BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Faza?

A na temelju čega se kladiš da će fajnenšals daun? I bolje si uzmi šort x2 da ne moraš stalno visit pred ekranom Frčo. Mislim ima ta tvoja igra rezona, al na veoma kratak rok vidi mi se.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ovo je gore nego za velikog potopa,čista katastrofa pa hoćemo li i jedan put pratiti svijet dok zeleni.Pratimo ih samo u padu, i fantastično kontriramo sa crvenilom dok oni zelene.

peyo

Ovo je gore nego za velikog potopa,čista katastrofa pa hoćemo li i jedan put pratiti svijet dok zeleni.Pratimo ih samo u padu, i fantastično kontriramo sa crvenilom dok oni zelene.

nema rasta naše burze dok je na čelu države jaca kosor i njena svita. od kad joj je sabor izglasao povjerenje, mi danima padamo i samo padamo [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

nema rasta naše burze dok je na čelu države jaca kosor i njena svita. od kad joj je sabor izglasao povjerenje, mi danima padamo i samo padamo [bye]
[/quote]
Mislim da Vam je "Jaca" kriva za pogrešne investicije isto kao i Marsovci i Petar Pan!
Pozdrav

[/quote]
Mislim da Vam je "Jaca" kriva za pogrešne investicije isto kao i Marsovci i Petar Pan!
Pozdrav
[/quote]

tvoje me mišljenje zanima kao lanjski snijeg!
tvrdio si neki dan da će nakon izglasavanja povjerenja jaci prošli tjedan burza naglo porasti, a crobex pada već danima kao dokaz totalnog nepovjerenja u ovu nesposobnu vladu.
90% ljudi jasno vidi da nas jaca vodi u propast i da živimo sve lošije, a ti i ostalih 10% svojim lažima više nikoga ne možete prevariti [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

[/quote]
pa ajmo svi na ulicu ko Francuzi pa de se malo pobijemo.
meni nije jasno da su ljudi tako statični——- mi to mžemo sjetite se radio 101,evo 700000 potpisa za referendum pa i studenti su primjer zajednišva — a di je sindikat da povede—-zamisli da 200 tis okruži oko Markova trga pa do trga B.J. ima da se ovi useru —-a ide izborna godina——imamo društvene mreže pa se ajmo organizirati pa da vidiš kak se gače tresu

MA ideja je dobra ali znaš ono "2 Hrvata -3 stramke" e dok je tako ovi to i koriste…treba stasat neka nova generacija koja neće dopustiti sistem "zavadi pa vladaj"…moja generacija je odradila Domovinski i Oluju, a sad je red na mlađima….i naravno pridružit ću se [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

MA ideja je dobra ali znaš ono "2 Hrvata -3 stramke" e dok je tako ovi to i koriste…treba stasat neka nova generacija koja neće dopustiti sistem "zavadi pa vladaj"…moja generacija je odradila Domovinski i Oluju, a sad je red na mlađima….i naravno pridružit ću se [thumbsup] [thumbsup]

slažem se, ali država skroz propada nema više morala ni na jednoj razini
jučer onaj na dnevniku kaže da plačamo plin 1,75 a kad na uplatnicama 2.87———— pa ima da se tom odmah da otkaz i izvrgne ga na stup srama—- to je povod na cestu——–kamensko——— muljaže sa otvaranjem udruge građana ovdi ništa nevalja i zato bu svima propale dionice jer niš ne vrijede
velika krađa—zavist to smo mi Hrvati

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Danas novi rast građevinskih dionica naročito IGH , TEHNIKE i VIADUKTA
Datum objave: 2.11.2010 | 22:12
Zadnja izmjena: 2.11.2010 | 22:33
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: Nasdaq najjači od lipnja 2008.
Autor/izvor: SEEbiz

NEW YORK – Američki su indeksi zaključili u solidnom plusu u trenutku kad su izbori u tijeku a Fed je započeo dugoočekivano dvodnevno zasjedanje.

Dow Jones ojačao je 0,58 posto, na 11.188,72 boda, S&P 500 porastao je 0,78 posto, na 1.193,78 bodova dok je Nasdaq povećao vrijednost 1,15 posto, na 2.533,52 boda. Nasdaq je zaključio na najjvišoj razini od lipnja 2008.

Najveći dobitnici u sastavu Dow Jonesa bili su Home Depot koji je skočio 2,6 posto i American Express koji je ojačao 2 posto. CBOE indeks volatilnosti pao je ispod 22 boda nakon što je rastao šest dana uzastopno.

Fed je započeo dvodnevno zasjedaanje s kojeg se priopćenje očekuje sutra poslijepodne po američkom vremenu. Većina analitičara očekuje kako će Fed objaviti namjeru za kupnjom vrijednosnica Ministarstva financija kako bi potaknuo ekonomiju, no i dalje su prisutna velika razmimoilaženja oko razmjera i tajminga tih aktivnosti.

Tržištu kapitala na ruku je danas išao i pad vrijednosti dolara od 0,8 posto prema košarici valuta nakon što su australska i indijska središnja banka povećale ključne kamatne stope.

Sjajni rezultati dali su poticaja dionicama MasterCarda koje su uzletjele 2,9 posto. s druge strane, lošiji od očekivanja rezultati pretvorili su Archer Daniel Midland u jednog od gubitnika dana. Dionice su potonule 6,6 posto.

Zlato je poraslo blizu 1.350 dolara po unci na temelju snažne potražnje iz Indije i Turske. Nafta je prekoračila razinu od 84 dolara po barelu. U energetskom sektoru dobro je prošao BP čije su dionice porasle 1,6 posto. Neki su analitičari potaknuli visoka očekivanja od dividendi u energetskom sektoru posebno u slučaju ExxonMobila čije su dionice ojačale 1,3 posto te Chevrona koji je porastao 0,9 posto.

U tehnološkom sektoru glavna je priča bila ponuda Oraclea za preuzimanje Art Technology Groupa koji je dionice potonjeg katapultirala 45,1 posto. Ponuda je teška 6 dolara po dionici, a dionice Art Technology Groupa nakon današnjeg su uzleta zaključile samo pet centi ispod te brojke.

Svakako dokupiti dionice najpodcijenjenijih građevinara IGH, Tehnika i Viadukt te dionice Slatinske banke . Pred ovim najpodcijenjenijim dionicama sad je najveći rast u oporavku naše burze. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Gle ponavljam ti-ORGANIZIRAJTE SE !!! ionako ste stalno na Fejsu pa se fino dogovorite-budite sigurni da će se mnogi pridružiti-kad lavina krene gruda biva sve veća i veća, a i teže ju je zaustaviti…pokrenite nešto [thumbsup] [thumbsup]

[/quote]
Pozdrav
[/quote]

tvoje me mišljenje zanima kao lanjski snijeg!
tvrdio si neki dan da će nakon izglasavanja povjerenja jaci prošli tjedan burza naglo porasti, a crobex pada već danima kao dokaz totalnog nepovjerenja u ovu nesposobnu vladu.
90% ljudi jasno vidi da nas jaca vodi u propast i da živimo sve lošije, a ti i ostalih 10% svojim lažima više nikoga ne možete prevariti [bye]
[/quote]
E pa trebalo bi Vas zanimati mišljenje ljudi koji nešto znaju i zarađuju na burzi!!!
Izvješća društava su ta koja određuju smjer Crobexa.
Tek uzgred Vi ste govorili o potopu Crobexa ako se izglasa povjerenje Vladi.
Od potopa ništa,a Vladi izglasano povjerenje.
Crobex i sada u pozitivi!!!
Mislim da za Vas uopće nije bitno tko vlada.
Svoje stavove možete izraziti kulturno,bez vređanja.
Pozdrav

Na IGH-ju tanko da tanje ne može…sve po komad dva…prva ozbiljnja količina na 1200, ako se i ona ne povuče kad se cijena ne približi

New Report

Close