000 KUNA!!!
Kolika je dobit LKPC?!
Pozdrav
Kolika će biti cijena LKPC kada je radnici dobiju bez naplate?
Možda će 700 kuna biti samo "pusta želja".
Pogledajte Belje i Vupik!
Zašto mislite da će LKPC biti izuzeta od ovog "scenarija"?
Pozdrav
Zato jer će radnici imati lock up da ne smiju prodavati 5-10 godina, u tome je bitna razlika oni su sami tako tražili, evo piše ovdje:
" Radnici traže da im se proda dio dionica po posebnim uvjetima, kako je napravljeno u nekim drugim tvrtkama. Prijedlog je da se za godinu staža može kupiti sedam dionica, koje se ne bi smjele prodavati od pet do deset godina. Model radničkog dioničarstva odnosio bi se samo na postojeće zaposlenike. "
lp
[/quote]
U tom slučaju će prodati dionice koje već imaju po bilo kojoj cijeni na burzi!!!
Veliki broj radnika nije prodao niti dionice iz prijašnje privatizacije!!!
Već ovo je dovoljno da "strahovito spusti cijenu" ionako precjenjene dionice!!!
Osim toga ne vjerujem da će imati "lock-up" period u "izbornoj godini"!!!
Pozdrav
[/quote]
To što ti pišeš nije točno, velika većina radnika je prodala dionice, zbog situacije sa krizom i sl.
Odi pitaj nekoga tko radi u Luci, pa češ ćuti.
Nego recimi kako je završila tvoja situacija sa Vupikom, lijepo sam ti rekao na 130 ne kupuj. Sada je cijena 41 kunu. Da li si podnio takav krah?
lp
[/quote]
Pozdrav
[/quote]
Vi ste kolega sve izgubili i znam da vam je teško.
Ali ja vjerujem da ćete se oporaviti jednoga dana.
Ja vam u teksu potkrijepim da su sami radnici tražili lock up između 5 i 10 godina, a vi trubite da neće biti lock up-a?
Pa baš ste truba.
lp
[/quote]
"Zalud Vam trud svirači"!!!
Vupik je dionica sa perspektivom i Todorićem kao vlasnikom.
LKPC nema još vlasnika i ima puno radnika koji će samo tako rasprodati dionice (s pravom).
Pitanje kakav će uopće biti model dokapitalizacije???
Vrlo rizična i iznimno precjenjena dionica.
Pozdrav
Ajde neko da mi odgovori na gore navedeno pitanje .
Svi ste brokeri i sve znate a vec drugi put pitam jedno te isto pitanje i ne dobijam odgovor .
Ima li neka dobra dusa na ovom forumu ?
Ajde neko da mi odgovori na gore navedeno pitanje .
Svi ste brokeri i sve znate a vec drugi put pitam jedno te isto pitanje i ne dobijam odgovor .
Ima li neka dobra dusa na ovom forumu ?
Fond mangreri i drukeri sigurno ne!