Faza?
A na temelju čega se kladiš da će fajnenšals daun? I bolje si uzmi šort x2 da ne moraš stalno visit pred ekranom Frčo. Mislim ima ta tvoja igra rezona, al na veoma kratak rok vidi mi se.
Ovo je gore nego za velikog potopa,čista katastrofa pa hoćemo li i jedan put pratiti svijet dok zeleni.Pratimo ih samo u padu, i fantastično kontriramo sa crvenilom dok oni zelene.
Ovo je gore nego za velikog potopa,čista katastrofa pa hoćemo li i jedan put pratiti svijet dok zeleni.Pratimo ih samo u padu, i fantastično kontriramo sa crvenilom dok oni zelene.
nema rasta naše burze dok je na čelu države jaca kosor i njena svita. od kad joj je sabor izglasao povjerenje, mi danima padamo i samo padamo [bye]
nema rasta naše burze dok je na čelu države jaca kosor i njena svita. od kad joj je sabor izglasao povjerenje, mi danima padamo i samo padamo [bye]
[/quote]
Mislim da Vam je "Jaca" kriva za pogrešne investicije isto kao i Marsovci i Petar Pan!
Pozdrav
[/quote]
Mislim da Vam je "Jaca" kriva za pogrešne investicije isto kao i Marsovci i Petar Pan!
Pozdrav
[/quote]
tvoje me mišljenje zanima kao lanjski snijeg!
tvrdio si neki dan da će nakon izglasavanja povjerenja jaci prošli tjedan burza naglo porasti, a crobex pada već danima kao dokaz totalnog nepovjerenja u ovu nesposobnu vladu.
90% ljudi jasno vidi da nas jaca vodi u propast i da živimo sve lošije, a ti i ostalih 10% svojim lažima više nikoga ne možete prevariti [bye]
[/quote]
pa ajmo svi na ulicu ko Francuzi pa de se malo pobijemo.
meni nije jasno da su ljudi tako statični——- mi to mžemo sjetite se radio 101,evo 700000 potpisa za referendum pa i studenti su primjer zajednišva — a di je sindikat da povede—-zamisli da 200 tis okruži oko Markova trga pa do trga B.J. ima da se ovi useru —-a ide izborna godina——imamo društvene mreže pa se ajmo organizirati pa da vidiš kak se gače tresu
MA ideja je dobra ali znaš ono "2 Hrvata -3 stramke" e dok je tako ovi to i koriste…treba stasat neka nova generacija koja neće dopustiti sistem "zavadi pa vladaj"…moja generacija je odradila Domovinski i Oluju, a sad je red na mlađima….i naravno pridružit ću se [thumbsup] [thumbsup]
MA ideja je dobra ali znaš ono "2 Hrvata -3 stramke" e dok je tako ovi to i koriste…treba stasat neka nova generacija koja neće dopustiti sistem "zavadi pa vladaj"…moja generacija je odradila Domovinski i Oluju, a sad je red na mlađima….i naravno pridružit ću se [thumbsup] [thumbsup]
slažem se, ali država skroz propada nema više morala ni na jednoj razini
jučer onaj na dnevniku kaže da plačamo plin 1,75 a kad na uplatnicama 2.87———— pa ima da se tom odmah da otkaz i izvrgne ga na stup srama—- to je povod na cestu——–kamensko——— muljaže sa otvaranjem udruge građana ovdi ništa nevalja i zato bu svima propale dionice jer niš ne vrijede
velika krađa—zavist to smo mi Hrvati
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Danas novi rast građevinskih dionica naročito IGH , TEHNIKE i VIADUKTA
Datum objave: 2.11.2010 | 22:12
Zadnja izmjena: 2.11.2010 | 22:33
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: Nasdaq najjači od lipnja 2008.
Autor/izvor: SEEbiz
NEW YORK – Američki su indeksi zaključili u solidnom plusu u trenutku kad su izbori u tijeku a Fed je započeo dugoočekivano dvodnevno zasjedanje.
Dow Jones ojačao je 0,58 posto, na 11.188,72 boda, S&P 500 porastao je 0,78 posto, na 1.193,78 bodova dok je Nasdaq povećao vrijednost 1,15 posto, na 2.533,52 boda. Nasdaq je zaključio na najjvišoj razini od lipnja 2008.
Najveći dobitnici u sastavu Dow Jonesa bili su Home Depot koji je skočio 2,6 posto i American Express koji je ojačao 2 posto. CBOE indeks volatilnosti pao je ispod 22 boda nakon što je rastao šest dana uzastopno.
Fed je započeo dvodnevno zasjedaanje s kojeg se priopćenje očekuje sutra poslijepodne po američkom vremenu. Većina analitičara očekuje kako će Fed objaviti namjeru za kupnjom vrijednosnica Ministarstva financija kako bi potaknuo ekonomiju, no i dalje su prisutna velika razmimoilaženja oko razmjera i tajminga tih aktivnosti.
Tržištu kapitala na ruku je danas išao i pad vrijednosti dolara od 0,8 posto prema košarici valuta nakon što su australska i indijska središnja banka povećale ključne kamatne stope.
Sjajni rezultati dali su poticaja dionicama MasterCarda koje su uzletjele 2,9 posto. s druge strane, lošiji od očekivanja rezultati pretvorili su Archer Daniel Midland u jednog od gubitnika dana. Dionice su potonule 6,6 posto.
Zlato je poraslo blizu 1.350 dolara po unci na temelju snažne potražnje iz Indije i Turske. Nafta je prekoračila razinu od 84 dolara po barelu. U energetskom sektoru dobro je prošao BP čije su dionice porasle 1,6 posto. Neki su analitičari potaknuli visoka očekivanja od dividendi u energetskom sektoru posebno u slučaju ExxonMobila čije su dionice ojačale 1,3 posto te Chevrona koji je porastao 0,9 posto.
U tehnološkom sektoru glavna je priča bila ponuda Oraclea za preuzimanje Art Technology Groupa koji je dionice potonjeg katapultirala 45,1 posto. Ponuda je teška 6 dolara po dionici, a dionice Art Technology Groupa nakon današnjeg su uzleta zaključile samo pet centi ispod te brojke.
Svakako dokupiti dionice najpodcijenjenijih građevinara IGH, Tehnika i Viadukt te dionice Slatinske banke . Pred ovim najpodcijenjenijim dionicama sad je najveći rast u oporavku naše burze. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
Gle ponavljam ti-ORGANIZIRAJTE SE !!! ionako ste stalno na Fejsu pa se fino dogovorite-budite sigurni da će se mnogi pridružiti-kad lavina krene gruda biva sve veća i veća, a i teže ju je zaustaviti…pokrenite nešto [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
Pozdrav
[/quote]
tvoje me mišljenje zanima kao lanjski snijeg!
tvrdio si neki dan da će nakon izglasavanja povjerenja jaci prošli tjedan burza naglo porasti, a crobex pada već danima kao dokaz totalnog nepovjerenja u ovu nesposobnu vladu.
90% ljudi jasno vidi da nas jaca vodi u propast i da živimo sve lošije, a ti i ostalih 10% svojim lažima više nikoga ne možete prevariti [bye]
[/quote]
E pa trebalo bi Vas zanimati mišljenje ljudi koji nešto znaju i zarađuju na burzi!!!
Izvješća društava su ta koja određuju smjer Crobexa.
Tek uzgred Vi ste govorili o potopu Crobexa ako se izglasa povjerenje Vladi.
Od potopa ništa,a Vladi izglasano povjerenje.
Crobex i sada u pozitivi!!!
Mislim da za Vas uopće nije bitno tko vlada.
Svoje stavove možete izraziti kulturno,bez vređanja.
Pozdrav