[thumbsup] Kako je ljepo kad forumaš neskriveno uživa u nevolji drugih forumaša jako pohvalno kolega vatreni . [bye]
Dobar opis pojedinih formaša u što su se pretvorili .
[/quote]
JA sam oduvijek takav….i na to sam ponosan [proud] [cool]
ja ne znam tko još u tu građevinu ulaže, pa sve emisije bruje o tome kako su zlatni dani iza nas i kao se približava stečaj nekih firmi. a šef pumpa li ga pumpa [lol]
I on ima morala nešto pričati,kolika mu je plaća??????
Problem je što je puno Matijaševića u RH
Šefe,daj mi molim te odgovori.Čemu toliko pisanja,drukanja,nickova itd.?
Očigledno je da to nema nikakvog utjecaja na kretanje dionica,ali me svejedno zanima.
Tržište nam je u neredu…molim šefa da da smjernice kojim putem se izlazi na put….
Očigledno je da to nema nikakvog utjecaja na kretanje dionica,ali me svejedno zanima.
[lol] Da baš to i ja vas hoću pitati čemu toliko otvoreno i bezobrazno drukate na pad građevinara koje bi htjeli dokupiti ? Ja napišem ponekad 1 do 2 posta dnevno a vi po 50 tko je druker pitam ja vas. ? Plus neprekidno pišete crnjak i uživate u sve novim i novijem padovima dionica , dali bi bili sretni da se desi slom burze pa da svi ostanemo bez ičega. Ili koji je vaš cilj i namjere . [tongue]
[lol] Da baš to i ja vas hoću pitati čemu toliko otvoreno i bezobrazno drukate na pad građevinara koje bi htjeli dokupiti ? Ja napišem ponekad 1 do 2 posta dnevno a vi po 50 tko je druker pitam ja vas. ? Plus neprekidno pišete crnjak i uživate u sve novim i novijem padovima dionica [/u], dali bi bili sretni da se desi slom burze pa da svi ostanemo bez ičega. Ili koji je vaš cilj i namjere . [/b][tongue]
[/quote]
Izvadak iz teksta ….sve novim i novijem padovima dionica….ako izuzmemo to da je katastrofalna konstrukcija dijela rečenice i da ako pokušavam prevoditi dolazim do toga da je pad dionica prisutan, kako jučer tako i danas i sutra, pitam se kako je to moguće da netko i dalje misli da treba kupovati "da se ne zakasni", "da ne ode voz" i sl.
Navodno kusturica snima prvi balkanski film katastrofe…DIONIČARSTVO U HRVATA: po lojtrici gor pa po lojtrici doooool vol 1.
Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
ovo roka i dalje prema dolje…kao što sam i rekao…ili mislim da je moj post obrisan…rekao sam da je moje mišljenje da ovo ide prema 700 kunića…iz razloga što nema oporavka za 2-3 godine i nitko lud neće kupovati ovo…
npr. neka druga dionica (ptkm) ima potencijala da smanji rashode za 350 milijuna kuna kada se napravi plutajući LNG terminal i tu se jasno vidi svjetlo na kraju tunela..u građevini ja ga i ne vidim…HDZ neće dobiti iduće izbore, doće MMF (a i ako ne dođe) i jednostavno neće biti para za veze vezice, i lobiranje građevinske industrije…za Kradeze i njihove đepove…ta vremena su prošla…
moderator ima pravo da obriše opet ovu moju poruku, a to ostavljam njemu na dušu.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
PRED NAMA JE NOVI RAST GRAĐEVINSKIH DIVOVA
IGH TEHNIKA i VIADUKT
Datum objave: 11.11.2010 | 11:01
Zadnja izmjena: 11.11.2010 | 11:02
POSLOVI
IGH i Viadukt u igri za tunel Tirana-Elbasan
Autor/izvor: SEEbiz
TIRANA – Albanska vlada objavila je međunarodni natječaj za izgradnju tunela Tirana-Elbasan, koji prema premijeru Saliju Berishi, ima neprocjenjivo značenje za Koridor 8, koji se proteže od Bugarske preko Makedonije do albanske jadranske obale.
“Tunel će biti izgrađen prema najboljim europskim parametrima koje traže europski standardi, ne mora se posebno isticati da će se smanjiti rastojanje između mnogih destinacija, ne samo navedenih“, izjavio je Beriša.
On je dodao da će završavanjem Koridora 8, tunel dobiti veliko značenje u regionalnom prometu. Tunel treba biti izgrađen u roku od 18 mjeseci od potpisivanja ugovora, što je i glavni uvjet natječaja. Projekt je izrađen od sredstava Europske komisije.
Prema pisanju kosovskih i makedonskih medija, u igri za tunel su i dvije hrvatske kompanije Institut IGH (ZSE:IGH-R-A) i Viadukt (ZSE:VDKT-R-A).
Do daljnjeg rasta cijena dionica moglo bi doći i zbog toga, kažu analitičari, što su neki ulagači zakasnili s ulaskom na tržište dok su cijene rasle pa bi idućih tjedana mogli kupovati dionice koje su najviše ojačale kako bi pred kraj godine poboljšali sliku svojih portfelja. Kod nas je svakako za očekivati veći rast na dionicama IGH, Tehnika, Ingra i Viadukt , te rast dionice u hrvatskom vlasništvu
Slatinske banke koja ima poslovnice širom ljepe naše pa tako i u metropoli . [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
Do daljnjeg rasta cijena dionica moglo bi doći i zbog toga, kažu analitičari, što su neki ulagači zakasnili s ulaskom na tržište dok su cijene rasle pa bi idućih tjedana mogli kupovati dionice koje su najviše ojačale kako bi pred kraj godine poboljšali sliku svojih portfelja. Kod nas je svakako za očekivati veći rast na dionicama IGH, Tehnika, Ingra i Viadukt , te rast dionice u hrvatskom vlasništvu[/b]
koji si ti lažov! ovaj dio o analitičarima je iz članka koji govori o stranim tržištima kapitala i nema veze s nama! a ti onda još u nastavku podmetneš (kao da je to ista izjava) dio gdje TI pišeš o rastu IGH, THNK, VDKT, INGR… pa to je sramotno i beskrupulozno što radiš, to nije spin, to je obično balkansko LAGANJE!
PRED NAMA JE NOVI RAST GRAĐEVINSKIH DIVOVA
Do daljnjeg rasta cijena dionica moglo bi doći i zbog toga, kažu analitičari, što su neki ulagači zakasnili s ulaskom na tržište[/u] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
Ovo o građanskim divovima ne bi komentirao jer je prekomična teza…samo bi rekao da su ovi kaj su zakasnili sa ulaskom na tržište prišparali fine nofce, a ovi kaj su ušli "na vrijeme" sada [cry] i [angry] te [embarass]