Opsadna stanja po kotama…na THNK ugrožena kota 1000 (brani se sa 59 dionica), u slučaju pada autoput do 950…na IGH-u (uz čuđenje da nitko neće kupiti ovog diva) 20-ak komada do 1500…majstori čekaju da se bid napuni pa lavinom po njemu
[bye] [bye] Kakve niske grane za ovakve divove [bye] [bye]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ima li netko još da je popušio na FAZU osim tigra……….
Nije sramota priznat pogrešku…..možda se nešto i nauči …….
Sramota je greške ponavljati i to po nekoliko puta……..
pa koliko sam Vas ja obavjestavao o transakcijama vidljivo je bilo da sam samo zaradivao na FAZu.
ok, manje nego bi se to predpostavilo, ali ipak je plus.
jucer je zatvorio na 12,48 $.
malo sam piknuo nisko… 12,19 $.
sto se tice analize za JDPL – ostat cete bez gaca jer brodari idu dole!!
[/quote]
da se nisi možda zabunio? valjda si htio reći da brodari idu gore…nešto ne štima sa tvojim analizama u zadnje vrijeme [tongue]
Ima li netko još da je popušio na FAZU osim tigra……….
Nije sramota priznat pogrešku…..možda se nešto i nauči …….
Sramota je greške ponavljati i to po nekoliko puta……..
Ja sam u FAZ-u, TYP-u i BGZ-u. (sve bear-ovi)
Nisam popušio jer nisam prodao.
Jesi ti u brodarima?
[/quote]
kolega je u JDPL, iz kojeg cu se ja uskoro brutalno iskrcati po bidu.
hihihi
Bice da je tigrus umjesto po bidu lupil po asku.
hihi
prodao sam dio JDPLa…
hihi
evo sad sam opet na asku na 148,88kn
23 kom
Pa to je taj brutalni kapital………
23 kom JDPL
i 5 kom VDKT koje povremeno trejdate……….
Bice da je tigrus umjesto po bidu lupil po asku.
Nema on love za takvo što
Kako li će Crobi reagirati na ovo?????
Brijem padom [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] Rast dionica Datum objave: 27.10.2010 | 12:21
Zadnja izmjena: 27.10.2010 | 12:20
ZSE INTRADAY UPDATE
Zagrebačka burza: Sjajan promet, Dalekovod na vrhu
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Gotovo nevjerojatno pozitivna slika Zagrebačke burze prijepodne.
Ostvareno je preko 12 milijuna kuna prometa pa bi mogao biti nadmašen i jučerašnji iznadprosječno likvidan dan. CROBEX je ujednom trenutku preskočio 1.900 bodova da bi se oko podneva spustio ispod te ključne razine i trenutno je u plusu 0,2 posto.
Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A) je daleko najtrgovaniji s 3,8 milijuna kuna uz skok cijene od 2,5 posto, na 265 kuna. Sjajan tjedan nastavlja i Podravka (ZSE:PODR-R-A) koja je uz dva milijuna kuna prometa ipak spuštena na 283 kune iako je cijena u jednom trenutku skočila na 295,77 kuna. HT (ZSE:HT-R-A) je tek treći najtrgovaniji prijepodne s 2,02 milijuna kuna prometa uz cijenu od 269,53 kune. Među milijunašima i Petrokemija (ZSE:PTKM-R-A) koja je uz 1,26 milijuna kuna porasla na 176,65 kuna.
Ina (ZSE:INA-R-A) i drugi dan uzastopno ima vrlo solidan promet, prijepodne je već ostvario gotovo 900 tisuća kuna prometa uz rast cijene od 1 posto, na 1.679,99 kuna. Povlašteni Adris (ZSE:ADRS-P-A) ostvario je 458 tisuća kuna trgovine uz rast cijene na 275,5 kuna.
Od građevinara, uz Dalekovod aktivan je još samo Institut IGH (ZSE:IGH-R-A) koji je uz 101 tisuću kuna prometa porastao 2,2 posto, na 1.550 kuna.
Brodarski sektor predvodi Atlantska plovidba (ZSE:ATPL-R-A) s prometom od gotovo 400 tisuća kuna uz blagi pad cijene na 810 kuna.
Nakon pet dana rasprodaje prijepodne se oporavilo Belje (ZSE:BLJE-R-A) skokom od 6,7 posto,m na 58,9 kuna, uz solidnih 280 tisuća kuna prometa. Kuriozitet prijepodneva je minimalni promet Atlantic Grupe (ZSE:ATGR-R-A) pa investitori očito još češljaju poslovne rezultate objavljene oko 11 sati.
I cijena nafte varira u skladu s oscilacijama tečaja dolara. Nakon što je jučer porasla za 80-ak centi, na 82,52 dolara, jutros je terminska cijena nafte pala na 82,26 dolara po barelu. Na našoj burzi svakako kupiti dionice građevinskih divova IGH , TEHNIKU i Viadukt. Od banaka dokupit Slatinsku banku .Jedino rast ovih dionica može podići crobex koji zaostaje za rastom svjetskih tržišta.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] Rast dionica Datum objave: 27.10.2010 | 12:21
Zadnja izmjena: 27.10.2010 | 12:20
ZSE INTRADAY UPDATE
Zagrebačka burza: Sjajan promet, Dalekovod na vrhu
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Gotovo nevjerojatno[/u] pozitivna slika Zagrebačke burze prijepodne.[/b]
Ključne riječi: NEVJEROJATNO i PRIJEPODNE
A onda slijedi posljepodne…
[bye] [bye]
stiglo poslijepodne…sve je po starom OSIM…Vijadukta
Jedan od divova…. [bye] [bye] [cry] [cry] [bye] [bye]