Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Prema najnovijim info potpisali su jedan poslić cc 5 mil eura.
to je stvarno "poslić"…normalna firma ovako nešto malecko ni ne objavljuje, ali za njih je to space shuttle [lol]
[cool] [thumbsup] [wink]
Sljedom ovoga može se očekivati daljnji rast dionica građevinara Tehnike, IGH, Ingre itd.
THNK +4,39%
IGH +0,73%
INGR +0,96%
DLKV -0,52%
HDEL -1,67%
VDKT -1,06%
Nevjerovatno
Zamislite vi najaviti rast određena tri građevinara i pogoditi
Od tri pokušaja tri pogotka
Kolega Šefe vi ste najveći analitičar na ovom forumu i to radite nepogrešivo svaki dan
Hvala vam
Kolega Croman molim da ne pišete na švedskom jeziku, jer švedski ovdje nitko ne razumije.
Mi živimo u Hrvatskoj, tu na nam je lijepo i to je naša domovina, a službeni jezik je hrvatski.
Hrvati kao pametan narod razumiju i engleski, dosta nas i njemački, ali tamo neki švedski ne.
Pa više ljudi na ovome svijetu razumije hrvatski, nego švedski, zato vas molim da nas ne zamarate sa tim nepoznatim i ružnim jezikom.
lp
Kolega Croman molim da ne pišete na švedskom jeziku, jer švedski ovdje nitko ne razumije.
Mi živimo u Hrvatskoj, tu na nam je lijepo i to je naša domovina, a službeni jezik je hrvatski.
Hrvati kao pametan narod razumiju i engleski, dosta nas i njemački, ali tamo neki švedski ne.
Pa više ljudi na ovome svijetu razumije hrvatski, nego švedski, zato vas molim da nas ne zamarate sa tim nepoznatim i ružnim jezikom.
lp
[/quote]
lp
[/quote]
http://translate.google.com/?hl=en&tab=wT#
[/quote]
Croman, otkrio si mi Ameriku.
Nemoj se uvrijediti ali trebao bi biti puno zanimljiviji da bih uzimao tvoje rečenice na Švedskom i prevađao ih. NHF.
lp
btw to je tek početak…prva etapa…druga ide za 30-tak dana i biti će 4 puta veća (za ingru)…
to je ono o čemu pričam već jakoooooooooooooooo dugo…
ostalo će se isto objaviti ali me nemojte pitati kada je rneznam
lp
[/quote]
[/quote]
Nemoj se uvrijediti ali trebao bi biti puno zanimljiviji da bih uzimao tvoje rečenice na Švedskom i prevađao ih. NHF.
lp
[/quote]
plavi
nemoj se uvrijediti…ali i ja osjecam isto.zanimjljivost za tebe je 0 (nulla) i kako primjetis…to si ti koji pises i komentiras mene...I dont give a…..for you
NHF
lp
[/quote]
[/quote]
lp
[/quote]
plavi
nemoj se uvrijediti…ali i ja osjecam isto.zanimjljivost za tebe je 0 (nulla) i kako primjetis…to si ti koji pises i komentiras mene...I dont give a…..for you
NHF
[/quote]
Vidiš da znaš i hrvatski.
A može i kombinacija s engleskim. SAmo nemoj ovaj švedski to nitko živ ne razumije, a i ružan je, moraš priznati.
lp
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
Još jednom, mislim da je adekvatna tema
Brokerčići mi šalju Tblicu DRAŽBA nekih udjela pojedinih kompanija koje posjeduje naša država, pa idu u prodaju 26.07.2010.
Nesebično prosljeđujem,pa ko ima love u šoping
btw to je tek početak…prva etapa…druga ide za 30-tak dana i biti će 4 puta veća (za ingru)…
to je ono o čemu pričam već jakoooooooooooooooo dugo…
ostalo će se isto objaviti ali me nemojte pitati kada je rneznam
Ponovno se ukrcao…. [lol] [lol] [lol]
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
Još jednom, mislim da je adekvatna tema
Brokerčići mi šalju Tblicu DRAŽBA nekih udjela pojedinih kompanija koje posjeduje naša država, pa idu u prodaju 26.07.2010.
Nesebično prosljeđujem,pa ko ima love u šoping
Ja bum si zel Lipa Mill i Munju. [thumbsup]