BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

tigrus@ sa etf-om x3 ne bit pohlepan…. i ne se hvalit nekapitaliziranim dobitkom….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Stvarno ovdije ima čudnih i umišljenih likova.Pa da je to tak lagano pogoditi i to dnevno, pa svi bi bili bilioneri.A ne tamo neki obrazovani Njemci,Švicarci,Finci… rade po nekim malim firmama ( Mercedes,Nestle,Nokia… ) a ovakvi kalibri kao neki na ovom forumu samo kupuju i prodaju FAZ i dižu milione Eura tjedno.To su pravi tehnički gurui.
Stvarno su glupi ti stranci.Zašto ne čitaju tehničku analizu na našem portalu i ne bi trebali uopče raditi.Pa tu imaju besplatne savijete i mogu uskoro biti bogati kao Soros….
Jer ovi naši i ako pogriješe ( a to se može i maherima desiti) , onda te uvijere i objasne da će to za par dana biti tako kako su oni u svom uredu na Dubravi St. ,izračunali.
Stvarno pravi znalci.
SP ide dole,FAZ treba kupovati,Crobex ma to niš nevalja…
ISTINA : SP + 2,00 – petak,24.09.2010. !!!!!!!!!!!!!!!

__,

Znaći da idemo up.
Što razmišljate tučite po asku,uskoro će biti skuplje.
A što čekaju burek investitori.Nisko na BIDU.Nećete dočekati toliko nisko.Vrijeme je za šoping.
Sva zadnja makroekonomska predviđanja su bolja od očekivanja.Naravno osim na ovom forumu
jer se većina nije ukrcala i druka za pad.

[lol] [lol]

drukanje punom parom, sve ovčice treba ugurati u tor
kako mi se vidi, šišanje uskoro kreće

[/quote]
Gdje ce u tom slucaju dalekovod završit…ja ga ni pogledati ne želim prije 250 kn
[/quote]

Nije li tvoj kolega GERONIMO ne tako davno govorio da je svaka kupnja ispod 380 kn odlična, a ako bi pala ispod 300 kn da bi onda ušao kompletno svom svojom imovinom unutra. Kaj se promijenilo u međuvremenu kolega?
Pa i prije dva dana ste uletili na 26x i brže bolje prodali za cca 5 % plusa. Kako to da sad ne biste ušli na cijenama iznad 250 kn?
Čudom se načuditi ne mogu….

__,

Znaći da idemo up.
A što čekaju burek investitori.Nisko na BIDU.Nećete dočekati toliko nisko.Vrijeme je za šoping.
Sva zadnja makroekonomska predviđanja su bolja od očekivanja.Naravno osim na ovom forumu

[lol] [lol]

[/quote]
Gdje ce u tom slucaju dalekovod završit…ja ga ni pogledati ne želim prije 250 kn
[/quote]

Nije li tvoj kolega GERONIMO ne tako davno govorio da je svaka kupnja ispod 380 kn odlična, a ako bi pala ispod 300 kn da bi onda ušao kompletno svom svojom imovinom unutra. Kaj se promijenilo u međuvremenu kolega?
Pa i prije dva dana ste uletili na 26x i brže bolje prodali za cca 5 % plusa. Kako to da sad ne biste ušli na cijenama iznad 250 kn?
[/quote]
Pa pitajte Geronimo, nisam ja Geronimo

***obrisano***

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

__,

Znaći da idemo up.

[lol] [lol]

[/quote]
[/quote]

[/quote]

I što kaže dotični? Zna li tko?

Jel ušao cjelokupno?

Hoh hoh ho

DLKV?

ide to na nominalu skupa sa TEHNIKOM

a GERONIMO je to davno prodao DELUXU

hohoho

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

SPX poludi

jeeee…
posljedni dah.

vidi sto rade IGHu…
ode prema analizi.
mozda bi se trebali ipak djelomicno iskrcati prema mojoj analizi?
[wink]

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

Kada će se konačno uvesti porez na kapitalnu dobit?
Zna li netko, treba li glasati za SDP da se to uvede, što kažu njihovi " ekonomski " stručnjaci, garantiraju li nam porez na kapitalnu dobit ako pobijede?
Zna li netko?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

Kalkulira se sa porezom na špekulativni kapital međutim,po nekom prešutnom konsenzusu, eventualni porez na kapitalne dobitke se neće primjeniti na trgovinu VP

Ps.
možda sam u krivu, ali čini mi se da kol.ING uredno plača članarinu zadnjih tjedana
[undecid]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

http://articles.moneycentral.msn.com/Investing/MutualFunds/mirhaydari-get-ready-for-an-epic-bull-market.aspx

rovadC, 01.10.2010. u 21:26
Washington Times: Hrvaška kot moderna mafijska država

Vaš link

Evo kad u svijetu to pročitaju svi će pohrliti s novcima k nama u Jadrankinih 30 projekata.

Evo neki komentara na slovenskom forumu finance.si

a smo mi kaj drugačni?

Bratje, podajmo si roke……

Bližina je zgolj naključna!

Še dobro da pri nas politika ni vpletena v gospodarstvo:) Na hrvaškem morda tožilstvo kaže znake upanja pri nas pa je pač vpletenost vseh osebkov in interesnih skupin premočna da bi se kaj premaknilo.

Ja tudi Slovenija je mafijska, samo smo tako majhni, da nas prezrejo

Hrvatje so proti nam pravi amaterji… pri nas samo ena oseba npr. Zidar nategne za več kot milijardo. Ostalih raje ne omenjam, ker se mi lahko pregreje računalnik…

Eh, niso bli še pri nas…:)

Nije, stvarno puno bolje u Sloveniji. Ako ste pratili afere oko Boška Šrota i kako je uništio neke od najboljih slovenskih firmi (Pivovarnu Laško, Fructal i Radensku-naše pivovare i Jamnica su prva liga za njih), afere oko H. Tovšak, stadiona, Save, stečaja Merkura i mnoge druge…

Alien, 01.10.2010. u 22:32
Washington Times: Hrvaška kot moderna mafijska država

Vaš link

Evo kad u svijetu to pročitaju svi će pohrliti s novcima k nama u Jadrankinih 30 projekata.

Evo neki komentara na slovenskom forumu finance.si

a smo mi kaj drugačni?

Bratje, podajmo si roke……

Bližina je zgolj naključna!

Še dobro da pri nas politika ni vpletena v gospodarstvo:) Na hrvaškem morda tožilstvo kaže znake upanja pri nas pa je pač vpletenost vseh osebkov in interesnih skupin premočna da bi se kaj premaknilo.

Ja tudi Slovenija je mafijska, samo smo tako majhni, da nas prezrejo

Hrvatje so proti nam pravi amaterji… pri nas samo ena oseba npr. Zidar nategne za več kot milijardo. Ostalih raje ne omenjam, ker se mi lahko pregreje računalnik…

Eh, niso bli še pri nas…:)

Nije, stvarno puno bolje u Sloveniji. Ako ste pratili afere oko Boška Šrota i kako je uništio neke od najboljih slovenskih firmi (Pivovarnu Laško, Fructal i Radensku-naše pivovare i Jamnica su prva liga za njih), afere oko H. Tovšak, stadiona, Save, stečaja Merkura i mnoge druge…

[/quote]

To je tak kad su dali da im netko tko se preziva Šrot sve preuzima. Bilo je za ocekivati da bu to u šrot pretvoril [tongue]

New Report

Close